O siaube kokios gydytojos, atrodo, kad pacios negimdziusios. Nu sakyciau kad dar vyrai butu grubesni, o cia moterys.
QUOTE(siaulietuke @ 2007 08 19, 18:41)
O siaube kokios gydytojos, atrodo, kad pacios negimdziusios. Nu sakyciau kad dar vyrai butu grubesni, o cia moterys.
tai va kad joms tai atrodo ne stebuklas, o darbas i kuri ziuri pro pirstus deja....
nu jo... tai skaitau ir man gaila taves
tiek iskentet reikejo, po tokiu kanciu ir tas gimdymas ne kaip stebuklas, o kaip kosmaras atsodo, juk gimdymas turetu buti tarsi palaima kokia, viskas turetu eiti savaime be jokiu vaistu ir skatinamuju, koks tavo reikalas ar gydytojai darbas baigiasi, juk turi keistis pamaina ir kita priziuret, o gimdyti gali nors ir dvi paras. Isivaizduoju kaip skauda kai skatina mane su antruoju irgi bisky skatino, tai kur kas skaudziau buvo, nors ir mazesne mergaite gime, pirmas gime 4.3kg., bet kur kas maloniau
Na bet tu vistiek supermama sekmes tau auukit sveiki ir dideli, tebuna sviesus jusu su leliuku bendras kelias
tiek iskentet reikejo, po tokiu kanciu ir tas gimdymas ne kaip stebuklas, o kaip kosmaras atsodo, juk gimdymas turetu buti tarsi palaima kokia, viskas turetu eiti savaime be jokiu vaistu ir skatinamuju, koks tavo reikalas ar gydytojai darbas baigiasi, juk turi keistis pamaina ir kita priziuret, o gimdyti gali nors ir dvi paras. Isivaizduoju kaip skauda kai skatina mane su antruoju irgi bisky skatino, tai kur kas skaudziau buvo, nors ir mazesne mergaite gime, pirmas gime 4.3kg., bet kur kas maloniau
Na bet tu vistiek supermama sekmes tau auukit sveiki ir dideli, tebuna sviesus jusu su leliuku bendras kelias
QUOTE(every @ 2007 08 22, 13:28)
nu jo... tai skaitau ir man gaila taves
aciu labai
saunuole aukit sveikutes o tokiem daktaram i atlapus ir per nosi jie zverys o ne zmones as skaiciau ir siutau ant ju
Nu bet tau ir teko dalia daluze... Ale gi rezultatas Tokia grazi melynake Bukit stiprios ir sveikutes
QUOTE(Mama liala @ 2007 08 25, 18:03)
saunuole aukit sveikutes o tokiem daktaram i atlapus ir per nosi jie zverys o ne zmones as skaiciau ir siutau ant ju
QUOTE(lotosiukas @ 2007 08 25, 18:21)
Nu bet tau ir teko dalia daluze... Ale gi rezultatas Tokia grazi melynake Bukit stiprios ir sveikutes
Nu bet jau priemimas.... jau tikrai geriau nakty vaziuoti
Saunuole, kad vaikelio atejimas tau suteike stiprybes po gimdymo. VAlio
QUOTE(oksankaa @ 2007 08 27, 20:31)
Nu bet jau priemimas.... jau tikrai geriau nakty vaziuoti
tokius sundaktarius tik i teisma...o tu saunuole ir tavo mergyte saunuole,gimimas jai irgi stresas
QUOTE(vaiduoklisss @ 2007 09 25, 07:25)
tokius sundaktarius tik i teisma...o tu saunuole ir tavo mergyte saunuole,gimimas jai irgi stresas
aciu
Permastau savo gimdymo istorija vis is naujo ir labai dziaugiuosi kad viskas baigesi gerai. Cia nepaminejau kad jau gimdymo(stumimo) metu man dinginejo saremiai ir gyditoja pagal aparato rodomus saremius(as ju tiesiog najauciau) liepdavo stumti, o tai labai sunku, kai nz kada, tad taip bestumdava virs valandos per visus stumimus ora laikiau zanduose o ne "nurydavau", tai kita diena buvo visas veidas kraujosruvom nuejas, ir i akis subego kraujo-atrodziau kaip zombis is siaubo filmo(praejo tik per 3 savaites)