QUOTE(vanesax @ 2005 12 08, 17:42)
SOS!!! Patarkit ką daryti.Čia mano antras nėštumas. Visą gyvenimą ir su pirmu nėštumu mano rezus fakt. buvo+. Vyro taip pat +. Taigi man niekas jokių globulinų neleido.
Laukdamasi antro pakeičiau polikliniką... ir darydami tyrimus jie nustato, kad pas mane -.
Taigi, aš nuvažiuoju į Kraujo centrą, ir ten man nustato, kad pas mane+.
Grįžtu patenkinta su visais antspaudais pase pas savo gydytoją. Ten paima kraują pakartotiniam tyrimui... ir ką, vėl nustato, kad -.
Dabar rytoj turiu eiti susileisti tą gamaglobuliną, ir nežinau ką daryti. Jeigu man jo nereikia, o man jį suleis, ar tai nepakenks mano
Ir iš vis kažkokia nesamonė, nelaimės atveju net nežinočiau + aš ar -
Laukdamasi antro pakeičiau polikliniką... ir darydami tyrimus jie nustato, kad pas mane -.
Taigi, aš nuvažiuoju į Kraujo centrą, ir ten man nustato, kad pas mane+.
Grįžtu patenkinta su visais antspaudais pase pas savo gydytoją. Ten paima kraują pakartotiniam tyrimui... ir ką, vėl nustato, kad -.
Dabar rytoj turiu eiti susileisti tą gamaglobuliną, ir nežinau ką daryti. Jeigu man jo nereikia, o man jį suleis, ar tai nepakenks mano
Ir iš vis kažkokia nesamonė, nelaimės atveju net nežinočiau + aš ar -
O tavo vaikas pliusinis, ar minusinis? Jei minusini, man atrodo, kad nieko ir nereikejo leisti.
O jei pliusinis, tai matyt antikuniai nesigamina pas tave, jei tiek jau isnesiojai, suleis globulino ir viskas turetu buti gerai.