Įkraunama...
Įkraunama...

Tiesiai šviesiai kaip gime Gabija

QUOTE(biruta @ 2009 06 02, 09:07)
siaubas gerai kad gerai baigesi. kuom negaliu pasigirti, mano atvėju gydytoju abėjingumas baigėsi tragėdija ir jau jokie skaumai man nebebuvo reikšmingi norėjau pati .........
angel_sadangel.gif

Sunku ka pasakyt...Daug stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
gal ir nereikėjo čia man komentuoti blush2.gif ,bet besilaukenčios ir turi teisę žinoti kad nevisada būna pasaka g.gif o kad gydytojam prabustu sąžinės jausmas greičiau kiaulės skraidys(čia ne apie visus čia apie tuos kurie tikrai nusipelno)
mėlynakės mamytei sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riedute @ 2006 12 30, 18:36)
sekmes naujajai seimynelei  4u.gif  blyn tokie gydytojai tik atgrasina nuo tolimesniu gimdymu  unsure.gif  liudna, kad atmestinai savo darba daro..  verysad.gif

o ko jūs tikitės iš antros ligoninės, siaubas jie man ten nustatė niežus kurių net nebuvo... unsure.gif pamatė paprast spuogą ir sako niežai... lotuliukas.gif susivariau odą per jų gydimus unsure.gif doh.gif
Atsakyti
saunuole thumbup.gif i sekmes 4u.gif
Atsakyti
SAUNUOLE MAMYTE thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif STIPRYBES JUMS 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ir istorija. Vos neapsiasarojau. blush2.gif
Atsakyti
Aciu jums 4u.gif

Atsakyti
DUKRYTES GIMTADIENIO PROGA KELIU TEMA I VIRSU blush2.gif wub.gif
Atsakyti
stiprybes jums 4u.gif ir sveikinu mazyle us gimtadieniu 4u.gif as ir susidurus buvau su ta vedeja... labai nemaloni moteris
Atsakyti
QUOTE(kliockas25 @ 2009 08 07, 15:02)
stiprybes jums  4u.gif ir sveikinu mazyle us gimtadieniu  4u.gif as ir susidurus buvau su ta vedeja... labai nemaloni moteris

ACIU 4u.gif
Atsakyti
swoon.gif Kaip išsigandau unsure.gif vis labiau ir labiau apsisprendžiu niekada negimdyti.

Sujaudino ir mane šita istorija, stiprybės linkiu ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Su praejusiu gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti