Įkraunama...
Įkraunama...

Džiovintos gėlės, kompozicijos

QUOTE(Sandrelle @ 2005 08 12, 16:41)
Bet kiek esu girdėjusi, džiovintas rožes laikyti namie nėra gerai- jos traukia nelaimes.

Mano namuose rozes naturaliai dar vandeni stovedamos sudziusta g.gif , taciau kai keli pazistami uzsimine apie ju "nelaimiu nesima", tai nusprendziau nerizikuot blush2.gif (a ka gali zinot ka jos ten nesa ar nenesa) ir ismeciau.
Atsakyti
Mano namuose rozes naturaliai dar vandeny stovedamos sudziusta

Sudžiūsta ir pas mane, bet tada kai kurių žiedai žiūri į apačią ar į šoną nusvyra. O kai pakabini aukštyn kojom, viskas gaunasi liuksiškai thumbup.gif
Atsakyti
Kažkada turėjau tokią rožių "džiovyklėlę" pasidarius biggrin.gif Ant karnizo palikdavau vienam šone keletą papildomų "krokodiliukų" (kur dieninės užuolaidos kabinamos), sukabindavau ten rožes žemyn galvom ir jų net nesimatydavo, nes naktinės užuolaidos užstodavo. O po to irgi laku pukšdavau ax.gif Bet ne visi lakai geri būna, kai kurie tokie lipnūs, tai dulkės labiau kaupiasi.

Čikagoj mačiau labai įdomiai rožes darė. Į spalvotą vašką merkė žiedą, o po to blizgučiais apibarstė (na man blizgučiai nelabai schmoll.gif ), tai man labai įspūdingai atrodė thumbup.gif Ir sakė, kad galima kiek nori po to laikyti, t.y. nelabai jos išvaizdą keičia. Nors tokiam būdui tai turi būti technologija "atidirbta" biggrin.gif

O dėl prietarų, tai neimk į galvą mirksiukas.gif Tas negerai, anas negerai doh.gif Viskas gerai, jei tik norisi drinks_cheers.gif O ypač, jei su meile dovanotos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insomnia: 12 rugpjūčio 2005 - 19:02
Čikagoj mačiau labai įdomiai rožes darė. Į spalvotą vašką merkė žiedą

Rožės džiovintos ar gyvos? Įtariu, turėtų visai nieko atrodyt g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Gyvos rožės buvo ax.gif Nuo koto visi lapeliai nuskabyti, o vaškas, tai turbūt tam tikros temperatūros, nes toks tirštas buvo ir tokių intensyvių spalvų thumbup.gif
Atsakyti
Gyvos rožės buvo

O kažin kaip atrodytų džiovintos? Įtariu, rytoj išbandysiu tongue.gif Balkone yra jų kaip šieno mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip pavyko?

blush2.gif blush2.gif blush2.gif Neturėjau laiko ax.gif ax.gif ax.gif Pusę dienos prasėdėjau prie kompiuterio blush2.gif Paskui draugės sutiktuvės iš užjūrių. Ką tik grįžau. Darysiu rytoj (oi, jau šiandien smile.gif ) Parašysiu, kaip sekėsi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as ir dziovindavau rozes zemyn galva o paskui pasidarydavau puokstuke. bet isgirdau prietara doh.gif kad negalima mylimo zmogaus roziu dziovyti blush2.gif tai nuo siol nedziovinu nei vienos o draugas dovanoja man geles vazoneliose thumbup.gif
Atsakyti
http://www.rojaussod...snis.php?id=559
atsitiktinai radau smile.gif
Atsakyti
Na va, pabandžiau smile.gif Ištirpinau vašką ir merkiau žiedus. Visai nieko ir džiovintos- blizga, atrodo gyvesnės. Bet gyvos, įtariu, atrodytų dar gražiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šaunuolė eksperimentatorė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dabar pamislijau, kad tokios "vaškuotos" rožės turbūt ir dulkes mažiau kaupia g.gif
Atsakyti
Gal žinot literatūros ar nuorodų šia tema.labiau domina sasu geliu kompozicijos paveiksluose. smile.gif
Atsakyti