Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

Gal geriau nepradedam ginčų be pabaigos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2007 08 02, 21:58)
Aha, gelbėtojai gerai dirba, pora kartų nusifotografuot bandėm, tai tuoj pat prisistatė  lotuliukas.gif

Sorry, kur jūs fotografuoti bandėt? Nebent pirtyse kur, nes šiaip tai bent vandens zonoje fotografuoti ir filmuoti GALIMA, ir tai faktas. Aš net pas apsauginį klausiau, pasižiūrėjo toks apakęs, sako "Aišku, kad galima". Tad visai nesivaržydami prisidarėme krūvą nuotraukų gelbėtojams po akim. Tiesa, kameros nesinešėme, nes drėgmės pabijojome.
O šiaip pirtys - jėgų jėga, vandens zona - šiaip sau. Žmonių kultūra pirtyse - žemo lygio, sėdi be rankšluosčio vieni, kiti kojų ant rankšluosčio padėti nesugeba.............
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 08 06, 09:14)
Sorry, kur jūs fotografuoti bandėt? Nebent pirtyse kur, nes šiaip tai bent vandens zonoje fotografuoti ir filmuoti GALIMA, ir tai faktas. Aš net pas apsauginį klausiau, pasižiūrėjo toks apakęs, sako "Aišku, kad galima". Tad visai nesivaržydami prisidarėme krūvą nuotraukų gelbėtojams po akim. Tiesa, kameros nesinešėme, nes drėgmės pabijojome.
O šiaip pirtys - jėgų jėga, vandens zona - šiaip sau. Žmonių kultūra pirtyse - žemo lygio, sėdi be rankšluosčio vieni, kiti kojų ant rankšluosčio padėti nesugeba.............

Na mes vandens zonoj ir fotkinom. Du kartus bandėm nuotraukas daryt, pirmąjį prilėkė gelbėtojas, tipo - čia negalima fotografuot, o antrą kartą jau grieščiau kalbėjo, apsaugom grasintis pradėjo schmoll.gif Čia pernai gruodžio pabaigoj viskas vyko, tai gal dabar šiek tiek pasikeitę taisyklės rolleyes.gif
Atsakyti
Ir dar vienas mano pastebėjimai - tos spintelės persirengimui - viskas ten man aišku ir labai patogu pasirodė, prie spintelių bent nuogų užpakalių nesimatė. O dėl dušų, tai ženklai kur vyrų kur moterų yra, irgi aišku, ir skysto muilo yra, jei savo užmirštumėt. Matyt nuo žiemos jie ten sureagavo į Jūsų pastabas ir pasitaisė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2007 08 06, 16:20)
Ir dar vienas mano pastebėjimai - tos spintelės persirengimui - viskas ten man aišku ir labai patogu pasirodė, prie spintelių bent nuogų užpakalių nesimatė. O dėl dušų, tai ženklai kur vyrų kur moterų yra, irgi aišku, ir skysto muilo yra, jei savo užmirštumėt.  Matyt nuo žiemos jie ten sureagavo į Jūsų pastabas ir pasitaisė lotuliukas.gif

Persirengimo kambariai puikūs, bet ne iš karto dašilo kaip ten "užsirakint" jose reikia doh.gif lotuliukas.gif

Aha, reiks palėkt dar karta, gal šįsyk neišvarys su fotiku... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad buvo draudžiama fotografuot, tai ir aš pritariu. Mes kovo mėn buvom, tai net iškaba taisyklių stende kabėjo: fotografuoti, filmuoti draudžiama protest.gif
Gal dabar kas ir pasikeitė g.gif Aš tąsyk irgi pagalvojau: buvo mano brolis Jūrmalos akvaparke, tai tiek nuotraukų parsivežė thumbup.gif O čia - draudžiama... mastau.gif unsure.gif
Nors kita vertus, gi labai nepatogu ten su fotiku vaikščiot. Pastoviai kažkuris "krante" turi stovėt, fotiką saugot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 08 06, 19:05)
Kad buvo draudžiama fotografuot, tai ir aš pritariu. Mes kovo mėn buvom, tai net iškaba taisyklių stende kabėjo: fotografuoti, filmuoti draudžiama protest.gif
Gal dabar kas ir pasikeitė g.gif  Aš tąsyk irgi pagalvojau: buvo mano brolis Jūrmalos akvaparke, tai tiek nuotraukų parsivežė thumbup.gif O čia - draudžiama... mastau.gif unsure.gif
Nors kita vertus, gi labai nepatogu ten su fotiku vaikščiot. Pastoviai kažkuris "krante" turi stovėt, fotiką saugot wink.gif

Bet ot kur skregos, argi gaila, kad žmonės įsiamžins? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes tai fotkinomies ir trečią dieną po atidarimo, ir visus likusius dar tris kartus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 06, 23:01)
Mes tai fotkinomies ir trečią dieną po atidarimo, ir visus likusius dar tris kartus biggrin.gif

Ir as maciau kad buvo kas fotkinosi, bet mazai kas. Bet siaip tai man net nesinoretu to fotiko tampytis ten visur schmoll.gif , mums net uzkniso ranksluoscius pastoviai pasidedi-pasiimi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 08 06, 23:18)
Ir as maciau kad buvo kas fotkinosi, bet mazai kas. Bet siaip tai man net nesinoretu to fotiko tampytis ten visur  schmoll.gif , mums net uzkniso ranksluoscius pastoviai pasidedi-pasiimi  doh.gif  biggrin.gif

O mes tik į galą pasiėmėm fotiką iš spintelės, tai nebuvo jokio vargo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažin kaip dėl 3 metų vaiko, verta vežtis, ar dar per mažas? g.gif ką patartumėt vaikų atžvilgiu g.gif ar saugu tokio amžiaus vaiką ten vežtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaivux @ 2007 08 07, 19:10)
Kažin kaip dėl 3 metų vaiko, verta vežtis, ar dar per mažas? g.gif ką patartumėt vaikų atžvilgiu g.gif ar saugu tokio amžiaus vaiką ten vežtis? g.gif

Jeigu pati esi nusiteikus, kad su vaikiuku teks visur pačiai tampytis, gali drąsiai veštis. Nes kitą kartą mūsų draugai sakė tikrai vešis, juk ant rankų ir baseinę gali paplaukioti ir t.t.
O ką pačioj vaikų zonoj vaikai veikia, net nežinau, nes net nežinau kur ji yra lotuliukas.gif Kaip ir tie nusileidimo kalneliai net nežinau kur, nors buvom 5 kartus doh.gif
Atsakyti