Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(AStonke @ 2007 09 28, 21:42)
dabar vesimes ir vaikus 5 ir 8m.tai galvoju,ar as galesiu juos ten vienus kur padeti,kad pati galeciau "pabludinti" tarkim pirtyse,ar ten ,kur vaikam negalima..Ar reiks salia ju man ten ir sedeti toje vaiku zonoje?gal zinote,ar ten kas priziuri tuos vaikus,ar patiems reik priziureti....?Kai vezemes i Latvija vyresni,tai irgi prisikankinom  doh.gif Tik norim,kur nueiti su vyru,kur vaikui negalima,turime pasikeisdami saugoti...As nueinu ten,vyras su vaiku ten-paskui ieskome valandas vieni kitu  lotuliukas.gif Jokio atsipalaidavimo su tais vaikais... ax.gif

Galėsi nueiti į pirtis, yra vaikų erdvė, kur pas auklytes ( pačiuose baseinuose) galėsi palikti vaikus. Mes palikom valandai, apėjom visas pirtis, pastovėjom ledo kambaryje smile.gif ir pasidarėm vieną iš programų garinėje pirtyje ( su druska ir medumi), dar pagulėjom ant šildomo akmens ( ten man labiausiai patiko). Iš tikrųjų, kaip kažkas minėjo, vanduo man irgi buvo per vėsus, bet sušilti yra džiakuziai, o vaikus kas 20 min vesdavau į dvi vietoje esančias pirteles, pasišildyti. Vaikų erdvėje- labai šilta, vaikai buvo su chalačiukais, tai tikrai nešalta schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 08 spalio 2007 - 07:56
O kaip East island? Gal kas buvo? Kokia nuomone?
Atsakyti
vat buvau Druskininku vandens pramogu parke, patiko, pirciu kompleksas thumbup.gif ypac patiko pirciu programos, su medumi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerry @ 2007 10 14, 22:31)
O kaip East island? Gal kas buvo? Kokia nuomone?

Aš lankiausi ax.gif Nu nieko blogo pasakyti negaliu. Kadangi esu nestuke.gif tai ėmiau procedūrą tik veidukui. Aptarnavimas super buvo. Kiek to teigiamo poveikio, tai kas ten žino, bet esmė - atsipalaidavimas buvo tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2007 10 22, 17:33)
Aš lankiausi ax.gif Nu nieko blogo pasakyti negaliu. Kadangi esu  nestuke.gif tai ėmiau procedūrą tik veidukui. Aptarnavimas super buvo. Kiek to teigiamo poveikio, tai kas ten žino, bet esmė - atsipalaidavimas buvo tikrai super thumbup.gif

Dekui, reikes isbandyti kelias proceduras. smile.gif
Atsakyti
Ar reikia vaikams patiems veztis chalatukus ir tapkutes? g.gif
Atsakyti
beje nepalikinėkitelabai mažų vaikų žaidimų kambaryje kur yra vandens. Ten vienos pažystamos vyras ištraukė svetimą vaiką "kažkaip keistai nejudėdamas gulėjo vandenyje-komentavo". Tas vaikiukas 1-2metukai". Žinot ką pasakė auklėtojos, ogi nepastebėjom ir pridūrė ko jaudinatės dėl svetimo vaiko. Tobiš Jūsiškis sveikas tai ir nekavršinkit galvos.
Tai mano draugė vaiko iš akių nepaleido (3 metukai) . su mažais vaikais geriau neiti jei yra galimybė juos kur nors palikti.
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2007 11 02, 09:51)
beje nepalikinėkitelabai mažų vaikų žaidimų kambaryje kur yra vandens. Ten vienos pažystamos vyras ištraukė svetimą vaiką  "kažkaip keistai nejudėdamas gulėjo vandenyje-komentavo". Tas vaikiukas 1-2metukai". Žinot ką pasakė auklėtojos, ogi nepastebėjom ir pridūrė ko jaudinatės dėl svetimo vaiko. Tobiš Jūsiškis sveikas tai ir nekavršinkit galvos.
Tai mano draugė vaiko iš akių nepaleido (3 metukai) .  su mažais vaikais geriau neiti jei yra galimybė juos kur nors palikti.

Žinoki, aš dėl to žaidimų kambariuko ir abejojau. Čia ne į temą, ale neseniai buvome Akropolio Europoj, tai ten tėvai, kaip skant, sausumoj vaikų vienų nepaleidžia, o čia Druskininkuose vandeny tokius pyplius palikt doh.gif
Nu bet čia ir nutikimas...Tai gerai, kad yra žmonių, kurie ir svetimus vaikus pažiūri...
Bet ten į suaugusiųjų baseinus galima su mažuliuku vaikiuku eiti?
Atsakyti
buvau labai viskas patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenguryte @ 2007 11 03, 17:25)

Bet ten į suaugusiųjų baseinus galima su mažuliuku vaikiuku eiti?

Galėt tai galima, bet vargu ar jis turės ten ką veikt doh.gif . Mano mažoji, jau tooookia vandeninė ir visai nebijanti vandens, ir tai ne per labiausiai patenkinta buvo doh.gif . Lyginant Livu ir Drsukininkus, man labiau patiko latviai biggrin.gif . Jau vien tokia smulkmena, kad nereikėjo toli ieškoti tualeto, kai mažajai skysčių balansas išsiderindavo biggrin.gif . O Drsukininkuose sugebėjom rast net 2 doh.gif .
Atsakyti
Teko pabūti pagaliau ir šitame vandens parke. Šiaip patiko labiau nei Vilniaus, bet Jūrmalos tikrai nelenkia. Visų pirma kodėl taip šalta, jokio malonumo šaltam vandeny plaukioti, o šalta ir visam baseine ir pačiam vandeny, vienintelės džiakuzi buvo šiltos. O tikrai nesu baisi šalčio bijotoja, bet sušalau verysad.gif
Nusileidimo kalnelių tikrai mažai, o ir iš tų pačių kai kuriuose pradžioj neina nučiuožti, jau maniau visą kelią reiks rankomis stumtis lotuliukas.gif Na bet ačiū dievui paskui įsibėgėjau biggrin.gif Šiaip dar pats brangiausias lyginant su Vilniaus ir Jūrmalos. Grindys slidžios, čia jau taip pat kaip ir Vilniuje. Dar pasigedau tų skaniųjų vaisinių kokteiliukų, nes čia jų neradau verysad.gif
O pliusas tai kad interjeras gražus, daug pirčių (čia tiems kas jų mėgėjai nes man tai jos ne ypač mirksiukas.gif ) ir visokių procedūrų. Dar labai fainas grojantis baseinas, pavargus atsiguli ir klausaisi paukščių čiulbėjimo thumbup.gif Tekančios upės srovė irgi stipri, bangos geros thumbup.gif Viskas jei tik nebūtų taip šalta tikrai būtų puiku thumbup.gif
Atsakyti
Man patiko, daug geriau negu Vilniuje... Gal todel, kad buvom darbo diena viskas buvo idealu. Tikrai ne salta, "Alitos" pirteles tuscios jokiu duru darinejimu. Ten daugiausia laiko ir praleidom, nes ciuozyklos mums visai neaktualu.

Apsilankem East island, tikrai labai draugiskas ir paslaugus kolektyvas. Spalio menesi buvo akcija, taigi kaip viesbucio gyventojai gavom po 2 proceduras dovanu, kurias mielu noru sunaudojom.

(Kas megsta kalniukus, tai Vilniuje pasirinkimas didesnis.)
Atsakyti