QUOTE(maza saulyte @ 2010 04 01, 15:20)
tiesiog sakyciau reikia tureti labai labai gerai kompetetinga gydytoja kuriuo tiketumete..as gavau tyrimu rezultatus,jokiu antikuniu net nesimato..kai aug pilvas vel stebes, bet jei nebus visiskai antikuniu ir organizmas mielai priims-tai nereikia vaistu..cia tiesiog kartu turite nuspresti su gydytoju
Agą o ką daryt paskiau kai antrą kartą lauksiesi??? Stovėt prieš pilnatį ir staugti iš bejėgiškumo...??????????
Gydytojas kuris taip rizikuoja leliuko sveikata dar kartą tegul nueina duot savo prakeiktą priesaiką prieš leisdamas nuspręsti- nors ką aš čia- juk yra žmonių kurie ir privalomus kūdikių skiepus praleidžia...
O šiaip- su pirmagime viskas buvo čiki piki. Mano neigiamas 2 vyro teigiamas 3 vaiko- teigiamas 4 grupė.leido iš karto po gimdymo praėjus gal 6 valandoms ir nėštumo metu. viskas buvo gerai.
Dabar- darė krūvą kraujo tyrimų (teisybė už vieną kažkurį teko susimokėti- sakė valstybė nebefinansuoja- o tyrimas svarbus) lyg viskas gerai. Bet vat jau 5 mėnuo ir pora savaitėlių- o aš beveik nejaučiu mažiukės (o gal mažiuko) gydytoja kiekvieną kartą daro echoskopą- rodo man žiūrėkit juda viskas gerai, o man neramu, raudu kaip durnoji, bijau- net rankos tirpsta, stengiuosi negalvoti- užsimiršti, pilvas palyginus jau tikrai didelis, ir vis maudžia, skauda- su pirma taip nebuvo. Vyras iš viso baigia nuo manęs tokios pražilti- aš tiesiog matau jo akyse pasakymą- viskas paskutinis vaikas- neištversiu
... ir pati galvoju- va dar šita- ir viskas- daugiau tikrai nini
aš tiek nervų nebetusiu. laukiu nesulaukiu28 savaitės kai tuos vaistukus suleis- jei leis- reiškiasi viskas gerai.