Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(jėga @ 2007 04 23, 09:30)
Tai jau buvot bigsmile.gif  Vieni ar su mažosiomis g.gif
Ar visais takeliais leidais ax.gif

Ir kitų noriu paklaust: ar leidotės nuo pačių aukščiausių "vamzdžių" cool.gif  Aš į paskutinį, juodąjį, nebeišdrįsau eit, bo ir žemiau esančio mėlynojo pakako adrenalinui pasikraut karsta.gif O gal vertėjo... g.gif

Buvom vieni, panikes mama saugojo.
Išbandžiau visus visus takelius, ir tą aukščiausią, pradžioj baisoka, bet kai toks greitis didelis, tai nelabai ir susigaudyti spėjau kai šlumštelėjau į vandenį.
Papildyta:
QUOTE(Flowwer @ 2007 04 23, 15:56)
Jeigu kalbi apie tą juodą kur muzika leidžiantis vamzdžiu groja ir šviesos efektai - tai jis man pats fainiausias thumbup.gif

Čia tu kalbi apie tą kur leidžiamasi su žaliomis padangomis, ištikrųjų man jis irgi pats fainiausias, gali pasimėgauti tuo nusileidimu.
O kitur minusas tas, kad vandens patenka į akis į nosį, dar kelis kartus teko ir gurkštelto to vandenėlio.
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2007 04 23, 09:30)

Ir kitų noriu paklaust: ar leidotės nuo pačių aukščiausių "vamzdžių" cool.gif  Aš į paskutinį, juodąjį, nebeišdrįsau eit, bo ir žemiau esančio mėlynojo pakako adrenalinui pasikraut karsta.gif O gal vertėjo... g.gif

Nuo melinojo ir as su vyru leidausi,man pakako smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Flowwer @ 2007 04 23, 15:56)
Jeigu kalbi apie tą juodą kur muzika leidžiantis vamzdžiu groja ir šviesos efektai - tai jis man pats fainiausias thumbup.gif

sis ir mano vyrui labiausiai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar yra ką veikti DVP žmogui, nemokančiam plaukti? g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzy @ 2007 05 10, 18:45)
Ar yra ką veikti DVP žmogui, nemokančiam plaukti? g.gif  ax.gif

Priklauso koks ūgis ax.gif Jeigu bent 1.65 tikrai yra ką veikti. Mano ūgis 163cm, tai visur dugną siekiu, bet kaikur reik pasistiebti biškį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 05 10, 18:13)
Priklauso koks ūgis ax.gif  Jeigu bent 1.65 tikrai yra ką veikti. Mano ūgis 163cm, tai visur dugną siekiu, bet kaikur reik pasistiebti biškį blush2.gif

1.60
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzy @ 2007 05 10, 19:21)

Ne problema, yra ir ne tokių gilių vietų mirksiukas.gif galėsi džakūzi pagulėti, pirtyse pasikaitinti, ir muzikiniam baseine mūzikos paklausyti wub.gif

Dieve jau kaip aš noriu į jį negaliu wub.gif Nors jau 4 kartus buvom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 05 10, 18:22)
Ne problema, yra ir ne tokių gilių vietų mirksiukas.gif  galėsi džakūzi pagulėti, pirtyse pasikaitinti, ir muzikiniam baseine mūzikos paklausyti wub.gif

Dieve jau kaip aš noriu į jį negaliu wub.gif  Nors jau 4 kartus buvom doh.gif

Ačiū už info
smile.gif
Atsakyti
Na jūs man pasakykit, kodėl tuose baseinuose taip šalta? Kaune Oazėje buvom, šalta, čia, Druskininkuose, rašote, kad šalta. Nežinau, man tai nemalonu, kad šalta. doh.gif
Papildyta:
Ir dar norėjau paklaust, ar vaiką 4 m. galima palikti tame baseinėlyje vaikams, ar reikia pačiam ten su juo būti. Žaidimų kambaryje manyčiau galima palikti. Oazėje sūnus nusileidinėjo ta trasa be jokios baimės, ar Druskininkuose kas nors panašaus yra.
Atsakyti
Ir mes buvo DVP, pradesiu nuo nemaloniausiu dalyku: viena drauge susigadino maudymosi kostiumeli ir dar uzpakali nusitarkavo, leisdamasi nuo to melynojo, kur be padangu, kita drauge paslydo ant slapiu grindu ir siek tiek uzsigavo ranka, o mane lauke balandis apkakojo (fiziskai nukentejau maziausiai, bet moraliskai...). Super patiko su padangom, tiek vienas, tiek kitas atrakcionas. Vesu pasidaro truputi pastovejus vienoj ar kitoj eilej. Tiesa, tik sugrizus suzinojom, kad masina galima buvo zymiai pigiau pastatyti kazkur salia DVP, o ne ju aikstelej. Uzmokejom uz visa diena, bet prabuvom kokias 5 valandas, is kuriu didziaja laiko dali parstovejom eilese prie padangu biggrin.gif bet is esmes viskas daugmaz patiko, isskyrus kainas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukutis: 11 gegužės 2007 - 17:20
QUOTE(agniukutis @ 2007 05 11, 18:18)
o mane lauke balandis apkakojo

Laimę neša tongue.gif
Atsakyti
Iš buvusių gal gali pasakyti ar buvo ten matyti neštukių? 4u.gif nes labai noriu nuvažiuoti paplaukioti bet truputį nedrąsu, nes atrodo visi ir spoksos. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asteriksas @ 2007 05 15, 10:46)
Iš buvusių gal gali pasakyti ar buvo ten matyti neštukių?  4u.gif  nes labai noriu nuvažiuoti paplaukioti bet truputį nedrąsu, nes atrodo visi ir spoksos. blush2.gif

Tikrai mačiau tongue.gif
Ir bobulyčių tokių virš 70 metų mačiau tongue.gif
Ir visai mažyčių 2.gif irgi mačiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 15 gegužės 2007 - 09:54