Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

Labukas,

O as turiu toki klausimuka: jei as nesioju kontaktinius lesius, tai man kazin nesplaus ju vanduo? vaziuoja i akvaparka birzelio 1 d. idomu kada geriau eiti per pietus ar vakare?kazkur skaiciau kad vakare kazkokias sviesas i jungia.ar svaigstu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 05 15, 14:31)
Labukas,

O as turiu toki klausimuka: jei as nesioju kontaktinius lesius, tai man kazin nesplaus ju vanduo? vaziuoja i akvaparka birzelio 1 d. idomu kada geriau eiti per pietus ar vakare?kazkur skaiciau kad vakare kazkokias sviesas i jungia.ar svaigstu? blush2.gif

viskas teisingai, kažkuriom dienom vyksta pirčių zonoj lazerių šou smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddaa @ 2007 05 15, 14:31)
Labukas,

Akvaparke geriausia is ryto biggrin.gif
Atsakyti
Na, ką... Ir aš jau pabuvojau DVP. Nu visai nieko. Žmonių tai nesijautė labai daug, normaliai, beje, buvom vakare. Leidausi porą kartų mėlynu vamzdžiu (skaitosi pats nepavojingiausias) ir "bermudus" dar išbandžiau, tai šitas labai fainas. Ilgas, kaip kažin ką, su visokiom sirenom, šviesom. Aišku, buvom ir jacuzzi, ir srauniojoje upėje, ir baseine, ir kavinukėje, kurioje greito maisto apstu, kainos irgi "neblogos". Nelabai likau patenkinta ta painiava su spintelėm, pirmą kartą žmogus tikrai gali susipainioti, o tai nori patekti į baseinus, suki suki ratus ir velniai žino, kur jis yra, perspėjamieji ženklai užkišti irgi nežinia kur. Personalas — pusė velnio. Šiaip tai jie labai jau atsipalaidavę, gal kad žmonių ne per daugiausiai... blush2.gif Pritariu, kad žiauuuuriai slidu, nes žmonės kai išlenda iš vandens, tai ir prinešioja visur jo. Apskritai, 3val., kurias mes ten išbuvom, pilnai pakako patenkinti mano kuklius poreikius. smile.gif
Atsakyti
O man DVP labai patiko! Galbūt todėl, kad visai neplanavau tą dieną važiuoti į jį smile.gif Draugai padarė staigmeną gimimo dienos proga smile.gif Nuvažiavome iš pat ryto, žmonių nedaug, jokių eilių. Tiesa, vėliau jau tekdavo truputėlį palūkėti. Pirčių kompleksas nerealus. Labai patiko baseinas su bangom, linksmieji dušai. Tų visų ekstremalių nusileidimo takelių neišbandžiau. Tais kuriais leidausi patiko, su padangom sakyčiau tikrai saugu, ant užpakalio - manau visko gali būti. Mums pasisekė galima sakyt sėkmingai smile.gif 4 val. prabėgo akimirksniu ir kitą kartą važiuojant tikriausiai imsime visą dieną smile.gif
Atsakyti
Mes Druskininkuose buvom ziema, kai uz lango dar saltukas spaude. Tai faina buvo pasisildyti vandenyje thumbup.gif
Pakvietimus turejom visai dienai, bet apie 16-17 val jau nebepakako jegu ilgiau but blush2.gif Keturiu val butu buve per mazai bet visa diena tai sociai! Ir tai ne viska spejome apeiti. Nusileidimo takeliu neisbandeme, nes as truputi bailiuke, o ir zmoniu buvo eiles, o draugui jie neatrode labai yspudingi, bet va visuose baseinuose ir pirtyse tai turskemes kol visiskai ismirkom biggrin.gif
Dabar jau draugei bilieta padovanojom. Ja zadam ir nuvezti, tai dar karta visus vandens atrakcionus isbandysim. Liuks, labai man ten faina. Tik dabar jau oras syla, tai daugiau i gamta traukia...
Atsakyti
Mes buvom vakar, pirmadienį, kažkur nuo 13 iki 17 val.. Na štai tokie įspūdžiai:
Kainos. Kainos pakankamai aukštos, mes dėl to ir važiavom darbo dieną iki 17 val. Taupytojai smile.gif Na dėl suaugusiųjų tai tiek to, bet kad už 8 metų vaiką reikia mokėt tik 3 Lt mažiau g.gif O pagal taisykles važiuot jam galima tik nuo 2 takelių, kitiems jis dar per mažas g.gif
Lankytojai. Kadangi mes buvom darbo diena, tai žmonių buvo pakankamai mažai. Pirčių komplekse vienoj pirty viena sėdėjau, kitoj - dviese, prie kalnelių - jokių eilių, padangų niekur laukt nereikėjo.
Kalneliai: įspūdingi thumbup.gif Man tie paprasčiausi mėlyni - tai nieko, bet jau vidutiniai tai įspūdi paliko, ypač "sukūrys". O į pačius pačiausius tai nejau blush2.gif Vyras išbandė, sakė kad greitis ten kaip reikiant, tik geriausia su akiniais čiuožt, kitaip akių atmerkt neįmanoma. Na, tiesa, su koja kažkur atsitrenkė, neveltui pavojingais vadinami. Čia tik ekstremalių pojūčių mėgėjams blink.gif biggrin.gif
Bangos. Baseinas su bangom man patiko labiausiai. Imi padangą ir supiesi sau , arba plauki pasroviui. Gražumėlis thumbup.gif
Pirčių kompleksas. Gera vietą atsipalaiduot. Anksčiau stebėjausi, kodėl vaikų ten neleidžia. O dabar pritariu drinks_cheers.gif . Bent jau tokiems mažiems kaip mano, ten tikrai nėr ko veikt. Nei jam tų pirčių reikia, nei ramaus poilsio. O ir man nereikia saugot, kad jis netriukšmautų, netrukdytų, nenuskęstų…Pirtelės fainos. Man ypač su druskomis patiko. O vyras tai į specialią programą nuėjo, su pirtininkų, ledukais ir mėtine arbatą. Tiesa, dvi pirtelės yra pačioj pramogų zonoj, tai kad pasišildyt yra kur, nebūtina į pirčių kompleksą eit.
Ir dar toks akmeninis pusrutulis, skirtas kojoms šildyt, patiko. Ir muzika rami groja…
Vaikai. Vaikus 1 val.nemokamai galima atiduoti į tokia žaidimų erdvę, kad ten padūktų. Patiems mažiausiems yra atskira patalpa su baseinėliu ir mažiais nusileidimo kalneliais.
Labai gerai, kad yra dvigubos padangos. Galėjom su sūnum kartu ir nuo vidutinio takelio nusileist, nes vieno tai neleido.
Na, kadangi maniškis plaukiot jau moka, tai dėl baseinų gilumos galvos sau nesukau, o kiti, mačiau, su apsauginėm liemenėm plaukiojo, tik ar su atneštom, ar išduotom- nežinau.
Neštukės. Rašau, nes kažkas klausė. Mačiau dvi nestuke.gif , vaikščiojo sau ramiai, baseine plaukiojo, ilsėjosi ant gultų. Jokių problemų. Na tik kad nuo kalnelių nenuvažiuosi, ir pirty ilgai nepasėdėsi, na ir pilvuką nuo žmonių saugot reikia.
Laikas. Mes bilietus pirkom 4-iom valandom. Ir išėjom likus 2 minutėm iki apmokėto laiko pabaigos. Neprailgo, bet pabaigoj jau pavargę buvom. Vaikas mašinoj tuoj pat užmigo ax.gif
Spintelės. Jo, su tom spintelės yra kažkiek painiavos doh.gif . Gal mes paprasčiausiai labai skubėjom prie kalnelių, bet tos spintelės ir persirengimo kabinos privertė susimastyt. Pripratom prie pačių paprasčiausių su rakteliais ax.gif biggrin.gif . O paskui aš ilgai bandžiau surast, kur gi savo drabužius palikau, o ten, pasirodo, informacinis terminalas yra. O pabaigoj ar mes vienos spintelės neuždarėm, ar dar ko nepadarėm, pati nesupratau, bet pristojo prie mūsų prie kasų. Na nieko, išleido biggrin.gif
Geriamas vanduo. Specialiai neieškojai, bet ir į akis nekrito. Kažkaip paprastuose baseinuose visada matomoj vietoj stovi, o čia gal paslėptas buvo. O gal specialiai nėra, kad žmonės į kavinę vaikiščiuotu. Na nežinau, bet gert tai norėjosi.
Personalas. Jokių pastabų neturiu. Dirba žmonės savo darbą, niekam netrukdo.
Orai. Na orai šiaip čia ne prie ko, bet tai, kad yra baseinai po atviru dangumi, ir gultai šalia – didelis pliusas. Labai jau malonu ant saulutės pasidegint, o paskui baseine atsigaivint vacation4.gif .
Išvados. Patiko, ir man, ir vyrui, ir sūnui. Bent vieną kartą aplankyti tikrai verta thumbup.gif .
Atsakyti
vakar pagaliau su šeima nuvykome į Druskininkų parką. Vaikai buvo labai patenkinti baseinu su bangom ir sraunia upe, baseinu po atviru dangum, o mus, suaugusius, sužavėjo pirčių zona. Į kelias pirtis antrą kartą net lėkėme thumbup.gif . Neturim priekaištų nei darbuotojams, nei baseinams. Nors buvo šeštadienis, bet žmonių normaliai, ant galvos nelipo... gal, kad oras atšilęs ir visi į gamtą traukia.
Atsakyti
Mes taip pat nesenai grizom is baseinu.
Musu 5m sunui ir mums su vyru labai patiko ciuozyklos thumbup.gif .Yra tokiu,kur galima ciuozti su vaiku ir yra tikrai saugu,vaikui nebaisu.Bet yra ir tokiu kur antra karta neiciau doh.gif /Pvz i ''Sukury".Galva susitrenkiau,vyras spranda pasitempe.Zodziu mega_shok.gif norejom ekstremaliu pojuciu,bet ne tokiu...
O siaip tai viskas yahoo.gif
Verta aplankyt!
Atsakyti
Mes irgi buvome su seimyna,bet kazkaip nelabai mums ten patiko,o mazu vaiku nuo 3ju patarciau nesivesti....maniske tik isbere,o tie fontaniukai ciuoziant patekdavo i akis ir tada asaros,nes griauzia g.gif .Zodziu geriau i gryna ora,nes ten kvepuoti nera kuo blink.gif .Zodziu sveikatos nepastiprinsi schmoll.gif ..........
Atsakyti
gal galit rekomenduor kokius poilsio namus ar kt., kad nelabai brangu būtų? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
mes buvom, tai as buvau nescia tai nusileidau tik is paprastu takeliu su padangom. na visai nebaisus, esu buvus Suomijoj Serenos vandens parke tai ten nepalyginamai baisesni takeliai.

patiko jura ir upe smile.gif biggrin.gif o siaip blogai nes ten slidu ir smirdi myzalais!!! doh.gif na aisku ne visur, bet kur reikia lipti i nusileidimo takelius tai nezinau, ar jie nevalo tu tuliku ar ten visi myza ant sienu... gal taip tik pasitaike, net nezinau.

pirtyse nebuvom nes negalima nescioms kiek zinau. vyro brolis sake kad pirtys ir yra stiprioji to parko dalis.

dar vienas minusas - didele kaina!
Atsakyti