QUOTE(skristyn @ 2009 01 21, 16:52)
O man ji nuostabi gydytoja, pirma savo gimdziau pas ja, bet teko cezari daryti, todel esu begalo dekinga uz isgelbeta gyvybe ir profesionaluma- ir antra gimdysiu pas ja. Gydytojas privalo atsiriboti nuo paciento, nes kitokiu atveju patikekit isproteti galima.
Taip istorija skaudi, isgyvenimai sunkus, bet juk ne del gydytojos kaltes sunkus gimdymas, o cezaris nera geriausia iseitis, nes ir cia pasitaiko komplikaciju.
SEKMES JUMS
Esi stipri moteris, todel tokie tavo isgyvenimai vercia ir kitas pasitempt
Cezaris,as pradejau mastyti tik tada kai pasake kad man neskirta gimdyti, nes per kietas kaklelis, gimdymo veikla dingineja ir kaip gyd. sake "terliojames"
QUOTE(Rucelie @ 2009 01 21, 16:59)
aš du leliukus iš antros ligoninės parsivežiau, ir visiškai su nieku panašiu man ten neteko susidurti. o ir iš šitos istorijos nieko tokio "baisaus", apart gal grubesnio bendravimo, neįžvelgiau. juk kažkokių klaidų gydytoja nepadarė, leliuką priimdama. pyksti kodėl cezario nedarė? bet juk nebuvo tam priežasčių.pyksti kam darė epidūrą neatsiklausę, o paskui pati džiaugiesi, nes ir taip jėgų vos pakako. pyksti kad liepė stumti nors sąrėmių nejautei?o ką turėjo daryti, laukti, kol uždus leliukas? jeigu gydytoja būtų primygtinai neraginusi susikaupti ir neeikvoti jėgų rėkimui, juk galėjo ir liūdniau istorija pasibaigti...
sutrūkinėjo žandai? pati sakai, neteisingai stūmei...negi dėl viso to gydytoja kalta? bendravimo kultūra-kitas reikalas, nors mums visas tos ligoninės personalas labai malonus buvo ir tikrai nesigailiu ten gimdžiusi
reikia ir man balionėlių savo istorijose padėlioti, kad mamytės ir kitokią nuomonę apie antrą ligoninę paskaitytų
oi ne,as ant nieko nepykstu,tik tuo momentu buvo sunku,juk apie 15 val gimdykloje praleidau, visko buvo ir juoko ir pykcio. As nieko nekaltinu, tik sakau kad gyd. tikrai buvo grubi(nors mes pinigeliu uz gimdyma is anksto daveme). Nesiruosiu as cia gimtis ar ka sakyti, as cia dar grazia istorija parasiau, tikraja nutylejau
Papildyta:
QUOTE(iryska @ 2009 01 21, 21:17)
man greit gimdyt
bet paskaicius apie tokius gygytojus kinkos pradeda drebeti
svarbu, kad pas jus dabar viskas gerai
aciu
,nebijok, ner nieko baisau, rimtai, tik kiekviena istorija turi gera pabaiga-tikek tuom