Daug sveikatytes jums
Nu ir istorija Geriau tokių neskaityti
pAGALIAU BEVEIK PO PUSMECIO PARASEI
aS TIK DZIAUGIUOSI KAD I 2 LIGONINE NEPAPUOLIAU
o JUS BUKIT TOKIOS PAT STIPRIOS,SVEIKOS IR GRAZIOS KAIP IR DABAR
aS TIK DZIAUGIUOSI KAD I 2 LIGONINE NEPAPUOLIAU
o JUS BUKIT TOKIOS PAT STIPRIOS,SVEIKOS IR GRAZIOS KAIP IR DABAR
graudu skaityti,kad yra tokiu besirdziu gydytoju.linkiu jums kuo didziausios sekmes
sveikatytės jums ir daug daug laimės mano atsiminimai apie gimdymą ir II ligoninę visai kitoki
jooo gimdymas ne kiek fizine trauma, bet psichologine...as ir po siai dienai antra vaikeli gimdyti nesiryzciau, nors mano gimdymas nebuvo baisus....bet psichologine baime didesne uz mane pacia...
tavo istorija liudna, bet su grazia pabaiga...linkiu, kad daugiau tokiu prisiminu nebutu..
sekmes visai seimynai.
tavo istorija liudna, bet su grazia pabaiga...linkiu, kad daugiau tokiu prisiminu nebutu..
sekmes visai seimynai.
Saunuole
sekmes ir sveikatos jums
o tuos daktarus
sekmes ir sveikatos jums
o tuos daktarus
QUOTE(Melinake @ 2006 12 31, 20:32)
o svarbiausia is naksto susitarti, nes as ejau "is gatves", tad kiek be pinigeliu daviau i mane ziurejau visai kitaip nei buciau susitarusi
oj sirdele vel priminei ta baisuma, kai dar guodem tave po gimdymo , bet zinok as kad ir susitarus, kad ir su savo gydytoja irgi panasiu komentaru klausiau (siandien nepagimdysim, cia ne saremis, man reikia 120, nevirkauk o stumk ir t.t.) taip kad priklauso nuo gydytojo manau. bet man buvo giliai dzin viskas, nors manau kad su kita gydytoja gal buciau pagimdzius ir greiciau ir lengviau
svarbiausia kad auga sveiki ir stiprus, o visa kita - pasimirs po truputi
QUOTE(2SIA @ 2007 01 04, 11:37)
oj sirdele vel priminei ta baisuma, kai dar guodem tave po gimdymo , bet zinok as kad ir susitarus, kad ir su savo gydytoja irgi panasiu komentaru klausiau (siandien nepagimdysim, cia ne saremis, man reikia 120, nevirkauk o stumk ir t.t.) taip kad priklauso nuo gydytojo manau. bet man buvo giliai dzin viskas, nors manau kad su kita gydytoja gal buciau pagimdzius ir greiciau ir lengviau
prisiminiau, bet jau ne taip skaudziai. Cia mano dukrytes gimimo istorija, manau kad nepamirsiu jos, tik su laiku dings visi skaudziausi ivykiai ir istorija bus grazi