Na ir baisumai Sunku patiketi, kad tai ne kazkoks siaubo filmas, o relus gyvenimas. Saunuoliai judu su vyru O cia jusu mazylei Tegu auga linksma ir sveikute
QUOTE(DITTĖ @ 2007 03 09, 14:41)
Na ir baisumai Sunku patiketi, kad tai ne kazkoks siaubo filmas, o relus gyvenimas. Saunuoliai judu su vyru O cia jusu mazylei Tegu auga linksma ir sveikute
galetu buti tik filmas, bet taip nera, cia mano lelytes gimdymo istorija. Man smagu kad pamate mano vyras kaip sunkiai atsiranda vaikelis i si pasauli, jis daznai ta akcentuoja .
Tik viena galiu pasakyti kad po gimdymo 3 men kokius vyras negalejau atsigauti, jam buvo per sunku matyti mano kancias.
QUOTE(Lineta22 @ 2007 03 11, 13:43)
Taip sirdi suspaude... Saunuole tu, tiek optimizmo ir pastangu, linkiu jums visko kas geriausia!
aciu, malonu kad kazkam dar idomu skaityti
as gimdziau 2 ligoninej,tai tikrai taip nesielge su manim ir pas vedeja gimdziau tai maloni labai.sekmes
tikra saunuole
QUOTE(linksmute2 @ 2007 03 20, 11:00)
as gimdziau 2 ligoninej,tai tikrai taip nesielge su manim ir pas vedeja gimdziau tai maloni labai.sekmes
tai gal tu pas ja tareisi. As tai nesitariau
QUOTE(etynsur @ 2007 03 20, 12:09)
tikra saunuole
aciukas
QUOTE(vaiku_fabrikas @ 2007 03 28, 10:46)
liudna istorija,kazkaip as nesuprantu kaip jie taip pamazele nuzmogeja tie daktarai.juk kasdien ju akyse ir su ju pagalba ivyksta tokie stebuklai,kaip gi jie taip atbunka ?
bet,viskas juk pagaliau baigesi laimingai ?Tiesa ? Idomiai,nuosekliai aprasei
bet,viskas juk pagaliau baigesi laimingai ?Tiesa ? Idomiai,nuosekliai aprasei
Tai viskas baigesi laimingai, turiu dukra pasiutele , o as pati kartais jauciu nuo epidiuro pasalinius poveikius, ale vaikas atperka visas skriaudas
O del nuszmogejimo, nubukimo---tai taip, jiems tai atrodo kai paprastas dalykas, joks stebuklas
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 03 28, 11:20)
ACIUKAS