Įkraunama...
Įkraunama...

Tiesiai šviesiai kaip gime Gabija

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2008 01 17, 00:20)

aciu uz balioneli mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu truksta zodziu ax.gif Ir graudu ir juokinga... g.gif Bet tu saunuole kad taip dabar paparastai viska surasiai, be dramu, be verkslenimu... 4u.gif Aukit ir nesirgit 4u.gif
Atsakyti
sveikiinam,man irgi buvo labai panasiai,be jokiu caskinimu ir rekiau ir verkiau.
stiprybes 4u.gif as irgi Gabija turiu ir amzius panasus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(InGridutia @ 2008 01 17, 23:53)
Niu truksta zodziu  ax.gif  Ir graudu ir juokinga...  g.gif Bet tu saunuole kad taip dabar paparastai viska surasiai, be dramu, be verkslenimu...  4u.gif  Aukit ir nesirgit  4u.gif

Aciu, kad nebuvo kada verslenti, cia ne mano charakteriui blush2.gif , as geriau pasikoliosiu lotuliukas.gif

QUOTE(Anitka @ 2008 01 18, 11:44)
sveikiinam,man irgi buvo labai panasiai,be jokiu caskinimu ir rekiau ir verkiau.
stiprybes 4u.gif as irgi Gabija turiu ir amzius panasus lotuliukas.gif

matai kaip, tai va kaip Gabijos ateina i pasauli---skausmingai ir ilgai mirksiukas.gif
Atsakyti
paskaiciau ir eilini karta kirminukas sirdin ilindo kad ir antra vaikuti gal uzsieni gimdyti. toli dar musu gydytojams iki paprasto zmogiskumo. aisku buna isimciu, bet is kur zinoti kaip pasiseks? g.gif
o jums sveikateles. tu stipri moteris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmamuliuke @ 2008 01 19, 09:57)
paskaiciau ir eilini karta kirminukas sirdin ilindo kad ir antra vaikuti gal uzsieni gimdyti. toli dar musu gydytojams iki paprasto zmogiskumo. aisku buna isimciu, bet is kur zinoti kaip pasiseks? g.gif
o jums sveikateles.  tu stipri moteris 4u.gif

aciu 4u.gif
gal kai visos rusu laiku gyd iseis i pencijas tai gal kas pasikeis g.gif , nes kuo vyresne tuo saltesne doh.gif
Atsakyti
Saunuole lotuliukas.gif sekmes jum maziau siurksciu gydytoju ir dienu smagiu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif linkiu visa ko geriausio.
QUOTE(Mėlynakės-mama @ 2006 12 29, 17:12)
MANO SAREMIU PAUZE BUVO ILGA, O PATS SARĖMIS TRUKO TRUMPAI, TAD NESPĖDAVAU RYTI ORO IR JIS LIKDAVO ŽANDUOSE. TAIP IR LIKAU SU RAUDONOM NUO KRAUJO AKIM, MELYNU VEIDU.

as irgi likau unsure.gif
Atsakyti
Nu tu ir papuolei doh.gif ne i ligonine sakyciau, bet i konslageri panasiau butu.
tokiu daktaru pasirodo vis dar yra.
Niekaip nesuprantu ko jos ten tave taip ilgai ir baisiai kankino schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(mmamuliuke @ 2008 01 19, 09:57)
o jums sveikateles.  tu stipri moteris 4u.gif

Na o tau galiu pasakyti tik tiek, kad ne uzsienyje cia reikalas yra.
Mano pusbrolio zmona gimde Londone, tai patikek kiek ten ja iskankino.
Gimdymas truko 24 valandas. Mano pusbrolis visus is eiles iskoliojo, vos jo ten is ligonines neismete apsauga.
Norejo ir su replem traukt leliuka ir vakumu, bet kai jis grieztai tam papriestaravo, tai isoperavo siaip ne taip.
Taip, kad cia visur visko pasitaikyt gali. Jai komplikuotas gimdymas, negali zinot kur ant kokiu durniu uzsoksi.
Atsakyti
Aciu mamukai uz komplimentus 4u.gif
Smagu kad dar idomi mano gimdymo istorija wub.gif
daluzenik tu teisi, nesvarbu kur gimdai, svarbu koks personalas dirba ir ar jie nors kiek turi zmogiskumo.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti