Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(Vaidulė @ 2007 02 17, 15:39)
g.gif mano tėvai ką tik buvo, sakė sekantį kartą jei važiuos, tai tik pirtis ims  blink.gif sakau, kad negalima....o jie tipo išsiaiškino, kad galima TIK pirtis  g.gif

Gal cia naujove kokia? drinks_cheers.gif
Kiek kainavo tik i pirtis? 4u.gif

Jei iseis, kita sestadieni vaziuosiu. Plaukti nemoku ir bijau vandens, tai tie gilus baseinai gasdina siek tiek. O i pirtis labai norisi. smile.gif
Atsakyti
kai buvom pirciu komplekse, yra netoli iejimo padarytos dusines ir praejimai, bet tie praejimai pakolkas dar uzdaryti, tai gal bus koks atskiras praejimas tik i pirtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaM @ 2007 02 17, 14:22)
...labai slidu visur..jei vaziuosit tai jau geriau visur su tapkem vaisciokit..

Na elementari higiena tokiose vietose vaikščiot TIK su tapkėm blink.gif
Atsakyti
blink.gif
QUOTE(Gyncė @ 2007 02 18, 01:26)
Na elementari higiena tokiose vietose vaikščiot TIK su tapkėm blink.gif

Apie higiena as suprantu, bet tai ka pasiemi tapkes einu i penkta auksta i koki atrakciona, su tapkem uzkyli, o su tapkem tai vis tiek nesileidi blink.gif reikia ka vel atgal i penkta auksta lipti... tai ir sakau,kad nesamone..
Atsakyti
QUOTE(JurgitaM @ 2007 02 18, 13:17)
blink.gif
Apie higiena as suprantu, bet tai ka pasiemi tapkes einu i penkta auksta i koki atrakciona, su tapkem uzkyli, o su tapkem tai vis tiek nesileidi  blink.gif  reikia ka vel atgal i penkta auksta lipti... tai ir sakau,kad nesamone..

Savo 7 m. mergiotei Maximoje nupirkau tokias gumines basutes (kainavo 3,99), per pirštą, bet segasi kaip basutės, su diržiukais per čiurną. Tokiais atvejais labai thumbup.gif Nuo kojos nekrenta, net leidžiantis nuo kalniukų. Deja buvo tik iki 35 išmieros. Bet sporto prekėse gal būna kas panašaus didelėms tetoms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2007 02 17, 14:39)
g.gif mano tėvai ką tik buvo, sakė sekantį kartą jei važiuos, tai tik pirtis ims  blink.gif sakau, kad negalima....o jie tipo išsiaiškino, kad galima TIK pirtis  g.gif

nu čia tai būtų suprinis variantas thumbup.gif , nes man taip pat labiausiai patiko pirčių komplekse
būtinai duokit žinoti jei tai teisybė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2007 02 18, 21:57)
nu čia tai būtų suprinis variantas  thumbup.gif , nes man taip pat labiausiai patiko pirčių komplekse
būtinai duokit žinoti jei tai teisybė  thumbup.gif

Čia tas variantas, kai už baseiną sumoki, bet gali juo nesinaudoti. Pirk už 99 visai dienai ir naudokis tik pirčių kompleksu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2007 02 20, 13:36)
Čia tas variantas, kai už baseiną sumoki, bet gali juo nesinaudoti.  Pirk už 99 visai dienai ir naudokis tik pirčių kompleksu... lotuliukas.gif

na šį variantą tai žinom visi lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia kazkuri kalbejo, kad pries ieinant i visas pramogas, susimoki tik uz laika kiek ten busi, o po to iseidamas susimoki dar uz visas paslaugas. Tai man idomu pasidare, uz ka iseidamas dar turi moketi? Negi i ta pacia kaina kur susimoki pries ieidamas neieina ir visos vandens pramogos(jei as tik i jas eisiu be pirciu komplekso) g.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2007 02 22, 08:13)
Cia kazkuri kalbejo, kad pries ieinant i visas pramogas, susimoki tik uz laika kiek ten busi, o po to iseidamas susimoki dar uz visas paslaugas. Tai man idomu pasidare, uz ka iseidamas dar turi moketi? Negi i ta pacia kaina kur susimoki pries ieidamas neieina ir visos vandens pramogos(jei as tik i jas eisiu be pirciu komplekso) g.gif

tau duos- laikroduką- apyrakę su rakteliais. Tu jį turėsi nuskanuoti prieš įeinant, po to galėsi pasitikrinti, kiek tau liko laiko, taip pat į "raudoną apyrankę įeina berods 300lt, o į vaikišką- 130. Jei tu ten užsimanai valgyti ar dar ko nors, -grynų juk į vandenį nesineši...
Ar vėluoji daugiau nei 15 min, - tada išėjus susimoki už viską grynais, o kiek - tau parodys tavo laikrodukas- apyrankė
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2007 02 22, 08:13)

Vandens paslaugos tikrai nemokamai, mokėti reikia už tai ką ten išgersi, suvalgysi ir t.t.
Atsakyti
Mes šį savaitgalį gal vėl važiuosim, ketvirtą jau kartą doh.gif nu bet jau norisi, to vandenuko šilto ir pirčių tokiu oru rolleyes.gif
Mes visad perkam ir pirčių kompeksą, o per pagrindinį tik pereinam ir išeinam, nes visą laiką leidžiam pirčių komplekse. Tad tikrai galėtų padaryti atskiras kainas pirčių ir bendro.
Atsakyti