Įkraunama...
Įkraunama...

Tiesiai šviesiai kaip gime Gabija

QUOTE(ugninemere @ 2007 04 28, 10:30)
na,aš irgi ėjau "iš gatvės"gimdyti,bet su manim elgėsi labai maloniai ir daug patarimų gavau,net nereikėjo kyšio duoti thumbup.gif na,bet to gimdymo,aš vis tik daviau akušeriai šimtinę už malonų bendravimą 4u.gif

Matai cia jau kai kam pasiseka mirksiukas.gif . matyt kiekvienam sava dalia blush2.gif
Atsakyti
Na keista,kad taip akuserijos vedeja elgesi g.gif , as taip pat pas ja gimdziau,labai faina moteris thumbup.gif ,labai maloni man buvo(nemokejom jokiu lt),gal nenuotaikoj kokioj buvo g.gif ,nors tai nepateisinam.Na svarbiausia viskas laimingai baigesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2006 12 29, 18:01)
ATSPEJAI, as 2-oje gimdziau mirksiukas.gif

va..va...skaitau ir galvoju apie savo gimdyma...taip panasu..o cia ta pati 2-oji ligonine...ta pati vedeja(kol buvo neduota pinigu, menkai kalbejo) ir ta pati akusere Jurate (labai paslaugi)
ech...pinigeliai pakeicia nuotaika blink.gif ...o ka daryt toms kurios neturi ka pakisti???

Sekmes augant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2007 05 01, 16:49)
va..va...skaitau ir galvoju apie savo gimdyma...taip panasu..o cia ta pati 2-oji ligonine...ta pati vedeja(kol buvo neduota pinigu, menkai kalbejo) ir ta pati akusere Jurate (labai paslaugi)
ech...pinigeliai pakeicia nuotaika blink.gif ...o ka daryt toms kurios neturi ka pakisti???

Sekmes augant 4u.gif

turbut kentet verysad.gif
As tai 2 ligoninei kito vaikelio negimdysiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Gal dar kam idomi mano lelytes gimimo istorija ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikri stipri maytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2007 05 25, 10:29)
Tikri stipri maytė thumbup.gif

aciukas blush2.gif
Atsakyti
Sauni istorija.
Mudu su vyru net apsiverkem.
Jis pasiurpes ir sake, kad isprotes jei as taip gimdydama kankinsiuosi. bet as kiekviena diena kartoju sau, kad musu su mazyliu esam stiprus ir viska nugalesim.
Meiles ir demesio Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerika @ 2007 05 26, 02:16)
Sauni istorija.
Mudu su vyru net apsiverkem.
Jis pasiurpes ir sake, kad isprotes jei as taip gimdydama kankinsiuosi. bet as kiekviena diena kartoju sau, kad musu su mazyliu esam stiprus ir viska nugalesim.
Meiles ir demesio Jums 4u.gif

Aciu, viskas bus gerai, svarbiausia vaziuot su gera nuotaika, nusiteikimu optimistiskai.
Viskas uzsimirsta kas buvo blogai, atsimenu tik teigiamus momentus drinks_cheers.gif thumbup.gif
O cia mano stebuklelis del kurio gyvenu ir esu laiminga wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynakės-mama: 27 gegužės 2007 - 09:21
wub.gif
Atsakyti
Antra ligoninė ir lieka antra ligonine, man užteko ten pagulėt nėštumo laikotarpiu ir susidariau tikrai nekokia nuomone.
Rašei kad po epidūro dabar pasireiškia šalutiniai požymiai tai kokie jie?

Sėkmės ir laimės jūsų šeimai thumb_yello.gif
Atsakyti