Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

Mums ir nepatiko. bent jau eilese nereikejo stoveti, Buvom praeita treciadieni ryte. Issipirkom 4 val., tai net neisbuvom viso laiko. Nusileidimo kalnelis gal tik vienas vertas demesio, juodas. Pernai buvom Jurmaloj, tai ir vaikams, ir mums su vyru ten labiau thumbup.gif
Beje, del gylio, tai schmoll.gif Net man nemalonu , tai ka kalbet tiems, kuriu vaikai mazesni.
Pirtyse nebuvom. pirkom seimynini bilieta.
Daugiau nei puse laiko pragulejom Jakuzzi. Man beje buvo salta, tai vis lekem i pirtuke pasisilt.
Atsakyti
Na va, prasideda unsure.gif

Druskininkų vandens parke - poilsiautojų kraujas

Druskininkų vandens parke susižalojus lankytojams vienas iš atrakcionų uždarytas
Atsakyti
Nu va,o as jau susidariau neigiama nuomone-bardakas ten g.gif
Atsakyti

nu va nuliūdinot...ačiū už info, juk dauguma ir varo pramogaut būtent su vaikais g.gif

irmele ačiū už tai, kad perspėjai, jog šalta. brrr tikrai nesinorėtų drebėti schmoll.gif

o ir dėl saugumo kaip supratau nieko gero g.gif

lauksim Vilnietiško gėrio mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noriu paklaust kaip ten savaitgalį? Ar daug žmonių?

Atsakyti
Perskaiciau visa tema ir nustebau,kad zmones su mazais vaikais stovi eilese po tris valandas,vaikai vemia,karsta ir t.t.absurdas cia jau visiskas.As nestoveciau nei 20min.,jau geriau gydyklose pasilepinciau,mineralinio vandens baseine paplaukiociau cool.gif
Atsakyti
Nu nėra TAIP jau baisu ir TOKS jau bardakas. Kažkas gal nedadaryta, bet viskas pataisoma. Žurnalistai, kaip visad, perdeda, rabota takaja mirksiukas.gif Turėtų su laiku susitvarkyt.
Va, tas gylis, tai ir man labiausiai nepatiko. O kalneliais mano vyrai visais čiuožė, - ir nieko jiems neatsitiko. Kaip tik Jūrmaloj vyras mano buvo nusibrozdinęs nugarą, sūnus - koją. Bet gal čia visų vandens parkų ypatumai?
Atsakyti
na va nusivyliau, del extremalaus kalnelio uzdaryma, vien del kalneliu ir vaziuociau i parka verysad.gif
Atsakyti
Nu va - šiandien jau kitaip rašo smile.gif
http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2
Atsakyti
kam viskas negerai, tai ir DVP negerai, o kas moka atsirinkti gerus dalykus, tie nebumba, o džiaugiasi.
Visur ir visada taip bus smile.gif
kiek žmonių, tiek nuomonių smile.gif
Atsakyti
O as pazistu zmones, kurie ir Jurmaloje sugebejo ranka taip susivaryti, kad siuti reikejo, tik kad niekas tokiu dalyku neviesina. O kad zurnalistai parase, tai nereikia cia 100 proc. visko priimti, daznai jie perdeda tam, kad sudomintu skaitytoja.
Atsakyti
Is savo patirties sprendziu,kad traumos vandens parke atsitinka tik del to, kad perdaug isidrasinama ir pradedama dukti. Taip nutiko ir man jurmaloje kai man pasirode,kad perletai laidziuosi nusileidimo kalneliu,todel sekanti karta bandziau siektiek stipriau isibegeti atsispirdamas kalnelio pradzioje ir susizalojau ranka kruvinai net nepamenu i ka ir nieko del to nekaltinau tik save. manau,kad panaisiai galejo nutikti ir tiems nelaimeliams druskininkuose. pramogauti reikai protingai. vacation4.gif
Atsakyti