Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(Cypla @ 2007 01 08, 13:38)
o kada buvote, ar siandien  - pirmadieni, ar savaitgali?  g.gif ir apie kelinta valanda
Nes jei paprasta diena reikia laukti tai ne kas  doh.gif

Sausio 4 d. ax.gif 12 val. atejom iki 13 val. pastovejom ir psio! biggrin.gif Ten 10 atidaro, vat nuo tada ir reikia stoveti biggrin.gif Bet geriau jau palaukti, kol bumas praeis, nes personalas uz galvu susiemes, rubininkes stovi issigandusiom akim ir ziuri i laikrodi tipo toookia gyva eile iki duru jau tris valandas eina..o vadovybe lakste susilus ir pasimetus tongue.gif
Atsakyti
Nu i druskininkus zadame lekti sausio gale, tai gal jau bus aprime zmones siek tiek, ir nereisk tokiu eiliu doh.gif laukti bigsmile.gif
Atsakyti
Ir mes planuojame,bet tikriausiai palauksiu dar kokį porą mėnesiukų,gal tuomet visai apmažės eilės o ir su vandeniu problemas išspręs g.gif
Bet kaip suprantu iš atsiliepimų kad jau būtų visiškas OHOHO tai nėra,taip geriau nei Jurmala bet kai pamačiau per TV tai bent jau labai įspudingai atrodė blink.gif
Na nieko kiekvieno nuomonė skirtinga,bet gerai kad išvis tokie parkai statomi ir kai yra konkurencija tai laimi vartotojas thumbup.gif

O kaip ten sakė,kad sugrius g.gif tai abejoju ar to norėtų patys savininkai kurie tokius pinigus investavo ir neturėtų jokių garantijų dėl pastato stabilumo.Čia tik mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 08 sausio 2007 - 14:02
QUOTE(Kaliteja @ 2007 01 08, 14:02)
O kaip ten sakė,kad sugrius  g.gif  tai abejoju ar to norėtų patys savininkai kurie tokius pinigus investavo ir neturėtų jokių garantijų dėl pastato stabilumo.Čia tik mano nuomonė  blush2.gif

Sake nesugrius! ax.gif
Atsakyti
mane domina temperatūra. mačiau rašo 30 laipsnių oro, vandens 27 bet pvz. impulse rašo, kad 28 vandens, bet man tai ten šalta, tai ir puškenomės su sūnučiu varlinuke ir sūkurinėse blush2.gif sūnus dar ir peršalt sugebėjo...
ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2007 01 07, 15:53)
Man tai pirtys - super thumbup.gif . Vakar buvau pasiryzusi apeiti visas, bet nepajegiau. Pasilikau kitam kartui.

Per kiek laiko nesugebėjai visų apeit? Įdomu, kiek laiko tam reikia g.gif
Šiaip, kiek girdėjau, pirtyse ilgai kaitintis nesveika. Kokia ten ta norma yra, gal kas žinot?

Kai skaitau apie eiles, negaliu atsidžiaugt, kad šitaip pataikėm nuvažiuot sausio 1, kai jų nebuvo. Ir tik pamanykit – tai AŠ taip gudriai sugalvojau bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes važiosim šį savaitgalį gal kuria nors diena nuo penktadienio iki sekmadienio pateksim 4u.gif
Atsakyti
[quote=Savūnė,2007 01 08, 16:28]
Šiaip, kiek girdėjau, pirtyse ilgai kaitintis nesveika. Kokia ten ta norma yra, gal kas žinot?

Mane irgi tos pirtys domina, kiek ten jų ? ax.gif
Gal pirma karta apsimoka pirkti tik i baseinus, o jau kita karta i baseinus ir i pirtis g.gif , nes jei nespesi baseinu pasidziaugti bigsmile.gif ir leksi i pirtis akis isdegus, tai ir linksi niekur normaliai nepabuvusi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Samta0204 @ 2007 01 08, 16:41)
Mes važiosim šį savaitgalį gal kuria nors diena nuo penktadienio iki sekmadienio pateksim 4u.gif

Sekmės bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir mes šį savaitgalį važiuosim į Druskininkus, tai bandysim laimę patekt į akvaparką... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2007 01 08, 15:28)

Kai skaitau apie eiles, negaliu atsidžiaugt, kad šitaip pataikėm nuvažiuot sausio 1, kai jų nebuvo. Ir tik pamanykit – tai AŠ taip gudriai sugalvojau bigsmile.gif  biggrin.gif

Nu tikrai labai gudri tongue.gif

Viso yra 17, jei tik nemeluoju, pirčių. Mes tam skyrėm 1,5 val. tai spėjom visas apibėgt, kokteiliuką prie baro išgert ir truputį keliose jacuzi pasivartyt smile.gif Bet realiai nėjom kaitintis į visokias medines saunas, kurios mažai viena nuo kitos skiriasi, nes buvo laiko gaila... Kai dabar važiuosim tai galvoju vėl imt 4 val ir vieną val. šiaip pasitrint, o jau kitas pirtyse wub.gif

Apie saugumą... Mums bebūnant C komplekse, netoli triūbų nusileidimo, vienu metu atėjo toks dėdžius, pasistatė taburetką ir pradėjo elektros instaliacijas tvarkyt doh.gif O šalia laksto pilna vaikų, suaugę lėčuiau juda, bet jei aš sugebėjau vieną vaiką lėtai eidama numušt cool.gif tai įsivaizduokit, kokia nelaimė galėjo įvykti meistriukui nuvirtus blink.gif O aplink žmonės lakstė ne šiaip sau , o šapiom grindim basom kojom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2007 01 08, 01:24)
Ar gal kas žino ar galima atskirai į vienas pirtys bilietą pirkti, gal kas išsiaiškino, nes jų saite tokio bilieto nėra? norim vieną diena į C zoną kita į B 4u.gif

Ne, į pirtis atskirai nėra.
Atsakyti
O mums nepatiko visai - o net nereikėjo eilėj stovet n-valandų, kaip čia nekuriem g.gif . Važiavom su trim vaikais, 2,5 , 6 ir 8 , aš taip įsivaizduoju, šeimos su vaikais kaip ir pagrindinė akvaparkų klientūra, - tai pasakykit, ką su jais ten veikti, kai visi baseinai 1,5m gylio? Buvom penktadienį, triukšmas nerealus, nusipirkom bilietą 4 valandom - kentėt turėjom, kol laikas baigės blink.gif Apie čiuožyklas - viena tik iki 60kg, tai vaikas vienas bijojo, nes tėtis negali, kita tik nuo 12 metų, tai vaikas negali. Tiesa yra varlinykas - kažkur palubėj, tokiam patamsyje, kur telpa kokie 20 vaikų 'ot syly', o mamos/tėčiai tuo metu turi stypsoti šalia. Kažkaip susidaro vaizdas, kad gal mamos/tėčiai yra švelniai stumiami į tą pusę, kad vaikučius paliktų mokamame vaikų kambaryje? Apie kitus administracinius nesklandumus išvis nekalbėsiu - galų gale, tos problemos su laiku gal ir susitvarkys: mašinų aikštelė tarp medžių miške, kur patamsyje po to pušį gaudėm, vyrus, besiblaškančius moterų dušuose, ir atvirkščiai, purvą ant žemės dušuose, nes visi vaikšto belekaip: kas basas, kas su batais iš lauko, ir t.t.
Vienžo, pernai vasarą buvom Jurmaloj, dar bijojom pirkti bilietą 4 valandom, nes galvojau, užsilenksim iš nuobodumo. Buvom paskutinę savaitę prieš užsidarant, viskas truputį apšepę jau buvo. Bet užsiėmimo buvo visiems: ir vyriausiam berniukui su tėčiu čiuožyklose, ir mamai su mažiausia mergaite didžiajam baseine, kur gali sėdėt seklumoj, vaikui šalia besiturškiant, ir prisipildanti pirato galva. Man tada jau patiko, o dabar dar labiau thumbup.gif Nzn, gal vien suaugusių kompanijai ten ir smagu - bet su vaikais (o važiavom specialiai dėl jų) neįsivaizduoju ką ten veikt.
Atsakyti