Įkraunama...
Įkraunama...

Tiesiai šviesiai kaip gime Gabija

QUOTE(Britvute @ 2007 01 01, 13:34)
Stipri moteris tu 4u.gif Sekmes jums 4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu - sekmes 4u.gif
Atsakyti
Saunuole mamyte. Sveikatytes Jums linkiu.
user posted image
Atsakyti
4u.gif ir istorijos aprasymas, ir mama thumbup.gif tokios istorijos vercia nestuke.gif neissigast, o 'pasikaustyt' galimiems 'nesklandumams' mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mamukai uz grazius zodzius 4u.gif , palinkejimus 4u.gif .Labai smagu kad dar idomu JUMS mano gimdymo istorija, pati jau nesuskaiciuosi kiek kartu staitau lotuliukas.gif blush2.gif
LINKIU VISOMS SVEIKATYTES drinks_cheers.gif
Atsakyti
galiu pasakyt tik SAUNUOLE!!! 4u.gif gerai kad istverei ir vyras buwo salia, o kad tokiu "daktaru" atsiranda tai man tik liudna darosi doh.gif buciau tavo vietoj buwus tai ne viena "grazu" zody butu ji isgirdus lotuliukas.gif zinoma tokioj situacijoj kepesotis nera noro, bet tikrai nebuciau susivaldzius!

o kas link taves tai labai gerai kad taip tvirtai laikeisi, dar karta saunuole!!! 4u.gif 4u.gif thumbup.gif

cia jums! 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auryte Sh. @ 2008 03 09, 16:56)
galiu pasakyt tik SAUNUOLE!!!  4u.gif  gerai kad istverei ir vyras buwo salia, o kad tokiu "daktaru" atsiranda tai man tik liudna darosi doh.gif  buciau tavo vietoj buwus tai ne viena "grazu" zody butu ji isgirdus  lotuliukas.gif  zinoma tokioj situacijoj kepesotis nera noro, bet tikrai nebuciau susivaldzius!

o kas link taves tai labai gerai kad taip tvirtai laikeisi, dar karta saunuole!!!  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

cia jums!  4u.gif
user posted image

aciu uz balionelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2006 12 29, 19:01)
ATSPEJAI, as 2-oje gimdziau mirksiukas.gif

ne pirma karta girdziu atsiliepimus tokius apie 2 a liginine, bet tu Saunuole
Atsakyti
QUOTE(aistuole20 @ 2008 03 27, 12:35)
ne pirma karta girdziu atsiliepimus tokius apie 2 a liginine, bet tu Saunuole

bis.gif
Atsakyti
Labai grazu, daug stiprybes tau ir seimai 4u.gif
Atsakyti
Saunuole, grazi istorija wub.gif Sveikatytess tau ir tavo graziai seimai 4u.gif
Atsakyti
AČIŪ 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 01 02, 02:09)
tu tikra šaunuolė 4u.gif
sėkmės ir sveikatos jums 4u.gif

blink.gif nu bet ir ligoninė... nemaniau kad tokių dar būna unsure.gif

cia ne ligonine kalta, o gydytoja.. girdejau kad ta vedeja labai baisi.. pati gimdziau 2-oj ligoninej, bet kadangi buvau susitarusi su gyd. Silkaitiene, tai viskas buvo liux smile.gif
Atsakyti