Įkraunama...
Įkraunama...

Tiesiai šviesiai kaip gime Gabija

SU KOVO 8 D 4u.gif
Atsakyti
Na ir baisumai blink.gif Sunku patiketi, kad tai ne kazkoks siaubo filmas, o relus gyvenimas. Saunuoliai judu su vyru thumbup.gif O cia jusu mazylei 4u.gif Tegu auga linksma ir sveikute
Atsakyti
QUOTE(DITTĖ @ 2007 03 09, 14:41)
Na ir baisumai blink.gif Sunku patiketi, kad tai ne kazkoks siaubo filmas, o relus gyvenimas. Saunuoliai judu su vyru thumbup.gif O cia jusu mazylei 4u.gif Tegu auga linksma ir sveikute

galetu buti tik filmas, bet taip nera, cia mano lelytes gimdymo istorija. Man smagu kad pamate mano vyras kaip sunkiai atsiranda vaikelis i si pasauli, jis daznai ta akcentuoja .
Tik viena galiu pasakyti kad po gimdymo 3 men kokius vyras negalejau atsigauti, jam buvo per sunku matyti mano kancias.
Atsakyti
Taip sirdi suspaude... Saunuole tu, tiek optimizmo ir pastangu, linkiu jums visko kas geriausia! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta22 @ 2007 03 11, 13:43)
Taip sirdi suspaude... Saunuole tu, tiek optimizmo ir pastangu, linkiu jums visko kas geriausia!  4u.gif

aciu, malonu kad kazkam dar idomu skaityti blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
as gimdziau 2 ligoninej,tai tikrai taip nesielge su manim doh.gif ir pas vedeja gimdziau tai maloni labai.sekmes 4u.gif
Atsakyti
tikra saunuole ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmute2 @ 2007 03 20, 11:00)
as gimdziau 2 ligoninej,tai tikrai taip nesielge su manim doh.gif ir pas vedeja gimdziau tai maloni labai.sekmes 4u.gif

tai gal tu pas ja tareisi. As tai nesitariau wink.gif
QUOTE(etynsur @ 2007 03 20, 12:09)
tikra saunuole ax.gif

aciukas blush2.gif
Atsakyti
blink.gif liudna istorija,kazkaip as nesuprantu kaip jie taip pamazele nuzmogeja tie daktarai.juk kasdien ju akyse ir su ju pagalba ivyksta tokie stebuklai,kaip gi jie taip atbunka ? unsure.gif
bet,viskas juk pagaliau baigesi laimingai ?Tiesa ? Idomiai,nuosekliai aprasei 4u.gif
Atsakyti
Esi tikra saunuole 4u.gif

Sekmes jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiku_fabrikas @ 2007 03 28, 10:46)
blink.gif  liudna istorija,kazkaip as nesuprantu kaip jie taip pamazele nuzmogeja tie daktarai.juk kasdien ju akyse ir su ju pagalba ivyksta tokie stebuklai,kaip gi jie taip atbunka ? unsure.gif
bet,viskas juk pagaliau baigesi laimingai ?Tiesa ? Idomiai,nuosekliai aprasei  4u.gif

Tai viskas baigesi laimingai, turiu dukra pasiutele thumbup.gif , o as pati kartais jauciu nuo epidiuro pasalinius poveikius, ale vaikas atperka visas skriaudas mirksiukas.gif
O del nuszmogejimo, nubukimo---tai taip, jiems tai atrodo kai paprastas dalykas, joks stebuklas verysad.gif

QUOTE(išprotėjusi @ 2007 03 28, 11:20)
Esi tikra saunuole  4u.gif

Sekmes jums  mirksiukas.gif

ACIUKAS wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynakės-mama: 29 kovo 2007 - 07:36
Saunuole, stipri mamyte bigsmile.gif Paminkla reik pastatyt biggrin.gif
Atsakyti