Oho, nu ir teko prisikenteti jums Mano gimdymas irgi buvo panasus, kaklelis kietas, neatsidarinejo ilgiausiai, placenta neatsidalino, reikejo gramdyt - nukraujavau Bet dziaugiuos, kad buvau susitarus is anksto su puikia gydytoja, todel ji manimi rupinosi kaip galedama, nes net toks sunkus gimdymas jos deka tapo maloniu prisiminimu
na svarbu viskas gerai baiges, o datarai tai tikrai
pagrazinimu ir nereikia
Oho kokia istorija, vacia tai super mama!!! Idomu buvo skaityti, tikiuosi man taip neatsitiks
nu as irgi negaliu pasigirti kad lengvai buvo, mano drauge tai taip apie save issireiske, kad "ryte kaip pakakojau o vakare i egzus" :censored: tai labai lengvai praejo, o as gal 4 valandas tampiausi kai vandenys nubego o saremiu normaliu nebuvo, i nugara adata dure ir pilvuka prapjove, taip ir atsirado lialiukas tris dienas paskui paeit negalejau :lotuliukas
Nu, pipiec Tai kodėl nemigdė, kad sutvarkytų, kai atisdalino placenta? Aš dukart gimdžiau, abu kartus pabaiga buvo tokia pati - atsidalino placenta, gavau trumpą narkozę, sutvarkė, išvalė ir jokių skausmų, jokių nemalonybių. Net, sakyčiau, taip atsigavau per tas kelias minutes miego.
Ir čia vadinasi gydytojai....
Sėkmės Jums
Ir čia vadinasi gydytojai....
Sėkmės Jums
Siaubas, kad LT tik susitarus iš anksto ir pakišus pakišą galima normaliai pagimdyti. O ta antroji ligoninė tai metai iš metų nesikeičia, ten matyt šlykštumo tradicija labai gaji
Gabytės mamyte, maladec Man vien nuo to sakinio, kad neužmigdytai po gimdą knaisiojos šiurpas nubėgo....
Gabytės mamyte, maladec Man vien nuo to sakinio, kad neužmigdytai po gimdą knaisiojos šiurpas nubėgo....
Sveikinu susilaukus mazylio
Labai patiko rasymo stilius labai tikroviškas realistiškas pasirodė...
Labai patiko rasymo stilius labai tikroviškas realistiškas pasirodė...