Niu truksta zodziu Ir graudu ir juokinga... Bet tu saunuole kad taip dabar paparastai viska surasiai, be dramu, be verkslenimu... Aukit ir nesirgit
sveikiinam,man irgi buvo labai panasiai,be jokiu caskinimu ir rekiau ir verkiau.
stiprybes as irgi Gabija turiu ir amzius panasus
QUOTE(InGridutia @ 2008 01 17, 23:53)
Niu truksta zodziu Ir graudu ir juokinga... Bet tu saunuole kad taip dabar paparastai viska surasiai, be dramu, be verkslenimu... Aukit ir nesirgit
Aciu, kad nebuvo kada verslenti, cia ne mano charakteriui , as geriau pasikoliosiu
QUOTE(Anitka @ 2008 01 18, 11:44)
sveikiinam,man irgi buvo labai panasiai,be jokiu caskinimu ir rekiau ir verkiau.
matai kaip, tai va kaip Gabijos ateina i pasauli---skausmingai ir ilgai
paskaiciau ir eilini karta kirminukas sirdin ilindo kad ir antra vaikuti gal uzsieni gimdyti. toli dar musu gydytojams iki paprasto zmogiskumo. aisku buna isimciu, bet is kur zinoti kaip pasiseks?
o jums sveikateles. tu stipri moteris
QUOTE(mmamuliuke @ 2008 01 19, 09:57)
paskaiciau ir eilini karta kirminukas sirdin ilindo kad ir antra vaikuti gal uzsieni gimdyti. toli dar musu gydytojams iki paprasto zmogiskumo. aisku buna isimciu, bet is kur zinoti kaip pasiseks?
aciu
gal kai visos rusu laiku gyd iseis i pencijas tai gal kas pasikeis , nes kuo vyresne tuo saltesne
Saunuole sekmes jum maziau siurksciu gydytoju ir dienu smagiu
linkiu visa ko geriausio.
as irgi likau
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2006 12 29, 17:12)
MANO SAREMIU PAUZE BUVO ILGA, O PATS SARĖMIS TRUKO TRUMPAI, TAD NESPĖDAVAU RYTI ORO IR JIS LIKDAVO ŽANDUOSE. TAIP IR LIKAU SU RAUDONOM NUO KRAUJO AKIM, MELYNU VEIDU.
as irgi likau
Nu tu ir papuolei ne i ligonine sakyciau, bet i konslageri panasiau butu.
tokiu daktaru pasirodo vis dar yra.
Niekaip nesuprantu ko jos ten tave taip ilgai ir baisiai kankino
Papildyta:
Na o tau galiu pasakyti tik tiek, kad ne uzsienyje cia reikalas yra.
Mano pusbrolio zmona gimde Londone, tai patikek kiek ten ja iskankino.
Gimdymas truko 24 valandas. Mano pusbrolis visus is eiles iskoliojo, vos jo ten is ligonines neismete apsauga.
Norejo ir su replem traukt leliuka ir vakumu, bet kai jis grieztai tam papriestaravo, tai isoperavo siaip ne taip.
Taip, kad cia visur visko pasitaikyt gali. Jai komplikuotas gimdymas, negali zinot kur ant kokiu durniu uzsoksi.
tokiu daktaru pasirodo vis dar yra.
Niekaip nesuprantu ko jos ten tave taip ilgai ir baisiai kankino
Papildyta:
QUOTE(mmamuliuke @ 2008 01 19, 09:57)
Na o tau galiu pasakyti tik tiek, kad ne uzsienyje cia reikalas yra.
Mano pusbrolio zmona gimde Londone, tai patikek kiek ten ja iskankino.
Gimdymas truko 24 valandas. Mano pusbrolis visus is eiles iskoliojo, vos jo ten is ligonines neismete apsauga.
Norejo ir su replem traukt leliuka ir vakumu, bet kai jis grieztai tam papriestaravo, tai isoperavo siaip ne taip.
Taip, kad cia visur visko pasitaikyt gali. Jai komplikuotas gimdymas, negali zinot kur ant kokiu durniu uzsoksi.