QUOTE(AStonke @ 2007 09 28, 21:42)
dabar vesimes ir vaikus 5 ir 8m.tai galvoju,ar as galesiu juos ten vienus kur padeti,kad pati galeciau "pabludinti" tarkim pirtyse,ar ten ,kur vaikam negalima..Ar reiks salia ju man ten ir sedeti toje vaiku zonoje?gal zinote,ar ten kas priziuri tuos vaikus,ar patiems reik priziureti....?Kai vezemes i Latvija vyresni,tai irgi prisikankinom Tik norim,kur nueiti su vyru,kur vaikui negalima,turime pasikeisdami saugoti...As nueinu ten,vyras su vaiku ten-paskui ieskome valandas vieni kitu Jokio atsipalaidavimo su tais vaikais...
Galėsi nueiti į pirtis, yra vaikų erdvė, kur pas auklytes ( pačiuose baseinuose) galėsi palikti vaikus. Mes palikom valandai, apėjom visas pirtis, pastovėjom ledo kambaryje ir pasidarėm vieną iš programų garinėje pirtyje ( su druska ir medumi), dar pagulėjom ant šildomo akmens ( ten man labiausiai patiko). Iš tikrųjų, kaip kažkas minėjo, vanduo man irgi buvo per vėsus, bet sušilti yra džiakuziai, o vaikus kas 20 min vesdavau į dvi vietoje esančias pirteles, pasišildyti. Vaikų erdvėje- labai šilta, vaikai buvo su chalačiukais, tai tikrai nešalta .