Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

na aš porą kartų buvau smile.gif įspūdžiai kuo geriausi smile.gif aišku yra ką pasimointi ir pasitobulinti wink.gif bet manau su laiku viskas bus tik dar geriau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grizom ir mes nepersenai is vandens parko:) .Ispudziai dar sviezi ir labai geri thumbup.gif .Labai suzaveta likau turkisku pirciu,kalneliu ir lauko sukurines vonios thumb_yello.gif
Buvom 4val.ir sakyciau pats tas,nes 3val.butu begom reikeja pramogaut.
Vaziavom siokia diena ryte ir labai gerai padarem,nes jau po pietu zmoniu daug,eilej stoveti prie trakciju-atrakciju,prastas malonumas.
Atsakyti
likau visiškai sužavėta pirčių kompleksu. kadangi ten įleidžia tik suagusius, ten tokia palaiminga tyla ir ramybė. daugiausia laiko ten ir išbuvome. puikus relaksas ir trumpas atsitraukimas nuo kasdienybės. tikrai rekomenduoju tiems, kas nori pailsėti iš širdies thumbup.gif .
esu buvusi keliuose akvaparkuose skirtinguose pasaulio kampeliuose, todėl nesitikėjau pamatyti nieko naujo, bet... buvo keli dalykai, kurie mane sužavėjo, pvz. muzikinis baseinas (puiki alternatyva flooting'ui), pirčių programos (puiku, puiku, puiku thumbup.gif ), dirbtinis paplūdimys.
o nemalonūs momentai... man atrodo, parduodant bilietus visai dienai, galima tikėtis, kad žmonės užsimanys valgyti lotuliukas.gif . tik "Čili" bistro su picomis, hamburgeriais, ir ten didžiausios eilės per pietus... nėra jokių žemėlapių nei įeinant (nu, kažkokių bukletų, kaip pvz. "Livu"), nei viduje. bet visa tai atrodo tiesiog kaip nebaigti darbai, kuriuos būtinai pabaigs.
ir dar toks dalykas, privertęs truputį susimąstyti. šalia mūsų pradėjo skęsti močiutė, mes ją pradėjome traukti iš vandens, aš rėkiau, norėjau, kad berniukai-prižiūrėtojai padėtų, tačiau...nei vienas nesujudėjo net tada, kai jau ištraukėm ir išvedėme ant kranto, pasodinome. aišku, dirbtinio kvėpavimo neprireikė, bet galėtų būti ir atidesni. o jeigu mūsų šalia nebūtų?... g.gif vistiek matėsi, kad kažkas atsitiko, galėtų nors post factum pasidomėti.
Atsakyti
Va ir mes si savaitgali leksim papramogaut, nu tikiuos geru ispudziu. Prisiskaiciau as cia jusu, net truputi neramu. Idomu mano bernaiciai ar tures ten ka veikti? Na sekmes man paciai biggrin.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 09 vasario 2007 - 11:05
QUOTE(IF... @ 2007 02 09, 11:04)
Va ir mes si savaitgali leksim papramogaut, nu tikiuos geru ispudziu. Prisiskaiciau as cia jusu, net truputi neramu. Idomu mano bernaiciai ar tures ten ka veikti? Na sekmes man paciai  biggrin.gif
4u.gif

O kiek metų bernaičiam? ax.gif
Atsakyti
Bernaiciai... doh.gif (ranku miklumas) lotuliukas.gif Bernaitis - greit trys , o mergucia - sesiu su puse g.gif
Beja viesbucio neuzsisakem... g.gif , tai dar neaisku ar pavyks ka vietoj susirast, na jei ka cuosim namo ir tiek.
Tik va jus man dabar pasakykit kaip ten su tuo varlynu - is marso biggrin.gif , ar galima mamai ilipt ir saugot savo turta ar tik salia baseino? blink.gif Ar yra ten atsisest, a tai taip ir stovi, kaip balta varna ir sali? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 09 vasario 2007 - 22:15
QUOTE(Relaxa @ 2007 02 08, 13:14)
o nemalonūs momentai... man atrodo, parduodant bilietus visai dienai, galima tikėtis, kad žmonės užsimanys valgyti lotuliukas.gif . tik "Čili" bistro su picomis, hamburgeriais, ir ten didžiausios eilės per pietus... nėra jokių žemėlapių nei įeinant (nu, kažkokių bukletų, kaip pvz. "Livu"), nei viduje. bet visa tai atrodo tiesiog kaip nebaigti darbai, kuriuos būtinai pabaigs.ir dar toks dalykas, privertęs truputį susimąstyti. šalia mūsų pradėjo skęsti močiutė, mes ją pradėjome traukti iš vandens, aš rėkiau, norėjau, kad berniukai-prižiūrėtojai padėtų, tačiau...nei vienas nesujudėjo net tada, kai jau ištraukėm ir išvedėme ant kranto, pasodinome. aišku, dirbtinio kvėpavimo neprireikė, bet galėtų būti ir atidesni. o jeigu mūsų šalia nebūtų?...  g.gif vistiek matėsi, kad kažkas atsitiko, galėtų nors post factum pasidomėti.

Gal berniukai gelbėtojai dar nespėjo išmokti kaip reikia gaivinti vyresnio amžiaus ponias... g.gif Net nežinau kokią šypsenėlę padėti, nes iliustruojančios juoką pro ašaras nėra...
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 02 09, 22:10)
Bernaiciai...  doh.gif  (ranku miklumas)  lotuliukas.gif Bernaitis - greit trys , o mergucia - sesiu su puse  g.gif
Beja viesbucio neuzsisakem...  g.gif , tai dar neaisku ar pavyks ka vietoj susirast, na jei ka cuosim namo ir tiek.
Tik va jus man dabar pasakykit kaip ten su tuo varlynu - is marso  biggrin.gif , ar galima mamai ilipt ir saugot savo turta ar tik salia baseino?  blink.gif  Ar yra ten atsisest, a tai taip ir stovi, kaip balta varna ir sali?  doh.gif

Mes taip pat su vyrioku kita avaitę važiuosim..paprasta diena tongue.gif tikiuosi žmonių bus nedaug. Žadam su nakvyne tame viežbutuke kur akvaparke, tikiuosi bus didelis patogumas į pirtis ir baseinus vaikščioti su pertraukomis, kada nori thumbup.gif
Atsakyti
mes ruosiames kovo vidury vaziuoti, turim dovanu kupona, jame parasyta , kad nuo vasario pradeda veikti masazai. gal teko kuriai SM jau isbandyti? smile.gif ar dar veluoja?
Atsakyti
QUOTE(Sijule:) @ 2007 02 11, 02:11)
mes ruosiames kovo vidury vaziuoti, turim dovanu kupona, jame parasyta , kad nuo vasario pradeda veikti masazai. gal teko kuriai SM jau isbandyti? smile.gif ar dar veluoja?

Dar vėluoja verysad.gif
Atsakyti
O ka ži tie masažai pačiam viršutiniam aukšte ant tų gultų bus mokami atskirai ar ne? g.gif
Atsakyti
Na, as tikriausiai busiu nepopuliari su savo nuomone, bet man Druskininku parkas labai labai siaip sau g.gif Neemem pirciu komplekso, tai apie ta parko zona negaliu pasakyt nieko. Bet vandens kalneliai doh.gif Priziuretojo paklausiau, kuris ekstremalesnis su padangom: juodas ar melynas. Sako - abu labai moteriski. Nu ka gi, reikia isbandyt. Tai melynas su padangom - daugiau negu vaikiskas doh.gif Juodas - visai nieko. Kadangi gaila nugaru, tai i kalnelius be padangu nejom. Vadinasi lieka vienas normalus nusileidimas (juodas). Siaip baseinuose labai siltas vanduo, bet labai salta islipus is vandens. Oro temperatura tikrai ryskiai per zema, nes dauguma vaiksto susisuke i ranksluoscius ar chalatus g.gif Labai patiko bangos - faina kad tose bangose gali suptis i ratus susedus, ir dar labai liuks i lauko baseina isplaukti. Lauke -10, o tu sau pluduriuoji karstam vandeni lauke thumbup.gif Registraturoj sake, kad sestadienis, zmoniu daug, bet is tikro nesijaute, kad butu daug zmoniu - nei eiliu per dideliu nebuvo. Zodziu susimokejom uz 4 valandas, o prabuvom 2,5. Daugiau nebevaziuociau ten schmoll.gif Dar be rysio yra tai (cia jau kazkuri buvo paminejus), kad einant dviese rubines numeriuka vienam duoda vienam rubines gale, kitam - kitam. Mums su vyru Latvijos akvaparkas daug fainesnis thumbup.gif

Atsakyti