Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(Mr.D @ 2007 01 10, 23:03)
Is savo patirties sprendziu,kad traumos vandens parke atsitinka tik del to, kad perdaug isidrasinama ir pradedama dukti. Taip nutiko ir man jurmaloje kai man pasirode,kad perletai laidziuosi nusileidimo kalneliu,todel sekanti karta bandziau siektiek stipriau isibegeti atsispirdamas kalnelio pradzioje ir susizalojau ranka kruvinai net nepamenu i ka ir nieko del to nekaltinau tik save. manau,kad panaisiai galejo nutikti ir tiems nelaimeliams druskininkuose. pramogauti reikai protingai.  vacation4.gif

Nesąmonė schmoll.gif Aš, dviejų vaikų motina, rimta asaba cool.gif kartą buvau jau Adrenalinu nusileidus, žinojau kas laukia, o ir kvailiot trasoj nelabai yra kada... Faktas, kad ties vienu posūkiu yra kampas blogai apskaičiuotas, nes lengvesnius tiesiog apverčia ir viskas. Beje, esam buvę akvaparke Graikijoje, tiesa neuždarame. Ten vaikas nugarą nusibrozdino irgi gana stipriai... Nebenoriu jokių triūbų schmoll.gif Noriu į pirtis wub.gif
Atsakyti
Buvom savaitgali ir mes Druskininkuose. BAISU!
Viesbutyje buvom rezervave kambari, tai norint patekti i parka vienintelis pliusas, kad nereikejo stoveti eilese. Kaip minejo viena mama lovos su rateliais siaubingas ismastymas. Kambariai yra pritaikyti tik vienam vaikui, kur miegos antras teveliu problema arba imk apartamentus, ten yra istiesiama sofa.
Cili padavejai siaubingi, galima sakyti ten savitarna. parke esancioje picerijoje panasu i kiaulyde, purvina, kai mes buvom grindys buvo kruvinos, kol nes atstovejome apie 20 min eileje niekas neisvale.
Pats parkas nevertas visai demesio. Nuo kalnelio nusileidom tik vieno kur ileido 7 metu vaika, nors leistis galima tik nuo 8 m. Kita diena vel ejome ant to paties kalnelio ir priziuretojas musu neleido, nes mums nera 8m. Labai noretusi paklausti KA TEN DARYTI 6-7 METU VAIKAMS? Sedeti vaiku skyriuje, kur vandens 15 cm? Baseine jei pasiseks spesi nutverti sveika liemene vaikui paplaukioti, nes dauguma guli kiauros. Kiek esu maciusi parku visur gali buti rami, kad tau ant galvos niekas neuzsoks, cia sokineja kas nori ir kur nori jokio skirtuko, kad i baseina yra laipteliai. Priziuretojai paziuri, nusisypso ir sedi sau toliau, kur tai matyta???
Daugiau ten niekada schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Nebent vaziuoti be vaiku ir i pirtis? g.gif Mes ten nebuvom nes neileido vaiku tik nuo 18 m!!!
Atsakyti
QUOTE(akai @ 2007 01 11, 15:59)
Labai noretusi paklausti KA TEN DARYTI 6-7 METU VAIKAMS? Sedeti vaiku skyriuje, kur vandens 15 cm? Baseine jei pasiseks spesi nutverti sveika liemene vaikui paplaukioti, nes dauguma guli kiauros. Kiek esu maciusi parku visur gali buti rami, kad tau ant galvos niekas neuzsoks, cia sokineja kas nori ir kur nori jokio skirtuko, kad i baseina yra laipteliai. Priziuretojai paziuri, nusisypso ir sedi sau toliau, kur tai matyta???
Daugiau ten niekada  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Nebent vaziuoti be vaiku ir i pirtis? g.gif  Mes ten nebuvom nes neileido vaiku tik nuo 18 m!!!

eik tu sau kokia nesąmonė, brrr...betvarkė kažkokia...dabar paėmiau liniuotę-15 cm tikrai juokingai atrodo biggrin.gif
o su vaiku į pirtį ir šiaip nerekomenduočiau dėl sveikatos-nėra gerai kaitintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad vaikams i pirti nereiketu eiti sutinku tiesiog apie jas pasidalinti ispudziais negaliu, nes nebuvau biggrin.gif
Atsakyti
Na nežinau, man tai abu kartus viskas nerealu wub.gif nors abu kartus praleidom pirčių korpose, tik įėjom ir išėjom pro bendrą, nors ir ten man faina wub.gif
Atsakyti
Turbūt, reikia savo liemenes vaikams vežtis (na, tapkes, rankšluosčius vežamės...)O kad ant galvos šokinėja, tai ir Jūrmaloj šokinėja (nežinau, gal tiesiog sutapimas, bet kiek Jūrmaloje ant manęs užšoko, tai buvo lietuviai paaugliai lotuliukas.gif ). Ir, bjaurybės, šoka ten, kur prižiūrėtojai nemato (šiaip tai prižiūrėtojai švilpia tokiems, pati mačiau ne kartą)
O Čili dar neįsidirbo, reiškia. Kai mes buvom, tai buvo užimti gal trys staliukai, bet vistiek nesugebėjo nuo vieno indų nunešt nešvarių. Bet nurašėm tai dar naujam kolektyvui...Iki vasaros turėtų susistyguot, manau.
Atsakyti
Suprantu, kad isplaukia visiska betvarke is kalbų...Tikrai jurmaloje buvau labai daug sykiu, ir isbandziau visus sezonus, tai kaifas nerealus, tik rudenį ir žiemą, uzsidaro upė į lauką, ir kalneliai kur lauke yra. mano mazoji ciuoze 4 m. ir nieko nebijojo. Labai patiko, o Druskininku dar nebandziau, bet kaip sako norisi ikisti ir savo trigrasi ir pasiziureti kaip yra istikruju...
Mamytes gal daugiau papasakosit apie pirciu kompleksa, nes kiek girdejau ten eina be ko, tai yra nuogi...ir nezinau ar as isdrisciau dar kartu su svetimais vyrais, moteru nebijau...
Atsakyti
QUOTE(rinaba @ 2007 01 12, 16:13)
Mamytes gal daugiau papasakosit apie pirciu kompleksa, nes kiek girdejau ten eina be ko, tai yra nuogi...ir nezinau ar as isdrisciau dar kartu su svetimais vyrais,  moteru nebijau...

kas čia per nesąmobnė dabar???!!!you must be joking doh.gif blink.gif
Atsakyti
o vat as tai medali duociau tam zmogui,kuris sugalvojo i pirtis neleist vaiku thumbup.gif thumbup.gif nors ten ramybe rasi,nieks nelakstyts,necypaus,ant galvos nesokines ir pirties duru netrankys vaiksciodami pirmyn atgal doh.gif doh.gif
apskritai,man labai keistai skamba tas ka kuriu pasipiktinimas kas parkas nelabai vaikams pritaikytas.sakykit,o is kur tokia nuomone,kad vandens parkas turi buti skirtas vaikams,o ne suaugusiems???vat butent tokiu vietu pas mus ir truksta,kur galetum is tikruju pailset,papramogaut be svetimu vaiku sokinejanciu tau ant galvos!!!!!kiek as buvau uzsieny,tai niekur nemaciau tokiu "bespridielu" kad i vandens parka atsiveda 2 metu vaikus ir dar po to skundziasi,kad ner cia ka vaikams veikt,o tai nepagalvojot,kad nebutinai visos pramogu vietos turi buti ir vaikams pritaikytos???atsiveda,numeta tos vaikus,o tie daro ka nori,piktin zmones kurie bando megautis poilsiu,o teveliam DZIN...sokinek mazuti tetom ant galvu,nieko baisaus:)gal ir grieztai as cia pavariau,bet pasipiktinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rinaba @ 2007 01 12, 16:13)

Mamytes gal daugiau papasakosit apie pirciu kompleksa, nes kiek girdejau ten eina be ko, tai yra nuogi...ir nezinau ar as isdrisciau dar kartu su svetimais vyrais,  moteru nebijau...

Jo jo... Nuogi eina topsecret.gif Čia dėl to tik nuo aštuoniolikos įleidžia... Ir iš viso ten Sodoma Gomora... Labai gerai pagalvokit ar vaizdai nekenks jūsų moralei unsure.gif

Juokauju smile.gif Normaliai žmonės ten eina. Kas tau tokių nesąmonių pripaistė? doh.gif
Atsakyti
Mums patiko labai pirtys.Mielai vaziuotume dar kartą, bet tik dėl pirčių.Atrakcionai tai tikrai prasti,lyginan t su Livu,taip sake ir mūsų paaugliai.
Atsakyti
Na as i atrakcionus vaziuosiu ir tevus vesiuos tai sausio pabaigoj. bet tikiuos kad iki tada jau viskas bus sutvarkyta. Nes mano mama tai isvis jau daBAR NAKTIMIS NEMIEGA smile.gif bijo. O jei reiks laukti eileje tris valandas tai ji spes tris kartus nualpti is karcio ir oro trukumo. Gal geriau juos vestis i Latvija?

Pasakykit kas nors ar ten yra ka veikti 60 metu zmogui?
Atsakyti