Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

mano kambariuke suoliuko atlenkt nereikėjo, buvo spynelė įstatyta. matyt, joje jau sugedo tas suoliuko mechanizmas.
o ant apyrankės nėra spintelės numerio schmoll.gif išsirenki, kurią nori. ir net skleroze gali sirgt-numerio nepamirši biggrin.gif yra stendai (na, ne taip gal vadinasi, bet kitaip nesugalvojau kaip pavadint blush2.gif ), prie kurių priglaudus apyrankę, parodo, kuris spintelės nr ir kiek laiko prabūta.
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2007 07 06, 15:36)
SKAITYKIT BRANGIEJI INSTRUKCIJAS, IR NEREIKĖS RAUDONUOT

Nei aš raudonavau, nei ką. Man visai patinka intriguojančios situacijos, tai sakyčiau labiau juokinga, nei nepatogu buvo hihihi.gif O instrukcijos tikrai nemačiau schmoll.gif unsure.gif

QUOTE(VIOLA @ 2007 07 06, 18:13)
o ant apyrankės nėra spintelės numerio  schmoll.gif  išsirenki, kurią nori. ir net skleroze gali sirgt-numerio nepamirši 

Na jau ne. Tikrai prisimenu, kad ėjau ratais, kol savo sunumeruotą spintelę radau doh.gif
O tai jei be numerio, tai kaip ieškot po visko, kur rūbus pasidėjai g.gif Vienodų spintelių tai galybė... blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(VIOLA @ 2007 07 06, 18:13)
o ant apyrankės nėra spintelės numerio  schmoll.gif  išsirenki, kurią nori. ir net skleroze gali sirgt-numerio nepamirši  biggrin.gif  yra stendai (na, ne taip gal vadinasi, bet kitaip nesugalvojau kaip pavadint blush2.gif ), prie kurių priglaudus apyrankę, parodo, kuris spintelės nr ir kiek laiko prabūta.

o , čia tai fainai, tokiu atveju, gali išsirinkt spinteles su vyru šalia vienas kito, o ne neaišku kur aš, neaišku kur vyras biggrin.gif

QUOTE(jėga @ 2007 07 06, 18:42)
Na jau ne. Tikrai prisimenu, kad ėjau ratais, kol savo sunumeruotą spintelę radau doh.gif
O tai jei be numerio, tai kaip ieškot po visko, kur rūbus pasidėjai g.gif  Vienodų spintelių tai galybė... blink.gif  blink.gif

Tai kai aš buvau irgi taip buvo, sako, kad jau pakeista ta sistema su raktais-raktų jau nėra unsure.gif g.gif
Atsakyti
Apsilankėm vandenų parke ir turiu pasakyti, kad labai patiko. Mes su dukra turim varlių kraujo, tai skandinamės kiek tik įmanoma ir kur tik įmanoma. Ir tų 4 valandų buvo mažoka biggrin.gif
Gal kiek painoka buvo surasti kur yra kas, nes lankėmės pirmą kartą, bet po valandos jau buvo viskas aišku
Žodžiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaGre: 26 liepos 2007 - 20:51
gal patarsit ka dar galima druskininkuose pamatyt be vandens parko ir gruto parko? 4u.gif
Atsakyti
Buvom vandens parke savaitgali smile.gif tikrai labai patiko beveik viskas.. išskyrus eiles prie nusileidimo kalnelių.. prie vieno prastovėjom 20min, kad nusileist galėtume, prie kito gal 10min.. daugiau nervu nebenorėjom gadinti, tai buvom pirtyse ax.gif grindys slidžios, bet vaikščioti įmanoma ir basom rolleyes.gif
Atsakyti
Hehe, su tom persirengimo kabinom ir aš problemų turėjau, ten reikia suoliuką kažkaip atlenkt lotuliukas.gif
Papildyta:
alina_nr_1 ----> Daug ką Druskininkuose galima pamatyt smile.gif Žiūrint kas ką mėgsta. Druskininkai - Čiurlionio miestas, tai yra berods 3 jo muziejai, paminklas. Daug skulptūrų, nuo krantinės atsiveria nuostabus vaizdas į upių tėvą - poną Nemuną smile.gif Dabar vyksta teatro festivalis. Bilietų kainos nėra didelės, tad siūlyčiau apsilankyt. Dar yra įspudingas miško muziejus - girios aidas. Ką jau kalbet apie sanatorijas ir gydyklas... Viskas tiesiog nuostabu wub.gif
Atsakyti
Buvom ir mes jau antra syki, ir ka visi keturi grizom su traumom. Vyrai leidosi nuo adrenalinas atrakciono, tai visi trys grizo namo su didelem zaisdom ant slaunies ir suplesytom glaudem, visi toje pacioje puseje,ant tos pacios kojos.
Vaikams ten atrakciju nera lyginant su Vilniumi. Gelbetojai vadinami nelabai ka ten ir ziuri, velgi lyginant su Vilniumi
Atsakyti
Tai kas jus antrą kartą i tokį prastą parką veja? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu nežinau, pati ne kartą buvau, gelbėtojai dirba kuo puikiausiai. Jokių nuostolių nepatyriau, viskas puiku, jokių suplėšytų maudomų...
Atsakyti
QUOTE(Justelė @ 2007 08 02, 19:54)
Tai kas jus antrą kartą i tokį prastą parką veja?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu nežinau, pati ne kartą buvau, gelbėtojai dirba kuo puikiausiai. Jokių nuostolių nepatyriau, viskas puiku, jokių suplėšytų maudomų...

Jokiu būdų nesakau, kad prastas, tik palyginau, nes yra su kuom palyginti biggrin.gif . Stovim ant vadinamo baisiausio atrakciono, laukiam eileje, ir visi vyrai juokiasi, kad visi susiplese plafkes, plyso juk ne vienam, o is musu kompanijos visiems trims vyrams,ir kitiems kurie čiuožė nuo adrenalino, as nuo to nesileidau, tad ir galiu pasakyt, mano maudomas nesuplyses biggrin.gif .Mano trauma tik per ziopluma, del to jos nepaminejau, bortuko nepastebejau ir trinktelejau pradzioje viena, po to kita koja, pirstai dar ir dabar patine biggrin.gif , bet viskas pagis. Vaziuosiu ir trecia kart ten, nes yra pirtys, atrakcionas sukurys, galu gale bangavimas kurie yra super.
Dar palyginant Vilniuje nusileidi nuo kokio vamzdio ir palieki plausta ar rata, o druskininkuose niekam neidomu, nusileidi ir nesiesi atgal i virsu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tafi: 02 rugpjūčio 2007 - 20:12
Man tai nepatiko tik vienas dalykas - eilės prie kalnelių verysad.gif O šiaip parkelis super duper thumbup.gif Na nežinau, pirmą kartą girdžiu, kad ten kažkas maudomą susiplėšė, nors aišku visko būna, kaip ir kiekvienam vandens parke smile.gif
Atsakyti
O mums laaabai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Viska suzinot kas,kaip ir kur reikejo valanda laiko doh.gif Bet uztat veliau galejom ramiai leist laika tongue.gif Ir gelbetojai savo darba atlieka profesionaliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kaip pvz.tik mes atejom prie baseinu ten kur upelis ir su juros bangom,pradejom ziuret kur cia mums pirmiausia nueit,tai musu mazius issoko i ta upeli,o mes net nepastebejom,tik apsisukam,o gelbetojas jau ji mums paduoda i rankas.Viskas ivyko 10 sek laiko.Mat jis pamane kad toj upelei negylu(cia taip jis po egipto pamane,nes egipte tokie upeliai labai negylus)Tai nuejom issinomavom jam lemene.Parvaziavom be jokiu melyniu ir kitu nemaloniu ivykiu thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti