Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(lanuks @ 2007 02 12, 18:09)
į pirtį reikia pirkti bilietus atskirai,
perkant bilietus vyras pasake kad eina su dukra, tai jiems dave spinteles skirtinguose vietuose, dukrai tik 8 metai ir tikrai jai nelabai jaukų rengtis kažkur vienai.
Taigi kt kartą matyt geriau važiuosim įJurmalą.

Į pirtį atskirų bilietų nėra : reikia pirkti bilietą tik baseinui arba baseinui ir pirčiai. Atskirai pirtims bilietų nėra. Kad vaikų neleidžia į pirtis - puiku, niekas netriukšmauja ir bereikalingai nedarinėja durų. O tokios pirtys kaip Jūrmaloje, yra ir prie baseino, kur gali užeiti ir vaikai, ir suaugę.
Kitaip negu "Livu" parke, Druskininkuose prie spintelių niekas nesirengia, ten yra persirengimo kabinos prieš patenkant prie spintelių, todėl spintelė reikalinga tik susidėti daiktams.
Prieš važiuojant į Jūrmalą pirma reikėtų viską išsiaiškinti apie DVP.
Atsakyti
QUOTE(Medėja @ 2007 02 13, 15:56)

Kitaip negu "Livu" parke, Druskininkuose prie spintelių niekas nesirengia, ten yra persirengimo kabinos prieš patenkant prie spintelių, todėl spintelė reikalinga tik susidėti daiktams.

Tai, kad "Livu" lygiai taip pat kaip Druskininkuose g.gif . Yra persirengimo kabinos ir yra spintelės daiktams susidėti. O tokių, kurie rengiasi prie spintelių doh.gif , o ne kabinose, mačiau ir "Livu" ir Druskininkuose.
Atsakyti
QUOTE(Medėja @ 2007 02 13, 15:56)
Į pirtį atskirų bilietų nėra : reikia pirkti bilietą tik baseinui arba baseinui ir pirčiai. Atskirai pirtims bilietų nėra. Kad vaikų neleidžia į pirtis - puiku, niekas netriukšmauja ir bereikalingai nedarinėja durų. O tokios pirtys kaip Jūrmaloje, yra ir prie baseino, kur gali užeiti ir vaikai, ir suaugę.
Prieš važiuojant į Jūrmalą pirma reikėtų viską išsiaiškinti apie DVP.

Šiaip prieš važiuojant į Jurmalą mes tą pati ir padarem - viska išsiaškinom ir išstudijavom (nors kalba buvo apie Druskininkus g.gif ), lygiai taip pat paiselgem ir su Druskinikų VP.
QUOTE(Nikusha @ 2007 02 13, 22:00)
Tai, kad "Livu" lygiai taip pat kaip Druskininkuose  g.gif . Yra persirengimo kabinos ir yra  spintelės daiktams susidėti. O tokių, kurie rengiasi prie spintelių  doh.gif , o ne kabinose, mačiau ir "Livu" ir Druskininkuose.

Nu lygiai tą pati norėjau parašyti Medėjai, bet jau Nikusha atsake mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanuks: 13 vasario 2007 - 23:38
Jūrmaloje persirengimo kabinose keičia tik apatinius drabužius, o šiaip rengiasi prie ir daiktus laiko spintelėse. Druskininkuose į spintelę tik atsineši daiktus ir juos pasiimi. O tokių, kurie rengiasi prie spintelių mačiau ir aš, bet tie žmonės iš nežinojimo praėjo pro persirengimo kabiną ir nenorėjo grįžti, tai ir rengiasi prie spintelių.
Atsakyti
QUOTE(Medėja @ 2007 02 14, 12:39)
Jūrmaloje persirengimo kabinose keičia tik apatinius drabužius, o šiaip rengiasi prie ir daiktus laiko spintelėse. Druskininkuose į spintelę tik atsineši daiktus ir juos pasiimi. O tokių, kurie rengiasi prie spintelių mačiau ir aš, bet tie žmonės iš nežinojimo praėjo pro persirengimo kabiną ir nenorėjo grįžti, tai ir rengiasi prie spintelių.

Nesamonė - Jurmaloje persirengimo kabinose keičia visus drabužius, ir atneša juos į spintele, o tokių neišmanėlių, kurie keičia tik apatinį trikotažą pilna ir ten, ir čia.
Atsakyti
QUOTE(lanuks @ 2007 02 14, 15:12)
Nesamonė - Jurmaloje persirengimo kabinose keičia visus drabužius, ir atneša juos į spintele, o tokių neišmanėlių, kurie keičia tik apatinį trikotažą pilna ir ten, ir čia.

Gal net ne neišmanėliai, gal informacijos stoka...
Atsakyti
na va apsilankėm ir mes druskininkų vandens parke, tai gi tiek visko prisiskaičiau, tai dabar galiu pakomentuoti kai ką blush2.gif pats parkas + pirtys labai patiko, bet tik dėl to, kad kai buvom antradienį buvo mažai žmonių, pačiam baseine padangų daug, eilių išvis niekur nebuvo, bet kas trečiadienį dėjosi, (buvo paskelbta akcija į pirtis + baseinas 2 val porelei už 1 žmogaus kaina), į prtis iš vis nesąmonė eiti, tik įeini, atsiguli parelaksuoti, tai negana kad žmonės kas porą minučių įeina ir įšeina doh.gif tai dar prižiūrėtojas, varsto duris paskui kiekvieną ir aiškina, kad rankšluosti reikia pasitiesti taip kad ant jo ir sėdėtum, ir dar kojas ant to pačio pasidėtum doh.gif pagulėjom 15 min nebetekom kantrybės. pirmą dieną vaikščiojau su tapkėm, bet atsibodo, nusiauk - apsiauk, tai antrą dieną ėjau be jų, tai siaubas kelis kartus taip vos nesidėjau ant grindų doh.gif vyras tai pirmą dieną paslydo nuo laiptų, tai šiaip tokia nežymi trauma, nuėjom pas seselę, suteikė pirmą pagalbą, užregistravo, tai traumų sąsvinys oi nekūdas g.gif antrą dieną, kai daug žmonių, kažkoks bordakas, vaikų pilna, nors parodyta, kad negalima šokinėti, tai vos ne ant galvų toje sraunioje upėje šokinėja, doh.gif pabaigai pasakysiu, kad nepasant visko, pramoga gavosi nebloga, nors 7 metų sūnėna geriau vežčiausi i latviu akva parką, ten nemokatis plaukti vaikas daugiau turėtų ką viekti, bet čia tik mano nuomonė blush2.gif
Atsakyti
Mes buvome vasario 13 d., viskas labai patiko. Emem 4 val., tai ir pasiklaitinom pirtyse, ir lauko pirty, ir lauko baseine, ir kalneliai, ir kavine, zodziu, liuks thumbup.gif O vaiku neememe, nes jiems tikrai nebutu kas veikti, nebent kokia valanda dvi vaiku kambary pabuti. O be pirciu komplekso nera viso to kaifo, kuri patiri, todel butina imti visa kompleksa.
Atsakyti
O aš vežiausi 22 penktokus... 2 iš jų bilietai nekainavo... Pirma valanda praėjo kaip amžinybė, doh.gif paskui jau buvo geriau....
Manieji visi subėgo į baseiną ir tiesiu taikiniu į sraunią upę... Aš atbėgau iš paskos, puoliau skaičiuoti kaip ančiukus, (mes buvom 3 suaugę)... Ir varyti juos į kitą baseiną... Pirmasis įspūdis su "gelbėtojais" buvo ne koks. Jauna, simpatiška mergina manęs paklausė, kiek mano vaikų ir kiek yra suaugusių... 22/3- pasakiau. O ji tokiu griežtu tonu: "Ir jūs manot, kad juos prižiūrėsit",- klausia manęs... "Na, taip", -sakau, -"manau... doh.gif " O ji man vėl : "jau traukėm 2"...
aš susinervinau juodai, jau jos beveik nebegirdėjau, o paskui ji pabaigė savo mintį- " traukėm 2 kauniečius prieš 2 savaites"... Tai blyn, ko čia šauki ant manęs,- pamaniau, ir net nebeprisimenu, ką jai atsakiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carlabella: 16 vasario 2007 - 14:00
As irgi turiu siokia tokia nuomone apie vandens parka lotuliukas.gif : Jei nebuciau buvusi Latvijoje, tai isejus is Druskiniku vandens parko buciau pilna ispudziu...cia Lietuvoj kalbant apie atrakcionus tai visiskai viskas tas pats..toks pats projektas suprojektuiotas ir tiek, niu tik gal cia daugiau ne padangu reikia leistis..man cia isvis jokio ispudzio nepaliko tie atrakcionai, nes jie tie patys tik dar blogiau padaryti..drayge nugara nusibrozdino, kai leidosi vienu atrakcionu, draugas koja susizeide, kai leidosi..Parke nors ir 30t, bet man kaip tokiai susalelei, tao buvo per salta, nes kai stovi su slapiu maudomu ir lauki tu padangu tai ir susali...labai slidu visur..jei vaziuosit tai jau geriau visur su tapkem vaisciokit..kas nebuve Jurmaloje tai gal ir patiks ir sitas parkas, bet as kai ten buvau tai nera ka ir lyginti daugiau tikrai ten negrizciau, nebent i pirtis..pirtys tai tikrai yra nerealios... thumbup.gif niekur tokiu nemaciau smile.gif tik nesamone,kad negalima atskirai pirkti pirciu kompleksa....
Atsakyti
QUOTE(carlabella @ 2007 02 16, 14:59)
O aš vežiausi 22 penktokus... 2 iš jų bilietai nekainavo... Pirma valanda praėjo kaip amžinybė, doh.gif  paskui jau buvo geriau....
Manieji visi subėgo į baseiną ir tiesiu taikiniu į sraunią upę... Aš atbėgau iš paskos, puoliau skaičiuoti kaip ančiukus, (mes buvom 3 suaugę)... Ir varyti juos į kitą baseiną... Pirmasis įspūdis su "gelbėtojais" buvo ne koks. Jauna, simpatiška mergina manęs paklausė, kiek mano vaikų ir kiek yra suaugusių... 22/3- pasakiau. O ji tokiu griežtu tonu: "Ir jūs manot, kad juos prižiūrėsit",- klausia manęs... "Na, taip", -sakau, -"manau... doh.gif " O ji man vėl : "jau traukėm 2"...
aš susinervinau juodai, jau jos beveik nebegirdėjau, o paskui ji pabaigė savo mintį- " traukėm 2 kauniečius prieš 2 savaites"... Tai blyn, ko čia šauki ant manęs,- pamaniau, ir net nebeprisimenu, ką jai atsakiau...

Jei mano vaikai butu penktokai, tai as ju ten jokiu budu neleisciau vaziuot schmoll.gif
Ta prasme be tevu prieziuros. Ka ten tie trys zmones gali suziureti 22 vaikus? g.gif , kai visur gylis apie 1,50. Ypac toj upej, kai nesa srove. Musu vaikai 15 ir 16 metu ir tai as ju ten vienu nepalikciau.
Atsakyti
QUOTE(JurgitaM @ 2007 02 17, 15:22)
As irgi turiu siokia tokia nuomone apie vandens parka  lotuliukas.gif : Jei nebuciau buvusi Latvijoje, tai isejus is Druskiniku vandens parko buciau pilna ispudziu...cia Lietuvoj kalbant apie atrakcionus tai visiskai viskas tas pats..toks pats projektas suprojektuiotas ir tiek, niu tik gal cia daugiau ne padangu reikia leistis..man cia isvis jokio ispudzio nepaliko tie atrakcionai, nes jie tie patys tik dar blogiau padaryti..drayge nugara nusibrozdino, kai leidosi vienu atrakcionu, draugas koja susizeide, kai leidosi..Parke nors ir 30t, bet man kaip tokiai susalelei, tao buvo per salta, nes kai stovi su slapiu maudomu ir lauki tu padangu tai ir susali...labai slidu visur..jei vaziuosit tai jau geriau visur su tapkem vaisciokit..kas nebuve Jurmaloje tai gal ir patiks ir sitas parkas, bet as kai ten buvau tai nera ka ir lyginti daugiau tikrai ten negrizciau, nebent i pirtis..pirtys tai tikrai yra nerealios...  thumbup.gif  niekur tokiu nemaciau  smile.gif  tik nesamone,kad negalima atskirai pirkti pirciu kompleksa....

g.gif mano tėvai ką tik buvo, sakė sekantį kartą jei važiuos, tai tik pirtis ims blink.gif sakau, kad negalima....o jie tipo išsiaiškino, kad galima TIK pirtis g.gif
Atsakyti