QUOTE(Gabriete @ 2010 01 22, 12:31)
Kur gauti? Nusipirkti, jei nori ramiau miegoti
. Aš pas gydytoją vaikštau privačiai, dabar laukiu Rh- antikūnių tyrimų atsakymo ir su savo gine susitariau taip, jei rezultatai geri (nėra tų antikūnių), ji išrašo receptą, tų vaistukų nusiperku pati (man sakė, apie 100 Lt. kainuoja), ir kai ateisiu apžiūrai 30 sav., man jų suleis. Aišku, jei tu vaikštai į polikliniką, tau gal turėtų priklausyti nemokamai, bet jei ten sako, kad neturi, gal tarkis, kad pati įsigysi, tegul tik jie suleidžia ...
.
Nelabai turiu pinigeliu vaikscioti privaciai, esu dekrete, o atlyginimas buvo nelegalus
, bet pries tai vaiksciojau del pastojimo pas vaisingumo spec ir t.t.privaciose klinikose net nepalyginsi koks demesys, o poliklinikos ginekologiu bijau, nes jos jau man pridirbo seniau su netikusiais gydymais
. Pati prasausi dabar visokiu tyrimu, net del kraujo tyrimu prasiau siuntimo, sakau -jauciu kad silpna ir itariu kad del zemo hemoglobino", o ji-nieko tokio, visom silpna buna. nors pasirode jis tikrai buvo zemas...
o del imuglobino tai skambinausi i ligoniu kasas, kraujo centra, vaistines, niekur neturejo ir pasake kad atsargas turi tik stacionarai,taip kad ir nulekiau i antakalnio klinikas
.O jei nepaslaptis kiek mazdaug viso nestumo prieziura kainuoja privacioje klinikoje?