Įkraunama...
Įkraunama...

Tiesiai šviesiai kaip gime Gabija

QUOTE(LYRAA @ 2007 06 08, 23:27)
Antra ligoninė ir lieka antra ligonine, man užteko ten pagulėt nėštumo laikotarpiu ir susidariau tikrai nekokia nuomone.
Rašei kad po epidūro dabar pasireiškia šalutiniai požymiai tai kokie jie?

Sėkmės ir laimės jūsų šeimai  thumb_yello.gif

Tfu tfu tfu pagaliau ju nera, o seip budavo beproto didelis skausmas nugaros sritije, negalejau net ilgiau pasilenkus buti, tai po vonios tvarkymo viena diena lekiau i ligonine, nes nugara taip skaudejo, kad net pykino, negalejau net normaliai kvepuot, judeti, o slapimas rode labai dideli uzdegima-net galvojo kad man apendicitas, ar slapimo pusles uzdegimas. Gulimas rezimas, namu netvarkymas, maziau laksciausi ir fu pragaras praejo ax.gif
Atsakyti
Gal kam idomu wub.gif
Atsakyti
zinai, kazkodel man tokios istorijos, be jokiu pagrazinimu ar isvedziojimu yra pacios graziausiso, juk tai naturalu, tai kas vyko ir vyks daugelyje gyvenimu. Saunuolytes jus ir jusu tevelis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zoroboba @ 2007 06 29, 15:45)
zinai, kazkodel man tokios istorijos, be jokiu pagrazinimu ar isvedziojimu yra pacios graziausiso, juk tai naturalu, tai kas vyko ir vyks daugelyje gyvenimu. Saunuolytes jus ir jusu tevelis wub.gif  4u.gif

aciu blush2.gif , smagu kad yra kam patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aukit dideli! thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes, mamytes,

Skaitau gimdymo istorijas, nes antras i pasauli beldziasi ax.gif
Baisu kai skaitai tokius prisiminimus. Pati gimdziau pirma karta pries 2m. Gimdymas buvo greitas, taciau saremiai ejo vienas paskui kita, epiduro padaryti nespejo, nuskauminantys neveike ne trupucio - net gydytoja stebejosi. Skausmas buvo baisus, taciau pakeliamas rolleyes.gif Tikrai norejosi rekti, taciau tik kvepavau, kvepavau ir klausiau gydytojos, ka ji sako. Dukrele gime be jokiu komplikaciju, o as be plysimu, taciau irgi dare gramdyma del placentos nepilno atsiskyrimo. Nelabai malonu, bet pakenciama smile.gif .
Girdejau, kaip uz sienos reke gimdyve su epiduru, todel manau, kad mums visoms tas skausmas yra baisus, taciau reikia kazkaip valdytis ir klausyti gydytojo, ka jis sako. As suprantu gydytojos pykti, kai ji sako, ka daryti ir niekas jos negirdi - gimdyvei labai skauda ir ji daro, ka nori. O gydytoja juk atsakinga ir uz kudiki, ir uz mamyte. As pries gimdyma lankiau kursus, man jie tikrai padejo.
Todel linkiu visoms istvermes ir sveiku leliuku 4u.gif
Atsakyti
nu baisu klausyk toj 2roj ligoninej, negalvojau,kad taip gali buti siais ,laikais.pazystama ten gimde, bet jai ten gerai buvo g.gif schmoll.gif niu bet jus saunuoles, aukit sveikos ir dideles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
aija tai tik atrodo kad gali klausyt gyditojos-neiseina,nes ji visad kalbejo pakeltu tonu ir gan arogantiskai:"nesiruosiu cia su tavim caskintis", "o jetau dar tavo kaklelis neatsiveres, kiek cia lauksiu", "ko reki, as tuoj iseisiu ir paliksiu cia tave viena gimdyt" ir tt. Ji net pradzioje nesistenge man palengvinti gimdymo, mate kad vaiko galvute negali islysti, kad butina ikirpti, ne lauke kol suplysiu as ir tt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynakės-mama: 14 liepos 2007 - 09:45
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 07 14, 10:44)
aciu 4u.gif
aija tai tik atrodo kad gali klausyt gyditojos-neiseina,nes ji visad kalbejo pakeltu tonu ir gan arogantiskai:"nesiruosiu cia su tavim caskintis", "o jetau dar tavo kaklelis neatsiveres, kiek cia lauksiu", "ko reki, as tuoj iseisiu ir paliksiu cia tave viena gimdyt" ir tt. Ji net pradzioje nesistenge man palengvinti gimdymo, mate kad vaiko galvute negali islysti, kad butina ikirpti, ne lauke kol suplysiu as ir tt

drinks_cheers.gif as irgi nesulaukiau gydytojos uzuojautos, nes gi simtai gimdo, tai ir as padimgysiu. ir kita syki noreciau is vis su akusere gimdyt tik nes maziau streso butu ax.gif

SVEIKINAM GABIJA SULAUKUS METUKU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kaip sako per kancias i zvaigzdes, bet uz tai dabar kokia grazia mergyte turi, beje ja su 1-neriais metukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2007 06 29, 19:36)
aciu blush2.gif , smagu kad yra kam patinka drinks_cheers.gif

Man irgi labai patiko jūsų istorija... šaunuolė 4u.gif Aukit sveiki ir dideli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2SIA @ 2007 08 07, 09:46)
drinks_cheers.gif  as irgi  nesulaukiau gydytojos uzuojautos, nes gi simtai gimdo, tai ir as padimgysiu. ir kita syki noreciau is vis su akusere gimdyt tik nes maziau streso butu  ax.gif

SVEIKINAM GABIJA SULAUKUS METUKU  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(coliuke @ 2007 08 07, 19:42)
kaip sako per kancias i zvaigzdes, bet uz tai dabar kokia grazia mergyte turi, beje ja su 1-neriais metukais 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Jenny_swc @ 2007 08 07, 21:21)
Man irgi labai patiko jūsų istorija... šaunuolė  4u.gif  Aukit sveiki ir dideli  thumbup.gif

DIDELIS DIDELIS ACIU 4u.gif wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti