sveikutės, gal kam buvo neštumo metu rade antikaniu,gal galit pasakyti ar turiu šansu pamatyti savo pupą
QUOTE(Pamaiviuke @ 2012 03 14, 10:54)
Kuo daugiau neštumų, įskaitant ir persileidimai, nutrauktas neštumas ir pan. tuo didesnė rizikai gamintis antikūniams. O jūsų amžius tikrai nėra didelis
na bet juk sulig kiekvienu nėštumu yra sekama, ar jie nesigamina, ir suleidžiama imunoglobulino, Taip buvo su abiem nėštumais, abu vaikai gimė su pliusu. Nesivystančių esu turėjusi, bet jie buvo tokie ankstyvi, kad niekas nieko nedarė, o po jų sekantys nėštumai buvo sklandūs
QUOTE(Loveco @ 2012 03 14, 21:48)
na bet juk sulig kiekvienu nėštumu yra sekama, ar jie nesigamina, ir suleidžiama imunoglobulino, Taip buvo su abiem nėštumais, abu vaikai gimė su pliusu. Nesivystančių esu turėjusi, bet jie buvo tokie ankstyvi, kad niekas nieko nedarė, o po jų sekantys nėštumai buvo sklandūs
Žinoma tyria ir seka neštumo eigą. Čia gal gręsia labiau vyresnio amžiaus žmonėm, kai dar niekas dėl antykūnių jokių tyrimų nedarė, o ir daugelis nežino, kad po nutrauktų neštumų taip pat reikia susileisti imunoglobiną
QUOTE(Bona -pari @ 2012 03 14, 19:13)
sveikutės, gal kam buvo neštumo metu rade antikaniu,gal galit pasakyti ar turiu šansu pamatyti savo pupą
Sansu tikrai turi
QUOTE(Neringe @ 2012 03 23, 14:00)
Sansu tikrai turi
iki 24asav gausiu gala sake tik nuo 24sav tiria ar nesidaugina
QUOTE(Bona -pari @ 2012 04 02, 17:11)
as tai tiek nekenteciau, pasidaryciau privaciai ta antikuniu tyrima, milijono jis tikrai nekainuoja.
sveikos, gal kam taip buvo, mano grupe pirma(ta nuline) pliusine, o vyro antra pliusas, ginekologe perspejo kad gali buti vaikui gelta, kiek dienu laiko ligonineje tada? ir kaip daznai ta gelta tokiais atvejais pasitaiko?
+2012 04 23, 18:37-->
Jei teisingai pamenu, tai gelta pasireiškia didžiajai daliai naujagimių, tik būna skirtingo stiprumo. Mano kraujo grupė 1 negiama, vyro 2 teigiama. Sūneliui buvo gelta, bet nelabai stipri, jokių ypatingų gydymo priemonių netaikė. Gimė penktadienį vakare, o pirmadienį paleido namo
QUOTE(Bridz @ 2012 04 23, 18:37)
sveikos, gal kam taip buvo, mano grupe pirma(ta nuline) pliusine, o vyro antra pliusas, ginekologe perspejo kad gali buti vaikui gelta, kiek dienu laiko ligonineje tada? ir kaip daznai ta gelta tokiais atvejais pasitaiko?
Jei teisingai pamenu, tai gelta pasireiškia didžiajai daliai naujagimių, tik būna skirtingo stiprumo. Mano kraujo grupė 1 negiama, vyro 2 teigiama. Sūneliui buvo gelta, bet nelabai stipri, jokių ypatingų gydymo priemonių netaikė. Gimė penktadienį vakare, o pirmadienį paleido namo
QUOTE(Killing_me_softly @ 2012 04 24, 11:02)
jums pasiseke, o mane gydytoja prigazdino , kad gali tekti ir savaite pragulet
+2012 04 24, 12:01-->
Nerimauti "avansu" tikrai neverta, niekas nuo to nepasikeis. Tiesiog tikėkitės geriausio, nes teigiamas nusiteikimas labai svarbus tiek jums, tiek vaikeliui
QUOTE(Bridz @ 2012 04 24, 12:01)
jums pasiseke, o mane gydytoja prigazdino , kad gali tekti ir savaite pragulet
Nerimauti "avansu" tikrai neverta, niekas nuo to nepasikeis. Tiesiog tikėkitės geriausio, nes teigiamas nusiteikimas labai svarbus tiek jums, tiek vaikeliui
O ar skiria antikūnių tyrimą anksčiau? Pirmas vaikas gimė pliusas, o mano minusas, šeimos gydytoja nustebo, kodėl ginekologė nėra skyrusi antikuniu tyrimo. Rekomenduoja dėl ramybės pasidaryt, tai reiks ginekologės prašyt... Įdomu kaip kitoms Mums db 14 savaičių.
QUOTE(Bona -pari @ 2012 04 02, 17:11)
Nera jokio tikslo anksciau darytis, antikuniu daugeja nuo tada, kai pradeda maisytis vaisiaus ir mamos kraujas.