Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(Gyncė @ 2007 08 20, 13:57)
Nepasakyčiau g.gif  nebėra jau ten tokių kamščių kaip budavo tik atidarius g.gif
Aš tai jum patarčiau nevažiuot iš pačio ryto, o į antrą dienos pusę, tada akvaparkas tikrai ištuštėja mirksiukas.gif

aciukas mirksiukas.gif taip ir padarysim tuo labiau kad savaitgaliais is ryto taip gerai ilgiau pamiegoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianiux @ 2007 08 20, 13:54)
Mes su vyru irgi planuojam artimiausiu metu palekti i druskininkus, ir tuo paciu aplankyti vandens parka bet mums iseina tik savaitgali o tuo metu turbut zmoniu ten doh.gif  blink.gif

pries dvi savaites buvau sestadieni, labai patiko 4u.gif zmoniu daug, bet normaliai, niekas niekam netrukde realiai ir is viso super: tik ta nusirengimo sistema tai doh.gif kol supratau kaip ten ir kas... biggrin.gif
o kelios moteriskes tai susimaise, pamate iseje is komplekso duse moteri, kuri nusismauke maudoma kostiumeli ir pagalvojo, kad cia moteru persirengimo kambarys, nusirenge, nusiprause ir puole ieskoti nuogos savo persirengimo deziu ir stebisi, ko cia tie vyrai vaikstineja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 08 20, 14:58)
pries dvi savaites buvau sestadieni, labai patiko 4u.gif  zmoniu daug, bet normaliai, niekas niekam netrukde realiai ir is viso super: tik ta nusirengimo sistema tai doh.gif  kol supratau kaip ten ir kas... biggrin.gif
o kelios moteriskes tai susimaise, pamate iseje is komplekso duse moteri, kuri nusismauke maudoma kostiumeli ir pagalvojo, kad cia moteru persirengimo kambarys, nusirenge, nusiprause ir puole ieskoti nuogos savo persirengimo deziu ir stebisi, ko cia tie vyrai vaikstineja lotuliukas.gif

panasu kad tikrai dabar sumazejes zmoniu srautas negu kai tik atidare, zodziu jau nebebaisu nuvaziuoti ir sestadieni, o su tom moteriskem tai geras lotuliukas.gif tikiuos as ten nesusimaisysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš kaip tik važiuoti 1 0val ryto patarčiau, kai tik atsidaro, žmonių mažai, faina. O paskui jau jų daugėja, eilės prie čiuožyklų atsiranda, pirtyse duris varstyti pradeda.
Beja, na niekaip nesuprantu, kaip ten galima ko nesuprasti dėl persirengimo kabinų? Viskas ten aišku ir patogu. Gal tiesiog prieš vyrus nuogos pasimakaluoti norėjo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 08 20, 16:19)
Beja, na niekaip nesuprantu, kaip ten galima ko nesuprasti dėl persirengimo kabinų? Viskas ten aišku ir patogu. Gal tiesiog prieš vyrus nuogos pasimakaluoti norėjo? lotuliukas.gif

Aha dėl šito tai ir aš pritariu doh.gif Ten viskas tikrai labai parasta bent jau man buvo, kad ir pirmą kart, porą dienų po atidarymo parko. Dabar dar paprasčiau, nebereik raktų nuo spintelės.
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 08 20, 16:19)
O aš kaip tik važiuoti 1 0val ryto patarčiau, kai tik atsidaro, žmonių mažai, faina. O paskui jau jų daugėja, eilės prie čiuožyklų atsiranda, pirtyse duris varstyti pradeda.

Nu kiekvienas prielaidas daro pagal save lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mes ten budami savaite bandem "ikirsti sistema" ir nusprendem kad 19 val. - pats puikiausias laikas! thumbup.gif
Atsakyti
As irgi buvau. Kadangi buvau apsistojus tame viesbutyje "Aqua Meduna", tai persirengimo sistemos kirsti nereikejo - tiesiai su chalatu ir nuvariau thumbup.gif
Pirciu kompleksas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu nerealiai patiko, sedejau pora valandu. Paskui muzikos baseinas buvo kazkas idomesnio (panardini galva ir girdi muzika po vandeniu) ax.gif Atrakcionai nieko, bet Graikijoj idomesni buvo. Ir mazoka ju sakyciau g.gif
Dar labai patiko plaukti upe bigsmile.gif Kituose vandens parkuose labai silpna srove, o cia stipresne ir labai sauniai pasiplaukiot galima wub.gif

Papildyta:
Dianiux - tikrai dabar srautas sumazejes, as irgi sestadieni buvau, mazdaug nuo 12 valandos nuejau ten ir nedaug zmoniu buvo, nereikejo eilese visur stoveti. Va kaip tik pranasauja prastesni ora savaitgaliui - manau labai sauni pramoga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PopieziausAnuke @ 2007 08 20, 22:12)
As irgi buvau. Kadangi buvau apsistojus tame viesbutyje "Aqua Meduna", tai persirengimo sistemos kirsti nereikejo - tiesiai su chalatu ir nuvariau  thumbup.gif
Pirciu kompleksas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nu nerealiai patiko, sedejau pora valandu. Paskui muzikos baseinas buvo kazkas idomesnio (panardini galva ir girdi muzika po vandeniu)  ax.gif  Atrakcionai nieko, bet Graikijoj idomesni buvo. Ir mazoka ju sakyciau  g.gif 
Dar labai patiko plaukti upe  bigsmile.gif  Kituose vandens parkuose labai silpna srove, o cia stipresne ir labai sauniai pasiplaukiot galima  wub.gif

Papildyta:
Dianiux - tikrai dabar srautas sumazejes, as irgi sestadieni buvau, mazdaug nuo 12 valandos nuejau ten ir nedaug zmoniu buvo, nereikejo eilese visur stoveti. Va kaip tik pranasauja prastesni ora savaitgaliui - manau labai sauni pramoga  ax.gif

tai saunu ax.gif kad maziau zmoniu nes visgi per didelis surmulys tei jokio poilsio unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianiux: 21 rugpjūčio 2007 - 10:32
Sveikos mergaites,ir mes ši penktadieni planuojame važiuoti,bet kaip geriau g.gif pabuti ir išvažiuoti,ar kur nors apsistoti,mes busime su 3 vaikais,nu gal vyresnioji nevažiuos,tai vat galvuoju,ar apsitoti nakvuoti,ar išvažiuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2007 08 21, 12:42)
Sveikos mergaites,ir mes ši penktadieni planuojame važiuoti,bet kaip geriau  g.gif pabuti ir išvažiuoti,ar kur nors apsistoti,mes busime su 3 vaikais,nu gal vyresnioji nevažiuos,tai vat galvuoju,ar apsitoti nakvuoti,ar išvažiuoti g.gif

mano manymu, tai labai priklauso kokie vaikai...pavyzdžiui man tai geriausia su vaiku grįžt namo-mažiausiai tada problemų. Nemėgstu trumpų išvykų-savaitei jei kokiai, tai ok, bet vienai nakčiai tai man bjauriausias reikalas....bet sakau, čia gal nuo vaiko priklauso...nu ir dar nuo tėvų nervų sistemos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2007 08 21, 12:42)
Sveikos mergaites,ir mes ši penktadieni planuojame važiuoti,bet kaip geriau  g.gif pabuti ir išvažiuoti,ar kur nors apsistoti,mes busime su 3 vaikais,nu gal vyresnioji nevažiuos,tai vat galvuoju,ar apsitoti nakvuoti,ar išvažiuoti g.gif

Man tai atrodo priklauso nuo to kiek pinigų ketinate išeisti. Nes juk nakvynė tiek žmonių kainuos irgi nemažai, taip kad manau visas remiasi į pinigus.
Bet aš tai tikrai likčiau, nusikalę po baseinų, griūsit sau ramiai į lovas ir viskas, nereiks sukt galvos dar apie ilgą kelionę namo.
Atsakyti