O norejau paklsut gal toki kvaila klausima, ar galima ten i vidu fotika isinest, fotkint?
jeigu ir galima, tai ar fotiko negaila? juk ten drėgmė, į pirtį su savim juk nesineši ir prie pirties gi nepaliksi?? nors manau kad galima, draudimo kažkip neteko matyt
QUOTE(LABUSKA @ 2007 02 22, 21:03)
O norejau paklsut gal toki kvaila klausima, ar galima ten i vidu fotika isinest, fotkint?
negalima ten labai grieztai su situ reikalu tikejausi nors pora nuotrauku vaiko padaryti marso baseinelyje, atrode, kad nieks nemate, bet tik spejau fotika issitraukti (visai maziuka) - kaip mat prisistate ....
QUOTE(veriru @ 2007 02 22, 21:30)
negalima ten labai grieztai su situ reikalu tikejausi nors pora nuotrauku vaiko padaryti marso baseinelyje, atrode, kad nieks nemate, bet tik spejau fotika issitraukti (visai maziuka) - kaip mat prisistate ....
Ir mums taip buvo , bet vis tiek kelias nuotraukytes pasidarėm
QUOTE(veriru @ 2007 02 22, 22:30)
Bet kokia nesamone, negi gaila, kad truputeli nusifotkinsi. As irgi pagalvojau kad bent viena nuotraukele atminimui is ten reiktu nusifotografuot, o va cia kaip.
Ko gero reiks paslapcia nufotografuoti
QUOTE(LABUSKA @ 2007 02 23, 09:03)
Bet kokia nesamone, negi gaila, kad truputeli nusifotkinsi. As irgi pagalvojau kad bent viena nuotraukele atminimui is ten reiktu nusifotografuot, o va cia kaip.
O kaip Livu aš ten pridariau nuotraukų, niekas nieko nesakė, gal irgi kontrabanda atsivežiau iš Latvijos
QUOTE(alileo @ 2007 02 23, 16:31)
O kaip Livu aš ten pridariau nuotraukų, niekas nieko nesakė, gal irgi kontrabanda atsivežiau iš Latvijos
Na, Livu irgi negalima fotografuot, bet mes ir ten nusikaltom
cia ir vel a s su masazais... gal tie, kurie buvo paskutiniu metu DVP gali pasakyt, ar jau atidare masazus, nes nuo vasario jau turejo but...
QUOTE(Sijule:) @ 2007 02 26, 19:59)
cia ir vel a s su masazais... gal tie, kurie buvo paskutiniu metu DVP gali pasakyt, ar jau atidare masazus, nes nuo vasario jau turejo but...
Man irgi labai įdomu, ir kiek kainuoja jie?
man atrodo as cia visus suklaidinau mes vaziuojam i meduna ir akvaparka ir kainorasty buvo nurodyta, kad nuo vasario bus masaziste. tai ji i meduna ateina, ne i DVP. atsiprasau kaina dvidesimt litu, sarasa duoda registraturoj.
Nu žiūriu apstojo visų masinis važiavimas į DVP
QUOTE(Gyncė @ 2007 03 04, 02:11)
Nu žiūriu apstojo visų masinis važiavimas į DVP
turbut mes ir zadehjom vaziuot bet kad MB iskrenta savitgaliais dirbt lauksim kol bus laisvas