Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(blondynka @ 2008 02 11, 20:42)
sakykit, kaip ten su tais bilietais, as dar nebuvau, bet zadu lekti. Tai vandens atrakciju bilietas ir pirciu atskiras? nes ju puslapyje radau kainas atskirai isskirtas. tai kiek pavyzdziui 4 valandoms kainuotu dviems suaugusiems?

Taip,atskirai.Kasoje taves paklaus kur eisi.
Mes buvom sekmadieni be pirciu tai isejo 114 atrodo.Paprastom dienom pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirčių atskirai neišsipirksi, reik arba ta bendrą arba bendrą ir pirtis.
Na nebent kas pasikeitė g.gif
Atsakyti
buvome visi trys Druskininkuose rudenį -labai patiko thumbup.gif , mažąjai labiausiai jakuzi biggrin.gif ,ir vaikų baseinai,mums su mb kalniukai ir apskritai viskas biggrin.gif , kadangi ėjom su dukryte /tada jai buvo pusantrų kažkur metukų/ tai ėmėm tik 2val-bet mums užteko /aišku be pirčių komplexo/ ...nakvojom 'Senąjam Pašte' wub.gif .....
Atsakyti
mes šį savaitgalį praleidom Druskininkų vandens parke,nakvojom jų viešbutyje ''Aqua Medūna'',mūsų šeimai buvo thumbup.gif į viešbučio kainą įskaičiuoti pusryčiai irgi thumbup.gif maisto pakankamai ir labai skanus,be to gyvenent viešbutį,kiek supratau ir į vandens parką einant kažkiek pigiau gaunasi valanda,beto suaugusiems valandą viešbutis dovanoja nemokamai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilminė: 12 vasario 2008 - 17:43
O kokia mazdaug temperatura ten buvo vandens ir patalpoje, nes as tokia, kad man pastoviai salta, tai, kad nesustirciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 02 13, 12:11)
O kokia mazdaug temperatura ten buvo vandens ir patalpoje, nes as tokia, kad man pastoviai salta, tai, kad nesustirciau  g.gif

26 rode.
Kai buvau vandenyje silta,kai islendi salta doh.gif Galetu buti silciau thumbup.gif
Atsakyti
Bet man druskininkuose šilčiau buvo negu vilniuje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2008 02 13, 14:18)
Bet man druskininkuose šilčiau buvo negu vilniuje ax.gif

Gali buti.Vilniuje dar nebuvau.
Man Jurmaloje silciau buvo
Atsakyti
Ryt važiuosim i Vilnių, Druskininkuose beprotiškai sušalom, peršalom iki 40 temperatūra pakilo... Matysim kaip čia bus ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2008 02 13, 15:07)
Ryt važiuosim i Vilnių, Druskininkuose beprotiškai sušalom, peršalom iki 40 temperatūra pakilo... Matysim kaip čia bus ... smile.gif

Sekmes ir geru ispudziu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 02 13, 17:34)
Sekmes ir geru ispudziu wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 02 13, 14:00)
26 rode.
Kai buvau vandenyje silta,kai islendi salta doh.gif Galetu buti silciau thumbup.gif

Ir man buvo šaltoka iš baseinų išlipus doh.gif patalpoje tikrai norėtųsi daugiau šilumos
Atsakyti