na nežinau, pamatėt tik vieną pusę akvaparko beje manau blogesnę kiek skaičiau atsiliepimus, tai visi patenkinti pirtimis, ta zona tikrai puiki, o visa kitai tai visiškai sutinku su tavim- šaltoka, numeriukai bilekaip dalinami, kalniukai ir nįpatingi siūlyčiau išbandyt pirtis ir tada pasakyt komentarus nes tikrai nesusidarei bendro vaizdo
QUOTE(Klajonė @ 2007 02 11, 18:47)
Na, as tikriausiai busiu nepopuliari su savo nuomone, bet man Druskininku parkas labai labai siaip sau Neemem pirciu komplekso, tai apie ta parko zona negaliu pasakyt nieko. Bet vandens kalneliai Priziuretojo paklausiau, kuris ekstremalesnis su padangom: juodas ar melynas. Sako - abu labai moteriski. Nu ka gi, reikia isbandyt. Tai melynas su padangom - daugiau negu vaikiskas Juodas - visai nieko. Kadangi gaila nugaru, tai i kalnelius be padangu nejom. Vadinasi lieka vienas normalus nusileidimas (juodas). Siaip baseinuose labai siltas vanduo, bet labai salta islipus is vandens. Oro temperatura tikrai ryskiai per zema, nes dauguma vaiksto susisuke i ranksluoscius ar chalatus Labai patiko bangos - faina kad tose bangose gali suptis i ratus susedus, ir dar labai liuks i lauko baseina isplaukti. Lauke -10, o tu sau pluduriuoji karstam vandeni lauke Registraturoj sake, kad sestadienis, zmoniu daug, bet is tikro nesijaute, kad butu daug zmoniu - nei eiliu per dideliu nebuvo. Zodziu susimokejom uz 4 valandas, o prabuvom 2,5. Daugiau nebevaziuociau ten Dar be rysio yra tai (cia jau kazkuri buvo paminejus), kad einant dviese rubines numeriuka vienam duoda vienam rubines gale, kitam - kitam. Mums su vyru Latvijos akvaparkas daug fainesnis
o tai ko į pirtis nėjot? būtumėt visa laika išbuve Na aš ryt važiuoju, gryžus išdėstisiu savo nuomonę
QUOTE(Itka @ 2007 02 11, 19:57)
o tai ko į pirtis nėjot? būtumėt visa laika išbuve Na aš ryt važiuoju, gryžus išdėstisiu savo nuomonę
laukiam įspūdžių ir gerai praleisk laiką
QUOTE(_agnute_ @ 2007 02 11, 19:52)
na nežinau, pamatėt tik vieną pusę akvaparko beje manau blogesnę kiek skaičiau atsiliepimus, tai visi patenkinti pirtimis, ta zona tikrai puiki, o visa kitai tai visiškai sutinku su tavim- šaltoka, numeriukai bilekaip dalinami, kalniukai ir nįpatingi siūlyčiau išbandyt pirtis ir tada pasakyt komentarus nes tikrai nesusidarei bendro vaizdo
Tai as ir sutinku, kad pamatem tik viena puse - vandens zona. I pirtis nejom, nes as nelabai megstu, o vyras vienas nenorejo eiti. Kadangi tas kompleksas apskritai orientuotas i pirtis, ne i vandens kalnelius, tai tikiu, kad kogero ten daug geriau nei vandens zonoje
laimingiems zmones kurie moka dziaugtis gyvenimo teikiamais maonumais ten yra kas veikti nuo pat atidarymo iki pat uzdarymo kaip mes su draugais ir pasielgem,o tie kam nepatiko tikriausiai turi dvasiniu ar tai psichologiniu sutrikimu, ir nepulkit menes del mano nuomones kol nepasitikrinote savo busenos pas specelistus. p.s. gryzdami nakti is druskininku patekome i avarija, bet net ir toks ivikis nepriverte musu gailetis del isvykos i vandens parka.
QUOTE(Mr.D @ 2007 02 11, 21:15)
laimingiems zmones kurie moka dziaugtis gyvenimo teikiamais maonumais ten yra kas veikti nuo pat atidarymo iki pat uzdarymo kaip mes su draugais ir pasielgem,o tie kam nepatiko tikriausiai turi dvasiniu ar tai psichologiniu sutrikimu, ir nepulkit menes del mano nuomones kol nepasitikrinote savo busenos pas specelistus. p.s. gryzdami nakti is druskininku patekome i avarija, bet net ir toks ivikis nepriverte musu gailetis del isvykos i vandens parka.
na čia žmonės tiesiog išsako savo nuomonę ir nemanau, kad jiems reikia tikrintis psichinę būklę , be to nemokėjimas priimti kitų nuomonės irgi gali būti laikomas psichine liga
ar ten tikrai taip salta? planuojam su vaiku vaziuoti, tai nesinoretu jo ten susaldyti ? girdejau, kad vaiku baseinelis yra atskiroj patalpoj, tai gal ten oro temperatura aukstesne?
Buvom si savaitgali vandens parke,tai esam suzaveti Ypac pirciu kompleksu.nesu didele pirciu megeja,bet man laaabai patiko.Labai originalu.Ejom penktadieni vakare,tai zmoniu buvo visiskai mazai,absoliutus relaksas.
Pritariu nuomonei,kad reiketu 4valandu(buvom 3).
Vaikam Marso zonoj yra silciau,nes aptverta stiklo siena,vanduo ten irgi siltesni,mama gali buti irgi kartu,niekas neveja.O atsisesti galima ant baseiniuko krasto,jei ka.Yra zaidimu kambarys,ten keli pripuciami sokinjimui skirti irenginiai,piesimo priemones,puzzles.
Siaip manau,kad vis tik parkas skirtas daugiau suaugusiems.Todel rekomenduociau pirma nuvaziuot teveliams atskirai,isbandyt visus pirciu ir jakuzzi malonumus,o po to vaziuot su vaikais.
Pritariu nuomonei,kad reiketu 4valandu(buvom 3).
Vaikam Marso zonoj yra silciau,nes aptverta stiklo siena,vanduo ten irgi siltesni,mama gali buti irgi kartu,niekas neveja.O atsisesti galima ant baseiniuko krasto,jei ka.Yra zaidimu kambarys,ten keli pripuciami sokinjimui skirti irenginiai,piesimo priemones,puzzles.
Siaip manau,kad vis tik parkas skirtas daugiau suaugusiems.Todel rekomenduociau pirma nuvaziuot teveliams atskirai,isbandyt visus pirciu ir jakuzzi malonumus,o po to vaziuot su vaikais.
QUOTE(rasa32 @ 2007 02 12, 15:51)
.....
Siaip manau,kad vis tik parkas skirtas daugiau suaugusiems.Todel rekomenduociau pirma nuvaziuot teveliams atskirai,isbandyt visus pirciu ir jakuzzi malonumus,o po to vaziuot su vaikais.....
Siaip manau,kad vis tik parkas skirtas daugiau suaugusiems.Todel rekomenduociau pirma nuvaziuot teveliams atskirai,isbandyt visus pirciu ir jakuzzi malonumus,o po to vaziuot su vaikais.....
Va butent, su vaikais ten nėra ka veikti, skirta tik tėvams.
Sausio 13 d buvom Jurmaloj, pirma karta - tai labai patiko. O prieš dvi savaites važiavom į Druskininkus, kadangi mano sūnelis dar mažas, tai aš su juom pasilikau viešbutyje, o vyras su dukra nuėjo į akvaparką. Bet jam nepatiko. Nepatiko kas: vaiko vieno neikur nepaliksi; yra vėsu; į pirtį reikia pirkti bilietus atskirai, ne taip kaip latvių akvaparke viskas kartu, o kadangi dukra nemegsta pirties, tai jos vyrui teko atsisakyti. Baseinas gilus, kur bangos taip pat, vaikas labai išsigando kai ja pradėjo su guminių ratų daužyti į bordiurus. Iš dviejų kalnelių veike tik vienas, o kt buvo svorio apribojimas (iki 80 kg), parodykit normalų man vyrą kuris tiek sverdamas gerai atrodytų Tik vienintelis dalykas, kad dideles visur erdves, bet velgi neišnaudotos iki galo, ir tikrai šalta; dar durnynas su spyntelem; perkant bilietus vyras pasake kad eina su dukra, tai jiems dave spinteles skirtinguose vietuose, dukrai tik 8 metai ir tikrai jai nelabai jaukų rengtis kažkur vienai. Latvijoj tokiu problemų nebuvo, visai šeimai dave vienoj sekcijoj raktelius.
Be vaikų, dar pasikartuosiu, gal ir idomu būtų, bet su vaikais vyras pasake ten daugiau kojos nekeltu. Taigi kt kartą matyt geriau važiuosim įJurmalą.
Kadangi kitur nebuvus ir neturiu su kuo palyginti, tai Druskininku akvaparkas visai patiko Labai smagu buvo pirciu komplekse (esam su vyru pirciu megejai), takeliai tai siaip sau. Jei ne pirtys, tai per pora val nusibostu. Leidausi visais takeliais, nukentejo nugara, tiksliau vienas sonas (nezymus sumusimas ir nubrozdininmas ). Saugiausia turbut tik dviejuose, kur naudojamos padangos. Labiausiai nepatiko tas, kur iki 80kg (teko paciuozti sausai ). O ekstramaliajame - viename posukyje buvau taip teksta i siena, kad vos neprilipau (cia turbut ir gavau tuos nubrozdinimus). Nezinau nuo ko cia priklauso (svorio, ugio), bet mano vyras visai nenukentejo, o as...
Mes tai irgi nebuvom dar, bet vien dėl to, kad su vaiku ten negalima visur eiti O vat Jūrmaloj visai kas kita, visur ėjom su 8 mėn klecku, ir į baseinus ir į pirtis o ir šilta ten....dabar kai paskaičiau, kad dar ir vėsu Druskininkų tam parke, tai jaučiu tik vasarą ten užsimanysiu nuvažiuoti
Buvom savaitgali. Visai patiko vaziuosim dar. Bet Jurmaloj geriau .
Salta nebuvo +30. Na tik su tom spintelem nesamones ir kol WC radom . Baseinai 1.4 m ir 1.5 m, tai drauge su dukra beveik visa laika sukurinej prasedejo - i ''Marsa'' per didele, i kalnelius per maza, baseinai per gilus.
Salta nebuvo +30. Na tik su tom spintelem nesamones ir kol WC radom . Baseinai 1.4 m ir 1.5 m, tai drauge su dukra beveik visa laika sukurinej prasedejo - i ''Marsa'' per didele, i kalnelius per maza, baseinai per gilus.