Įkraunama...
Įkraunama...

Tiesiai šviesiai kaip gime Gabija

QUOTE(-Diana- @ 2007 02 26, 17:33)
saunuole  smile.gif daug stiprybes ir sveikatos, sekmes auginant grazuole dukryte  4u.gif

aciukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Linksmai aprasei tai kas ne visai buvo linksma, pabaigoj net asarele nuredejo cry.gif Sveikatos mazylei, ir meiles bei kantrybes teveliams 4u.gif
Atsakyti
kas cia do tvarka...sokiruota as...na dziaugiuosi,kad man tokiu nesamoniu nebuvo,nors buvau viena kaip pirstas,bet pagarbiai elgesi ir nesiuntinejo kur nereik manes,dokumentus uz mane uzpilde.

turiu pasakyti stipri esi 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites. Kazkada maniau kad neesu stipri, bet po viso to zinau kodel tokia buvau---turiu nuostabia dukryte wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, ir as beveik pries 8m gimdziau 2-oje ligonineje, labai viskas buvo panasu, tik as gimdziau be nuskausminamuju, tai po gimdymo nualpau, as ir siandien 2 ligonines gimdymo skyriu prisimenu su siaubu blink.gif Jums linkiu augti sveikutem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SANDRI @ 2007 02 28, 12:58)
Sveikutes, ir as beveik pries 8m gimdziau 2-oje ligonineje, labai viskas buvo panasu, tik as gimdziau be nuskausminamuju, tai po gimdymo nualpau, as ir siandien 2 ligonines gimdymo skyriu prisimenu su siaubu blink.gif  Jums linkiu augti sveikutem 4u.gif

Aha ir jau sakiau ten negimdysiu. Norejau buti ir as didvyre ir gimdyti be epidiuro, tai gerai kad ji leido, nes buciau ir as nualpusi doh.gif
Atsakyti
sveikinu kad augate sveikos 4u.gif kad istveret toki ...... 4u.gif bet tokiu gydytoju manau dar yra visur ne tik toje ligonineje,o noretusi kad isvis tokiu nebutu smile.gif stiprybes jums wub.gif
Atsakyti
idomu ar ten niekas skundu neraso,kad niekas nepasikeite?
Atsakyti
Sveikinu tiek iškentusią mamytę 4u.gif
Mano draugė irgi neseniai 2 -oje gimdė, tai po jos pasaokijmo buvo sunku patikėti, kad šiais laikais yra tokių daktarų...Bet kaip matau, ji nei kiek nepagrazino doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karina: 28 vasario 2007 - 15:31
QUOTE(karina @ 2007 02 28, 16:31)
Sveikinu tiek iškentusią mamytę  4u.gif
Mano draugė irgi neseniai 2 -oje gimdė, tai po jos pasaokijmo buvo sunku patikėti, kad šiais laikais yra tokių daktarų...Bet kaip matau, ji nei kiek nepagrazino doh.gif

blush2.gif kad as cia daug ko neparasiau,butumet dar labiau pakraupia doh.gif ax.gif
Atsakyti
Saunuole thumbup.gif sveikinimai tau ir lelytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linele21 @ 2007 03 02, 22:41)
Saunuole thumbup.gif sveikinimai tau ir lelytei 4u.gif

Aciu mirksiukas.gif , sekmes gimdyme 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti