Įkraunama...
Įkraunama...

Tiesiai šviesiai kaip gime Gabija

QUOTE(indria @ 2008 09 13, 15:16)
nesupratau  huh.gif taigi cia tema apie tavo gimdymo istorija tongue.gif  biggrin.gif

bet siaip saunuole esi gad pati pagimdei 4u.gif

taigi as ja iskeliau, nes gal kam ji bus idomi blush2.gif
Atsakyti
GERU JUMS NAUJU METU 4u.gif
Atsakyti
nu labai dramatiskai papasakota... smile.gif
aukite sveikutes!
Atsakyti
nieko sau pas kokius bjaurius gydytojus papuolei unsure.gif saunuole 4u.gif aukit dideles ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringulia @ 2009 01 07, 21:09)
nieko sau pas kokius bjaurius gydytojus papuolei unsure.gif  saunuole 4u.gif  aukit dideles ir laimingos 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2008 04 11, 18:07)
ji nebaisi lotuliukas.gif , tik charakteris jos-grubi, storzieve, nekulturinga doh.gif  verysad.gif

O man ji nuostabi gydytoja, pirma savo gimdziau pas ja, bet teko cezari daryti, todel esu begalo dekinga uz isgelbeta gyvybe ir profesionaluma- ir antra gimdysiu pas ja. Gydytojas privalo atsiriboti nuo paciento, nes kitokiu atveju patikekit isproteti galima.
Taip istorija skaudi, isgyvenimai sunkus, bet juk ne del gydytojos kaltes sunkus gimdymas, o cezaris nera geriausia iseitis, nes ir cia pasitaiko komplikaciju.

SEKMES JUMS 4u.gif Esi stipri moteris, todel tokie tavo isgyvenimai vercia ir kitas pasitempt
Atsakyti
aš du leliukus iš antros ligoninės parsivežiau, ir visiškai su nieku panašiu man ten neteko susidurti. o ir iš šitos istorijos nieko tokio "baisaus", apart gal grubesnio bendravimo, neįžvelgiau. juk kažkokių klaidų gydytoja nepadarė, leliuką priimdama. pyksti kodėl cezario nedarė? bet juk nebuvo tam priežasčių.pyksti kam darė epidūrą neatsiklausę, o paskui pati džiaugiesi, nes ir taip jėgų vos pakako. pyksti kad liepė stumti nors sąrėmių nejautei?o ką turėjo daryti, laukti, kol uždus leliukas? jeigu gydytoja būtų primygtinai neraginusi susikaupti ir neeikvoti jėgų rėkimui, juk galėjo ir liūdniau istorija pasibaigti... doh.gif sutrūkinėjo žandai? pati sakai, neteisingai stūmei...negi dėl viso to gydytoja kalta? bendravimo kultūra-kitas reikalas, nors mums visas tos ligoninės personalas labai malonus buvo ir tikrai nesigailiu ten gimdžiusi smile.gif
reikia ir man balionėlių savo istorijose padėlioti, kad mamytės ir kitokią nuomonę apie antrą ligoninę paskaitytų biggrin.gif
Atsakyti
man greit gimdyt ax.gif bet paskaicius apie tokius gygytojus kinkos pradeda drebeti fear.gif svarbu, kad pas jus dabar viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 01 21, 16:52)
O man ji nuostabi gydytoja, pirma savo gimdziau pas ja, bet teko cezari daryti, todel esu begalo dekinga uz isgelbeta gyvybe ir profesionaluma-  ir antra gimdysiu pas ja. Gydytojas privalo atsiriboti nuo paciento, nes kitokiu atveju patikekit isproteti galima.
Taip istorija skaudi, isgyvenimai sunkus, bet juk ne del gydytojos kaltes sunkus gimdymas, o cezaris nera geriausia iseitis, nes ir cia pasitaiko komplikaciju.

SEKMES JUMS 4u.gif Esi stipri moteris, todel tokie tavo isgyvenimai vercia ir kitas pasitempt

Cezaris,as pradejau mastyti tik tada kai pasake kad man neskirta gimdyti, nes per kietas kaklelis, gimdymo veikla dingineja ir kaip gyd. sake "terliojames" doh.gif
QUOTE(Rucelie @ 2009 01 21, 16:59)
aš du leliukus iš antros ligoninės parsivežiau, ir visiškai su nieku panašiu man ten neteko susidurti. o ir iš šitos istorijos nieko tokio "baisaus", apart gal grubesnio bendravimo, neįžvelgiau. juk kažkokių klaidų gydytoja nepadarė, leliuką priimdama. pyksti kodėl cezario nedarė? bet juk nebuvo tam priežasčių.pyksti kam darė epidūrą neatsiklausę, o paskui pati džiaugiesi, nes ir taip jėgų vos pakako. pyksti kad liepė stumti nors sąrėmių nejautei?o ką turėjo daryti, laukti, kol uždus leliukas? jeigu gydytoja būtų primygtinai neraginusi susikaupti ir neeikvoti jėgų rėkimui, juk galėjo ir liūdniau istorija pasibaigti... doh.gif sutrūkinėjo žandai? pati sakai, neteisingai stūmei...negi dėl viso to gydytoja kalta? bendravimo kultūra-kitas reikalas, nors mums visas tos ligoninės personalas labai malonus buvo ir tikrai nesigailiu ten gimdžiusi  smile.gif
reikia ir man balionėlių savo istorijose padėlioti, kad mamytės ir kitokią nuomonę apie antrą ligoninę paskaitytų  biggrin.gif

oi ne,as ant nieko nepykstu,tik tuo momentu buvo sunku,juk apie 15 val gimdykloje praleidau, visko buvo ir juoko ir pykcio. As nieko nekaltinu, tik sakau kad gyd. tikrai buvo grubi(nors mes pinigeliu uz gimdyma is anksto daveme). Nesiruosiu as cia gimtis ar ka sakyti, as cia dar grazia istorija parasiau, tikraja nutylejau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(iryska @ 2009 01 21, 21:17)
man greit gimdyt  ax.gif bet paskaicius apie tokius gygytojus kinkos pradeda drebeti fear.gif  svarbu, kad pas jus dabar viskas gerai  thumbup.gif

aciu 4u.gif ,nebijok, ner nieko baisau, rimtai, tik kiekviena istorija turi gera pabaiga-tikek tuom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlynakės-mama: 21 sausio 2009 - 20:50
Saunuole kad tiek iskentejai 4u.gif Aukit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muxxe @ 2006 12 30, 16:39)
Saunuole mamyte ir tevelis, stiprybes jums ir toliau, nes piktu ir besirdziu mediku, dar yra........ tikiuosi neteks su jais susidurti veliau.......
Tavoji istorija ir vel priverte prisiminti ta gn siauba, susimastyti, ir pravirkti.
Tikiuosi, kad dauguma dar besilaukianciu mamyciu pasimokys is musu......Tai yra skaitys daug literaturos, domesis gimdymu ir is anksto bendraus su gimdyma priimsianciu gydytoju.

Kazkaip keista..skaitau ir netikiu kad cia ta pati ligonine, kurioje gimdziau abu savo vaikucius. Pirma gimdziau pati, antras buvo cezaris. Pries gimdymus specialiai nesitariau, bet visi labai maloniai su manimi elgesi thumbup.gif Kai gimdziau dukryte gimdyma prieme vyras, o cezari dare skyriaus vedeja..apie ja nieko blogo negaliu pasakyti, maloniai su manimi bendravo..juokavo, kad mano vyras "meistras"..kadangi gime berniukas, tai laisvai galiu prasyt kailiniu, o daktarams sampano skolingas bus biggrin.gif Ir apskritai, mano nuomone personalas II ligoninej auksinis, visi tokie paslaugus ir malonus..sakau kazkaip labai keista skaityti visisiska priesingybe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2009 01 21, 16:59)
aš du leliukus iš antros ligoninės parsivežiau, ir visiškai su nieku panašiu man ten neteko susidurti. o ir iš šitos istorijos nieko tokio "baisaus", apart gal grubesnio bendravimo, neįžvelgiau. juk kažkokių klaidų gydytoja nepadarė, leliuką priimdama. pyksti kodėl cezario nedarė? bet juk nebuvo tam priežasčių.pyksti kam darė epidūrą neatsiklausę, o paskui pati džiaugiesi, nes ir taip jėgų vos pakako. pyksti kad liepė stumti nors sąrėmių nejautei?o ką turėjo daryti, laukti, kol uždus leliukas? jeigu gydytoja būtų primygtinai neraginusi susikaupti ir neeikvoti jėgų rėkimui, juk galėjo ir liūdniau istorija pasibaigti... doh.gif sutrūkinėjo žandai? pati sakai, neteisingai stūmei...negi dėl viso to gydytoja kalta? bendravimo kultūra-kitas reikalas, nors mums visas tos ligoninės personalas labai malonus buvo ir tikrai nesigailiu ten gimdžiusi  smile.gif
reikia ir man balionėlių savo istorijose padėlioti, kad mamytės ir kitokią nuomonę apie antrą ligoninę paskaitytų  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Arti @ 2009 01 22, 00:03)
Kazkaip keista..skaitau ir netikiu kad cia ta pati ligonine, kurioje gimdziau abu savo vaikucius. Pirma gimdziau pati, antras buvo cezaris. Pries gimdymus specialiai nesitariau, bet visi labai maloniai su manimi elgesi thumbup.gif Kai gimdziau dukryte gimdyma prieme vyras, o cezari dare skyriaus vedeja..apie ja nieko blogo negaliu pasakyti, maloniai su manimi bendravo..juokavo, kad mano vyras "meistras"..kadangi gime berniukas, tai laisvai galiu prasyt kailiniu, o daktarams sampano skolingas bus  biggrin.gif Ir apskritai, mano nuomone personalas II ligoninej auksinis, visi tokie paslaugus ir malonus..sakau kazkaip labai keista skaityti visisiska priesingybe unsure.gif

drinks_cheers.gif
Del sios priezasties as irgi parasiau savo nuomone, nes visiskai nesutinku su tuo kas rasoma apie vedeja ir apie II ligonine. Personalas superinis, o vedeja tikrai labai gerai ismananti savo darba 4u.gif
Atsakyti