Man irgi ten labai patinka, ypac pirciu zona ir baseinas.
Aš tą bendrą zoną esu praėjus tik pirmą kartą, o visus kitu(buvus jau gal 9) tik pro šali praeinu kiek reik iki pirčių zonos, nerealu ten
Pabuvojom ir mes pagaliau
pirčių zona labai gali pasirinkti kokią tik nori kokia tik patinka
o akvaparkas tai kalneliai nelabai smagūs, ir šiaip nelabai patiko
pirčių zona labai gali pasirinkti kokią tik nori kokia tik patinka
o akvaparkas tai kalneliai nelabai smagūs, ir šiaip nelabai patiko
Ir ms buvome.
Be pirciu tai nieko gero
Be pirciu tai nieko gero
QUOTE(Gulia @ 2008 01 21, 11:53)
o ko trūksta, kad būtų ten kažkas gero? man tai visai linksma ir upe praplaukt ir jūros bangose ir šiaip baseine pasiplaukiot
QUOTE(Mildute @ 2008 01 22, 15:30)
o ko trūksta, kad būtų ten kažkas gero? man tai visai linksma ir upe praplaukt ir jūros bangose ir šiaip baseine pasiplaukiot
man tai tai irgi smagu, rasciau prie ko prisikabint, bet kam to reikia.MANO SEIMAI patiko smagu .As jau 3 kart .
QUOTE(Gulia @ 2008 01 21, 11:53)
Be pirciu tai nieko gero
Lyginan su Vichy parku ten trūksta pagrindinio dalyko-tvarkos,o ir visi nusileidimo takeliai,ar vaikų kambarys nesulyginami su Vichy parku
gal kas neseniai buvote savaitgali? arba penktadienio popiete? ar daug zmoniu? ypac pirciu zonoj?
as vakar buvau, tai zmoniu neperdaugiausiai.. netgi sakyciau - nedaug... net nesimate man ju kazkaip
o siaip, vakar pirma karta buvau, tai labai patiko praleidau ten 7val, netgi pritruko dar laiko tik va kad jau uzsidarinejo 21val...
viskas super. nelabai patiko tik persirengimo kambariai, daugiau prie ko prikibti tikrai neturiu.
na dar butu labai gerai, jei nebutu taip slidu.. juk galetu but kokie guminiai kilimeliai, kazkokia grubleta danga ar kazkas pan., nes esu paslydus pirty, ir stipriai ranka susilauzius.. todel labai bijau as tu slapiu plyteliu...
o siaip, vakar pirma karta buvau, tai labai patiko praleidau ten 7val, netgi pritruko dar laiko tik va kad jau uzsidarinejo 21val...
viskas super. nelabai patiko tik persirengimo kambariai, daugiau prie ko prikibti tikrai neturiu.
na dar butu labai gerai, jei nebutu taip slidu.. juk galetu but kokie guminiai kilimeliai, kazkokia grubleta danga ar kazkas pan., nes esu paslydus pirty, ir stipriai ranka susilauzius.. todel labai bijau as tu slapiu plyteliu...
QUOTE(Uvetta @ 2008 02 06, 17:53)
buvom ir mes druskininku vandens parke, ejom tik i baseinus, nes pirti ir savo turim tai baseinuose labiausiai patiko isplaukimas i lauka, o ta diena dar ir saltukas buvo -9...mmm kaip faina!!!
o nepatiko, kad labai visur slidu
o nepatiko, kad labai visur slidu
Ir viena pirtis gali atstoti, visokias, įvairių šalių ir tradicijų 18 pirčių? Nu man tai niekaip