O kazin ar dirbs si velyku savaitgali?Pirmadieni?
Buvau DVP pora kartu. Pirma karta buvom su Mb be vaiku, issipirkom 3val su pirtim. Man to laiko per akis pakako, jau gale nuo tu visu atrakcijonu galva apsisuko. Pirtys labai patiko ir tas muzikos baseinelis O tos ciuozyklos, tai labiausiai patiko juoda, kur su padangom. Ant to ekstrymo nebandziau, bet cia pasiskaicius kai kuriu atsiliepimus, tikriausiai niekada ir nebandysiu Uzteko man ir kitu nusileidimu ant nugaros
antra karta buvom su dukrom, kuriom vienai 3.5metu, kitai 1metai. Abi apie valanda buvo zaidimu kambari, kol teveliai ciuzinejo. Vyresnioji nebijojo tam vaikiskam baseine nuo tu ciuozyklu ir tam dideliam baseine pluduriuoti. O mazoji bijojo ir tam vaikiskam, tai as su ja apsikabinus prasedejau, o po to ji visa laika sedejo ant tu gultu, o mes su MB pasimainydami baseine plakiojom. aisku su vaikais teko atsisakyti pirciu. Gerai, kad mazajai buvau paemusi maikute, nes butu buve vesoka.
Ir dar, kai antra karta buvom, jau spinteles buvo be raktu, tai buvo daug patogiau.
Ir tu dusu kazkaip nesumaisem, bet viena vyra sutikau moteru duse, tai as jam sakau, kad pasiklydot, cia moteru. O jis man sako, kad cia visu bendrai
antra karta buvom su dukrom, kuriom vienai 3.5metu, kitai 1metai. Abi apie valanda buvo zaidimu kambari, kol teveliai ciuzinejo. Vyresnioji nebijojo tam vaikiskam baseine nuo tu ciuozyklu ir tam dideliam baseine pluduriuoti. O mazoji bijojo ir tam vaikiskam, tai as su ja apsikabinus prasedejau, o po to ji visa laika sedejo ant tu gultu, o mes su MB pasimainydami baseine plakiojom. aisku su vaikais teko atsisakyti pirciu. Gerai, kad mazajai buvau paemusi maikute, nes butu buve vesoka.
Ir dar, kai antra karta buvom, jau spinteles buvo be raktu, tai buvo daug patogiau.
Ir tu dusu kazkaip nesumaisem, bet viena vyra sutikau moteru duse, tai as jam sakau, kad pasiklydot, cia moteru. O jis man sako, kad cia visu bendrai
QUOTE(Flowwer @ 2007 03 21, 11:15)
Ne tame esmė, guminės jos ar ne (nors mano ne guminės). Apie tarpines būdeles išsakiau savo nuomone, man jos
As druskininkuose ilsejausi tris savaites,gryzau sekmadieni,su MB buvom ir akva parke.Istiesu tai man nelabai patiko ir ypac ta tarpine buda,nu nesamone kaskokia.
Kadangi as greit susalu,tai man jau valanda per akis,as nebeturiu ka veikt ir man salta.Ememe be pirciu komplekso,nes pamanem,kad uzteks ir tu dvieju esamu.na kelis kart pasikaitinom,paplaukiojau,pagulejau dziakuzi,nes ten siltas vanduo,nusileidom su padanga nuo takelio,paplaukiojom,,upe'' ir vsio,man salta,vyras liko as nuejau tvarkytis.Maudausi nuoga duse,yvaro trys vyrai ir lenda po gretimais dusais,sakauu,vyrai,jus ne ciaa pataiket,susigedo ir israude isbego.Nepatiko kad spinteles bendrai,vaikstai su maudimukais ir vyrai salia trinasi....man taip pat yra patogiau apsirengt ir tada dazytis ir dziovint plaukus,tai as apsirengiau ir su slepetem tai dariau,o poto nuejau i kabina apsioviau batus....
Kita karta jei teks eit tai imsiu tik pirciu kompleksa.
QUOTE(ingridukas @ 2007 04 19, 16:07)
Kita karta jei teks eit tai imsiu tik pirciu kompleksa.
Tik pirčių komplekso imti negalimą, imi bendrą arba ir bendrą ir pirčių.
QUOTE(Gyncė @ 2007 04 19, 17:22)
Tik pirčių komplekso imti negalimą, imi bendrą arba ir bendrą ir pirčių.
man atrodo galima ir atskirai imti.
Merginos, gal žinot ar yra Druskininkuose daugiau kokių pramogų vaikams? Vyras važiuoja darbo reikalais, tai su dukra nueitumėme į parką, o ką daugiau veikti. Oras tai nekoks. Kur dar laiką galima pratemti?
QUOTE(ingridukas @ 2007 04 19, 20:09)
man atrodo galima ir atskirai imti.
Na buvau 4 kartus, tai visus kartus teko pirkti abu korpusus, nors visą laiką praleidžiam tik pirčių korpuse
Papildyta:
QUOTE(Vaidaaa @ 2007 04 20, 14:39)
Merginos, gal žinot ar yra Druskininkuose daugiau kokių pramogų vaikams? Vyras važiuoja darbo reikalais, tai su dukra nueitumėme į parką, o ką daugiau veikti. Oras tai nekoks. Kur dar laiką galima pratemti?
Oi tikrai manau bus ką veikt, jeigu mergaitė nebijo vandens
Na galvoju gal kokias 4val. gal ten ir prabūtumėm, o dar lieka 3val. Kiek atsimenu prieš kelis metus ten tik viena maximytė stovėjo.