faina istorija
O kad as ja buciau paskaiciusi pries vaziuodama i 2 ligonine, deja, jauna ir kvaila buvau.
Zaviuosi tavimi ir visomis moterimis, kurios pagimdo naturaliai ir negauna infarkto nuo 2 ligonines mediku grubumo.
QUOTE(liepa18 @ 2007 11 21, 21:32)
Melinakes-mama
QUOTE(rassamella @ 2007 11 21, 23:12)
faina istorija
O kad as ja buciau paskaiciusi pries vaziuodama i 2 ligonine, deja, jauna ir kvaila buvau.
Zaviuosi tavimi ir visomis moterimis, kurios pagimdo naturaliai ir negauna infarkto nuo 2 ligonines mediku grubumo.
ACIU
Zinai rassamella kai eini gimdyt pirma karta -nezinai kas laukia taves ir atrodo kad viskas taip ir turi but-gyd grubumas, lakstymas, kruva personalo prie manes, net studente buvo(uzjauciu ja, maciau kaip ji ziurejo su siaubu i visa gimdymo eiga).
LINKIU VISOMS TO NEPATIRTI IR KAD GIMDYMA ATSIMINTUMETE KAIP PACIA GRAZIAUSIA DIENA
Vajei,vajei,tiek tik mes,mamytes,galime iskesti .Labai grazi jusu straipsnio pabaiga.O tos grubios gydytojos ir akuseres...kad jas kur velniai.Bukite laimingos!
QUOTE(Rykliuke @ 2007 12 14, 17:05)
Vajei,vajei,tiek tik mes,mamytes,galime iskesti .Labai grazi jusu straipsnio pabaiga.O tos grubios gydytojos ir akuseres...kad jas kur velniai.Bukite laimingos!
aciu
kazkuo gimdymas panasus i mano,nes kaklelis taip pat storas buvo,nuleidus vandenis kaip 3 taip 3 cm.. ir su vyru juokemes kryziazodzius sprendem kol smagumas neprasidejo taip pat epidiura dare skatino ..saunuolyte kad tiek istverei verta kai turi dziaugsmeli salia
Mamyte saunuole, bet 2ros ligonines gydytojai, tai ka as zinau
As savo abieju stebuklu sulaukiau krikscioniskuose gimdymo namuose, tai man gerai ten buvo, na o antoj tik drages buvau aplankyt, tai labai nepatiko personalas.
Aplamai priejau isvados- kuo didesne istaiga, tuo didesnis bardakas.
Zinoma su potologijom ten nelabai apsiimt nori, nes bijo rizkos, nes neturi tiek irangos reikiamos, kaip klinkose pvz., bet tvarka ir prieziura ten, tai ner ka lygint.
Aukit sveikuciai.
As savo abieju stebuklu sulaukiau krikscioniskuose gimdymo namuose, tai man gerai ten buvo, na o antoj tik drages buvau aplankyt, tai labai nepatiko personalas.
Aplamai priejau isvados- kuo didesne istaiga, tuo didesnis bardakas.
Zinoma su potologijom ten nelabai apsiimt nori, nes bijo rizkos, nes neturi tiek irangos reikiamos, kaip klinkose pvz., bet tvarka ir prieziura ten, tai ner ka lygint.
Aukit sveikuciai.
aciu D kad viskas gerai baigesi!!!stiprybes ir sveikatos jums