Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(ziulyte @ 2007 09 09, 23:44)
O va Cili picerijoje aptarnavimas - VISISKAS SUDAS (atsiprasau uz toki zodi...) Apsiginkluokite kantrybe, nes nors picerija pustuste, bet padavejos piktos ir surauke nosi teikiasi pica atnesti po... valandos. O alaus bokalas keliauja kokiu 15 min maziausiai... Be be be - vadybininke tiesiog naglumo isikunijimas... Kur ziuri savininkai????? doh.gif

na mes vakar grįžom iš parko, tai labai viskas patiko thumbup.gif Ir Čili vakarieniavom, tai kuo puikiausiai mus aptarnavo ir viską labai greit gavom, gal kita pamaina buvo, o gal tiesiog ant kvailo padavėjo užkliuvot g.gif

nes pvz. aš Vilniuj labai dažnai valgau prie Vingio esančioj picerijoj, viskas visada būdavo thumbup.gif Na, bet vakar vakare kai valgiau, tai ką žinau, aptarnavimas buvo kaip tu sakai visiškas š...Negana to, mane padavėja dar apšaukė blink.gif , kai pasakiau, kad taip nedaroma, net kviečiau viršininką, kurio deja nesulaukiau, nes skubėjau...Vat kai tokius į darbą priimą, tai tokie ir sugadina visą įmonės reputaciją doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bretane @ 2007 09 10, 13:17)
na mes vakar grįžom iš parko, tai labai viskas patiko  thumbup.gif Ir Čili vakarieniavom, tai kuo puikiausiai mus aptarnavo ir viską labai greit gavom, gal kita pamaina buvo, o gal tiesiog ant kvailo padavėjo užkliuvot  g.gif

nes pvz. aš Vilniuj labai dažnai valgau prie Vingio esančioj picerijoj, viskas visada būdavo  thumbup.gif Na, bet vakar vakare kai valgiau, tai ką žinau, aptarnavimas buvo kaip tu sakai visiškas š...Negana to, mane padavėja dar apšaukė  blink.gif , kai pasakiau, kad taip nedaroma, net kviečiau viršininką, kurio deja nesulaukiau, nes skubėjau...Vat kai tokius į darbą priimą, tai tokie ir sugadina visą įmonės reputaciją  doh.gif

zinau, kad visiems buna visokiu dienu. bet... ta picerija ir jos aptranavimu skundziasi ne vienas... Jums pasiseke, vadinasi, nes jau senai girdziu, kad Druskininkuose Cili geriau praeit pro sali... Kitiems ten dar ir maistas nepatinka. Na, mums maistas buvo normalus, tik su aptarnavimu nepasiseke...
Atsakyti
Merginos ar prasidėjo jau programos su veido kaukėm?
Nes rytoj varom su panom pasibūti, padūkti ir atsipalaiduoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2007 08 15, 22:41)
Savaitgaly buvom akvaparke su MB. Cia buvo mano dovana jam gimtadienio proga. 3 valandos praleke labai labai greitai, nespejom net pirtyse gerai pasikaitint.
O po tu 3 valandu miegojom kaip uzmusti - taip ten nuvargom mirksiukas.gif

geras bigsmile.gif as kaip tik tokia dovanele planuoju si penktadieni, dar galvoju i koki masaza nueiti East island (gal galit rekomenduoti ka ten uzsisakyti is proceduru?) ir ketinau vaziuoti atgal i Vilniu, bet cia paskaicius bijau kad jau nebesugebesiu parvairuot unsure.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 11 rugsėjo 2007 - 18:02
QUOTE(laurynaa @ 2007 09 11, 17:58)
geras  bigsmile.gif  as kaip tik tokia dovanele planuoju si penktadieni, dar galvoju i koki masaza nueiti East island (gal galit rekomenduoti ka ten uzsisakyti is proceduru?) ir ketinau vaziuoti atgal i Vilniu, bet cia paskaicius bijau kad jau nebesugebesiu parvairuot  unsure.gif  blink.gif

na mes atbuvom parke 4 val. paskui dar mums priklause gydyklose proceduros "saldžiai sūrios akimirkos" + 1,5 val. ir grįžom į Vilnių, pavargę, bet puikiai praleidę laiką thumbup.gif
Atsakyti
va va, as irgi 4 valnutariau imti aqua parke ir po to tailandietiska masaza tikiuosi patiks unsure.gif
Atsakyti
As jau darausi sio vandens parko fane. Su MB buvom sestadieni DVP, susigundem kvietimu i svente - vyko ilgiausia naktis vandens parke (iki 2h.). Buvo pristatomos naujos programos. Nu nerealu...isbandziau berzu kauke veidui, pirti tik moterims (buvo siek tiek anksta, bet labai juokinga lotuliukas.gif ), super karsta pirti su ledo akinukais ir dar meditacija (cia net uzmigau). Viskas tiesiog nerealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Svajoju apie kita apsilankyma...
O del cili tai tiesa, kad kartais jie nusivaziuoja. Bet girdejau, kad ten dideles bedos su aptarnaujancio personalo trukumu, kaip ir visur dabar.
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2007 09 18, 11:36)
.isbandziau berzu kauke veidui, pirti tik moterims (buvo siek tiek anksta, bet labai juokinga lotuliukas.gif ), super karsta pirti su ledo akinukais ir dar meditacija (cia net uzmigau). Viskas tiesiog nerealu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Svajoju apie kita apsilankyma...

o kur ten yra moteru pirtis??? as ten buvau 3 valandas, bet nespejau visko pamatyti.. ir kur ten jus einat kaukiu detis? blush2.gif
Atsakyti
o man ten ziauriai patiko ypac leistis tai nuo virsaus thumbup.gif
Atsakyti
sveikos......
mes irgi pirmakart zadam vaziuoti vyro gimtadienio proga i ta aqva parka thumbup.gif galvojam ar nakvot,ar ne...bet man tas aqvaparke isbuvimas visa diena,tai doh.gif siaubas...latvijoje buvom 4val.ir sociai uzteko,paskui net akis grauzt pradejo,salta darytis,tik namo norejau....
dabar vesimes ir vaikus 5 ir 8m.tai galvoju,ar as galesiu juos ten vienus kur padeti,kad pati galeciau "pabludinti" tarkim pirtyse,ar ten ,kur vaikam negalima..Ar reiks salia ju man ten ir sedeti toje vaiku zonoje?gal zinote,ar ten kas priziuri tuos vaikus,ar patiems reik priziureti....?Kai vezemes i Latvija vyresni,tai irgi prisikankinom doh.gif Tik norim,kur nueiti su vyru,kur vaikui negalima,turime pasikeisdami saugoti...As nueinu ten,vyras su vaiku ten-paskui ieskome valandas vieni kitu lotuliukas.gif Jokio atsipalaidavimo su tais vaikais... ax.gif
Atsakyti
Na mano nuomonė truputėli skiriasi negu daugumos..manęs nesužavėjo tas vandens parkas schmoll.gif buvo šį savaitgalį...Bent man vanduo šaltas ir apskritai vaikštant daug kur skersvėjis būna...Grindys beproto slidžios...tai su tapkėm visur lakstėm,bet visteik labai slidu, ypač lipant laiptais nusileisti takeliais..Man labai nepatiko,kad atskiras mokestis einant į pirtis..Galėtų būti viskas už vieną kainą...na, kad ir didesnė..o dabar kažkokia nesamonė...Giriasi, kad 20 pirčių, bet nepabrėžia,kad už papildomą kainą..Bet vėl gi, čia tik mano nuomonė...Manau, dviejų valandų visiškai neužtenka, reikia visur skubėti...Lyginant su Lyvu Jurmaloje, tai man pastarasis tikrai geresnis. Bet man asmeniškai buvo tikrai šalta..nors nesu jokia lepunėlė ar labai išranki, tiesiog galbūt šis vandens parkas amnęs nesužavėjo... smile.gif

PLIUSAI: patogus ir gerai sugalvoti persirengimo kambariai...Gerai, kad dušuose yra skysto muilo, lengviau pasinaikina chloro kvapas smile.gif Nėra eilių prie padangų.
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2007 10 01, 15:35)
Na mano nuomonė truputėli skiriasi negu daugumos..manęs nesužavėjo tas vandens parkas schmoll.gif buvo šį savaitgalį...Bent man vanduo šaltas ir apskritai vaikštant daug kur skersvėjis būna...Grindys beproto slidžios...tai su tapkėm visur lakstėm,bet visteik labai slidu, ypač lipant laiptais nusileisti takeliais..Man labai nepatiko,kad atskiras mokestis einant į pirtis..Galėtų būti viskas už vieną kainą...na, kad ir didesnė..o dabar kažkokia nesamonė...Giriasi, kad 20 pirčių, bet nepabrėžia,kad už papildomą kainą..Bet vėl gi, čia tik mano nuomonė...Manau, dviejų valandų visiškai neužtenka, reikia visur skubėti...Lyginant su Lyvu Jurmaloje, tai man pastarasis tikrai geresnis. Bet man asmeniškai buvo tikrai šalta..nors nesu jokia lepunėlė ar labai išranki, tiesiog galbūt šis vandens parkas amnęs nesužavėjo... smile.gif

PLIUSAI: patogus ir gerai sugalvoti persirengimo kambariai...Gerai, kad dušuose yra skysto muilo, lengviau pasinaikina chloro kvapas smile.gif Nėra eilių prie padangų.

Nu nežinau kaip Tau, bet man jau seniausiai aišku, kad reikia pirkt arba bilietą į vandens atrakcijonus, arba ir į atrakcijonus ir į pirtis. Antras variantas brangesnis, suprantama.
Atsakyti