Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(vaiddaa @ 2007 05 15, 14:31)
Labukas,

O as turiu toki klausimuka: jei as nesioju kontaktinius lesius, tai man kazin nesplaus ju vanduo?

Aš į vandens parką visada einu su kontaktiniais lešiais, man niekada dar nebuvo vanduo jų išplovęs, bet, aišku, jei norisi panardyt, tada gal geriau dar ir akinius užsidėt...niu, tuos, kur akis nuo vandens apsaugo smile.gif

Merginos, dar klausimiuką aš turiu...neradau info...tai dabar spintutės be raktelių, o atsidaro su laikroduku? jas reikia atrakintas, ar užrakintas palikt? blush2.gif
Atsakyti
kontaktinius lęšius gali "pamesti", kai nusileidus čiuožykla vandens banga į veidą tykštelna doh.gif man kartą lęšis nuslinko (laimei, neiškrito), bet patrynus ilgokai akį, "atplaukė" į vietą.
Mildute, spinteles ir atrakint, ir užrakinti reikia su laikroduku. išeini iš persirengimo kambariuko, pasidedi rūbus į spintelę ir užrakini laikroduku. na, ten viskas aiškiai ant spintelės parašyta mirksiukas.gif
vaikus vestis ten geriau jau didesnius, kurie savarankiškai gali linksmintis. mažojo nevedžiau (ir labai gerai padariau), o penkiamečiui irgi nebuvo ką veikti. palikom vaikų baseinėly, bet po dešimties minučių pasiėmėm, nes nepatiko jam ten. patiko upe plaukti su ratu, bet negi dvi valandas išplaukiotų doh.gif . nusileido mėlyna trąsa du kartus ir viskas, nes bijojo.
saugumo tai ten trūksta-visur balos telkšo, o su šlepetėm nepribūsi, nes įlipi vienoje vietoje, o išlipi jau kitoje.
Atsakyti
na, man labai patiko Druskininku atrakcionu parkas thumbup.gif negalvojau,. kad taip faina bus, tik aisku patariu vaziuoti ne savaitgali o paprasta diena, mes su vyru buvome pirmadieni vakare, tai baseine buvo itin mazai zmoniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VIOLA @ 2007 07 02, 01:33)
kontaktinius lęšius gali "pamesti", kai nusileidus čiuožykla vandens banga į veidą tykštelna  doh.gif  man kartą lęšis nuslinko (laimei, neiškrito), bet patrynus ilgokai akį, "atplaukė" į vietą.

Mildute, spinteles ir atrakint, ir užrakinti reikia su laikroduku. išeini iš persirengimo kambariuko, pasidedi rūbus į spintelę ir užrakini laikroduku. na, ten viskas aiškiai ant spintelės parašyta  mirksiukas.gif

Aha, matai, aš kai nesileidžiu jokiais takais, tai vat ir tokio dalyko nežinojau, kad taip gali išplaut unsure.gif

ačiukas 4u.gif jei yra info ant spintelių, tada ok, išsigandau, kad nebūtų paskui problemų, kaip kažkas čia rašo 4u.gif
Atsakyti
Man DVP patiko thumbup.gif , bet 4 valandu buvo tikrai per daug, be to, jei kita karta vaziuosim - "neimsim" pirciu, kadangi nesam labai dideli pirtinimosi fanai, mums butu visiskai uzteke ir tos pirteles, kuri yra salia baseino.
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2007 07 05, 09:03)
Man DVP patiko thumbup.gif , bet 4 valandu buvo tikrai per daug, be to, jei kita karta vaziuosim - "neimsim" pirciu, kadangi nesam labai dideli pirtinimosi fanai, mums butu visiskai uzteke ir tos pirteles, kuri yra salia baseino.

Man tai 4 val buvo per mazai
Atsakyti
ar personalas suteikia pradine informacija, kaip naudotis spintelemis, matau daznas atvejis, kad zmonems , truksta info.
mes ketiname vaziuoti ,susimasciau g.gif reikes iskart pasidometi kaip ten su tom spintelem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 07 05, 09:54)
ar personalas suteikia pradine informacija, kaip naudotis spintelemis, matau daznas atvejis, kad zmonems , truksta info.
mes ketiname vaziuoti ,susimasciau g.gif reikes iskart pasidometi kaip ten su tom spintelem smile.gif

Raktas su numeriu, tai pagal numerį ir ieškai tos spintelės. Bet va, kaip naudotis persirengimo kabina, kaip joje užsidaryt, aš tik išeidama supratau doh.gif Niekas nieko nepaaiškino schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 07 05, 10:12)
Raktas su numeriu, tai pagal numerį ir ieškai tos spintelės. Bet va, kaip naudotis persirengimo kabina, kaip joje užsidaryt, aš tik išeidama supratau doh.gif  Niekas nieko nepaaiškino schmoll.gif

O kas ten buvo per neaiškumai, poapasakok plačiau....mes kai buvom tai kad užsirakintų durys suoliuką nuleist reik-tada jos neatsidaro, o kai išeini-suoliuką pakeli ir išeini....na, tai gal kas pasikeitė?
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2007 07 05, 11:30)
O kas ten buvo per neaiškumai, poapasakok plačiau....mes kai buvom tai kad užsirakintų durys suoliuką nuleist reik-tada jos neatsidaro, o kai išeini-suoliuką pakeli ir išeini....na, tai gal kas pasikeitė?

Tai vat tas man ir nedaėjo doh.gif Stovėjau rankas išskėtus ir tuo pačiu persirenginėjau lotuliukas.gif Nu, nereikėjo man to suoliuko... Stresavau matyt wacko.gif hihihi.gif
Ale tokių kaip aš ir daugiau buvo. Nes, kai nuleidi suoliuką, raudona lemputė išorėj užsidega. O kiek aš kabinų perėjau su degančiom žaliom, bet pilnom, kolei suradau tuščią... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 05 liepos 2007 - 10:42
QUOTE(jėga @ 2007 07 05, 11:40)
O kiek aš kabinų perėjau su degančiom žaliom, bet pilnom, kolei suradau tuščią... doh.gif

aha, aš ir, šiaip, bet pas mane tai nieks neatėjo, ačiū dievui, man reikėjo suoliuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 07 05, 09:18)
Man tai 4 val buvo per mazai

man irgi mirksiukas.gif
QUOTE(jėga @ 2007 07 05, 10:12)
Raktas su numeriu, tai pagal numerį ir ieškai tos spintelės. Bet va, kaip naudotis persirengimo kabina, kaip joje užsidaryt, aš tik išeidama supratau doh.gif  Niekas nieko nepaaiškino schmoll.gif

o kodėl turi aiškit
? gi skaityt visi mokam ir skaitykim kas parašyta blush2.gif . Vos įeini gi viskas ant durų parašyta mirksiukas.gif
SKAITYKIT BRANGIEJI INSTRUKCIJAS, IR NEREIKĖS RAUDONUOT
Atsakyti