saunuole tu mamyte
melinake pasakojimas o personalas tai laimės ir sėkmės jūsų šeimynėlei
Šaunuolė na bet ir gydytojų pasitaiko brrr..... svarbu, kad viskas gerai baigėsi
QUOTE(svelni @ 2007 01 13, 20:43)
Šaunuolė na bet ir gydytojų pasitaiko brrr..... svarbu, kad viskas gerai baigėsi
labai aciu
Sekmes augant ir auginant
QUOTE(SilRa @ 2007 01 26, 23:00)
Sekmes augant ir auginant
Aciu, auga mazoji ant mieliu
QUOTE(mamytee21 @ 2007 01 01, 23:25)
Sweikute!!!!
Sveikinu tu esi tikra saunuolė.. Mano gimdymas buvo taip pat sunkus, tik gydytojai buvo visiškai priešingi negu tavo, labai paslaugūs.[COLOR=blue]
Sveikinu tu esi tikra saunuolė.. Mano gimdymas buvo taip pat sunkus, tik gydytojai buvo visiškai priešingi negu tavo, labai paslaugūs.[COLOR=blue]
Papildyta:
sveikutes
as esu , mums jau yra penki menesiai ruosiuosiames susilaukti leliuko londone, tik vat dabar meginu pas gydytojus pakliuti......ir net nezinau kiap cia gimdo musu lietuvaites....ir baisu..kad tik viskas butu gerai gal yra kurios noretu su manimi pasidalinti ziniomis, kaip vyksta gimdymas anglijoje, ar gydytojai yra paslaugus, o gal cia reikia isigyti koki sveikatos draudima ar pan....
gabijos mamyte gal Jus ka apie zinote
QUOTE(editababen @ 2007 02 24, 16:14)
Papildyta:
sveikutes
as esu , mums jau yra penki menesiai ruosiuosiames susilaukti leliuko londone, tik vat dabar meginu pas gydytojus pakliuti......ir net nezinau kiap cia gimdo musu lietuvaites....ir baisu..kad tik viskas butu gerai gal yra kurios noretu su manimi pasidalinti ziniomis, kaip vyksta gimdymas anglijoje, ar gydytojai yra paslaugus, o gal cia reikia isigyti koki sveikatos draudima ar pan....
sveikutes
Sveika,
Va pasiskaityk http://www.supermama...?...&hl=londone
http://www.supermama...?...124480&st=0
Parasyk joms asmenine zinute, jos mielai tau patars
saunuole daug stiprybes ir sveikatos, sekmes auginant grazuole dukryte