Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(ikuška @ 2007 03 09, 09:31)
Aciū už ataskymus  smile.gif 
Dar papildomą sugalvojau biggrin.gif - ten spinetles su rakteliai kaip supratau  g.gif (LIVU tai su tais laikrodukais atsirakina). Tai po to turi ant rankos ir laikroduką, ir raktelį  g.gif
O gal išėjus į baseinus, negalima grįžti prie spintelių  g.gif ?

Gal kvailoki mano klausimai biggrin.gif, bet aš labai mėgstu viską žinoti  ax.gif

Man tai labiausiai DVP nepatiko "tarpine budele"- kaip karantino zona, kazkoks nesusipratimas: įeini pro duris į budelę, ten nusirengi, išeini pro sekančias duris ir ten spintelese pasidedi daiktus doh.gif utopija doh.gif
O į spinteles gali vaikščioti kiek nori, tik nežinia ką ten veikti.....
Atsakyti
Aš jau po DVP thumbup.gif
Patiko labai labai - 11 val. išbuvom smile.gif
Po visu pircių oda švelnutė švelnutė ax.gif Nors neesu lavai sausų ir karštų pirčių mėgėja, bet DVP man jos patiko net labiau nei garinės.
Kalnelius tai tik du išbandžiau - tuos kur su "čiužiniais" - patiko smile.gif. Maniškis tai visus kitus išbandė, tai sakė, kad gal ir LIVU "baisesni".
Atsakyti
QUOTE(ikuška @ 2007 03 13, 09:26)
Aš jau po DVP  thumbup.gif
Patiko labai labai - 11 val. išbuvom  smile.gif
Po visu pircių oda švelnutė švelnutė  ax.gif  Nors neesu lavai sausų ir karštų pirčių mėgėja, bet DVP man jos patiko net labiau nei garinės.
Kalnelius tai tik du išbandžiau - tuos kur su "čiužiniais" - patiko smile.gif. Maniškis tai visus kitus išbandė, tai sakė, kad gal ir LIVU "baisesni".

Ir męs susidarėme tokia nuomonę, jeigu nori relaxo - važiuoti į DVP, o jeigu extriemo - į LIVU mirksiukas.gif
Atsakyti
Permečiau akimis temą ir likau nieko nesupratus doh.gif. Planuojam važiuot į DVP su dviem vaikais - trejų ir šešerių metų. Ar galima jiems maudytis tuose didžiuosiuose baseinuose, ar būtina palikt vaikų baseinėlyje? Buvom LIVU - ten jokių problemų su vaikais nebuvo - norėjo, ėjo kartu su mumis, o sūnus turbūt daugiausia laiko praleido Pirato saloje (o gal laive doh.gif biggrin.gif ). Norėčiau atsiliepimų tų, kas važiavo būtent su panašaus amžiaus vaikais - kaip jiems ten ? ax.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 14 kovo 2007 - 13:08
QUOTE(Dilma @ 2007 03 14, 13:07)
Permečiau akimis temą ir likau nieko nesupratus doh.gif. Planuojam važiuot į DVP su dviem vaikais - trejų ir šešerių metų. Ar galima jiems maudytis tuose didžiuosiuose baseinuose, ar būtina palikt vaikų baseinėlyje? Buvom LIVU - ten jokių problemų su vaikais nebuvo - norėjo, ėjo kartu su mumis, o sūnus turbūt daugiausia laiko praleido Pirato saloje (o gal laive doh.gif  biggrin.gif ). Norėčiau atsiliepimų tų, kas važiavo būtent su panašaus amžiaus vaikais - kaip jiems ten ? ax.gif aciuks.gif

su vaikais galit eiti i visus baseinus, tik i pirciu kompleksa ju neileidzia ax.gif kita vertus, kad vanduo dideliuose baseinuose nera jau toks siltas (ir islipus nepersilciausia) , tai bent jau mes su 2 metuku sunumi daugiausiai laiko parleidom vaiku baseine mirksiukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif

O tas vaikų baseiniukas gilus? Bent jau ten, kur rašo 15 cm, mano trimetei nebus ką veikt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 03 09, 17:21)
Man tai labiausiai DVP nepatiko "tarpine budele"- kaip karantino zona, kazkoks nesusipratimas: įeini pro duris į budelę, ten nusirengi, išeini pro sekančias duris ir ten spintelese pasidedi daiktus doh.gif utopija doh.gif
O į spinteles gali vaikščioti kiek  nori, tik nežinia ką ten veikti.....

Labai patogus sumanymas - prie spintelės nueini su drabužiais rankose, išeidamas taip pat turi visą savo mantą ir gali neskubėdamas ir niekeno nestebimas viską susitvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2007 03 15, 11:36)
Labai patogus sumanymas - prie spintelės nueini su drabužiais rankose, išeidamas taip pat turi visą savo mantą ir gali neskubėdamas ir niekeno nestebimas viską susitvarkyti.

Nu jo lotuliukas.gif o poto vėl su visa manta ir basom kojom(nes su batais ten vaikšioti negalima) gryžti atgal ir džiovintis plaukus schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Na, tam yra guminės šlepetės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 15, 14:14)
Na, tam yra guminės šlepetės mirksiukas.gif

Ne tame esmė, guminės jos ar ne (nors mano ne guminės). Apie tarpines būdeles išsakiau savo nuomone, man jos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 03 21, 10:15)
Ne tame esmė, guminės jos ar ne (nors mano ne guminės). Apie tarpines būdeles išsakiau savo nuomone, man jos schmoll.gif

pritariu Flowwer, nepatogu tos tarpinės spintelės schmoll.gif . Ir koks skirtumas ar tu su baseino šlepetėmis, žieminius ilgus batus turi temptis su savimi iki plaukų džiovintuvo lotuliukas.gif . Kiek teko būti, niekur tokių "išradimų" nemačiau tongue.gif
Atsakyti
Šeštadienias kelintą valandą maždaug būna mažiausiai žmonių, nes planuoju eiti ne visą dieną, o norisi kad kad mažesnės eilės būtų prie tų čiuožyklų, tiesiog net nežinau ar ryte ar vakare mažiau būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssaule: 25 kovo 2007 - 23:29