Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(vittie @ 2007 02 02, 16:28)
beje, kas ryšis leistis nuo "Ekstremalaus" takelio, tai patariu turėti labiau sportinio tipo maudymosi kostiumėlį, nes aš su savo moterišku, surišamu gale liemenuku, "nusitarkavau" nugarą  verysad.gif  visgi tas takelis su labai juntamais sujungimais, todėl man nepatiko schmoll.gif na, o gale nuo greičio beveik viskas nusmunka blush2.gif  bet visgi norėjos išbandyti tongue.gif
visgi smagiausia ir pakankamai baisu leistis geltonos zonos kalneliais mirksiukas.gif

Visgi yra dar kur taisytis tiem lietuviam schmoll.gif
Atsakyti
Šiandienos "Lietuvos ryte" yra straipsnis apie šį parką, jo mokėjimo tvarką..galit paskaityt.. Jau atidarytas "Ekstremalus" takelis, ryt važiuoju kaip tik į šį parką, po tokių nutikimų, bus baisoka nuo jo čiuožti, bet būtinai pabandysiu smile.gif
Atsakyti
Prisimaudem.....ispudziais dar ir siandien atsidziaugti negalim smile.gif
Draugai padovanojo saskaita Retrofotostudijoje nuotraukoms - apturejom nerealia atrakcija, kuomet visa seimyna apsirenge viduramziu rubais fotkinomes smile.gif super...juoko, o svarbiausia vaikui, mazam karalaiciui, dziaugsmo thumbup.gif
Tai dar ilgai seneliams rode nuotraukoje, kad cia ne kas kitas, o jis su tokiu peruku smile.gif
Atsakyti
o kokios kainos sioje fotostudijoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiara1 @ 2007 02 03, 13:48)
Šiandienos "Lietuvos ryte" yra straipsnis apie šį parką, jo mokėjimo tvarką..galit paskaityt.. Jau atidarytas "Ekstremalus" takelis,  ryt važiuoju kaip tik į šį parką, po tokių nutikimų, bus baisoka nuo jo čiuožti, bet būtinai pabandysiu smile.gif

Turim lt rytą, nu bet nemačiau blink.gif einu žvilgtelt.....
Atsakyti
QUOTE(sigulda:) @ 2007 02 03, 16:09)
o kokios kainos sioje fotostudijoje? ax.gif

Kadangi mes gavom dovanu ceki-tai nieko nemokejom smile.gifO taip tai lyg priklauso nuo fotografuojamu zmoniu skaiciaus-nes skiriasi ar reikes du zmones aprengti ir nugrimuoti ar kokius keturis. Kaip supratau, tai du zmones kainuoja apie 90 litu, seimai gal apie 110lt. Prifotkino gausybe fotkiu, issirinkti leidzia 4 nuotraukas, dvi dideles, dvi mazesnes, mes tai darem is situ dvi spalvotas ir dvi rudai baltas. Patiko, kad iskart tas nuotraukas ir padaro. Dar uz 50lt nusipirkom CD su visomis nuotraukomis, tai padarysim fotkes ir padalinsim placiam giminiu ratui, tegu pasidziaugia smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
o tai ten visur ciuozi ant uzpakalio??? Jokiu pripuciamu daiktu kaip Livu parke nera ?? Pravalas ...
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2007 02 04, 16:54)
Sveikos,
o tai ten visur ciuozi ant uzpakalio??? Jokiu pripuciamu daiktu kaip Livu parke nera ?? Pravalas ...

Ne, ne, nevisur ant užpakalio-yra su padangomis leidimosi takai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2007 02 04, 17:56)
Ne, ne, nevisur ant užpakalio-yra su padangomis leidimosi takai smile.gif

Ant užpakalio čiuožt tai lievai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 02 04, 18:07)
Ant užpakalio čiuožt tai lievai  biggrin.gif

Livu geresni ant užpakalio smile.gif
Atsakyti
Grįžom ir mes šeštadienį, patiko nerealiai, pasiėmėme bilietus visai dienai, visiškai neprailgo, tik su vaikais gana problematiška - į pirtis vestis neleidžia, vieną palikti nedrąsu, kartu būti taipogi neišeina. O pirtys - nuostabios, baseinas, baras, labai gražu.Ir su valgymu kažkaip nelabai - tik pica, brangi velniškai ir neskani. Viskas labai šaunu, sakėm už poros savaičių važiuosim vėl.
Atsakyti
buvau as tam vandens parke, ejom 3 valandoms su draugu, i abu kompleksus. na man tu 3 val. gal net per daug buvo. Kalneliai labiausiai patiko, tik nebuvau ant to kur visi susizaloja kazkiek smile.gif

buvom 5dieni vakare, tai nebuvo zmoniu daug, bet ten siaip realiai nelabai yra ka veikti, c korpuse tik kalneliai ir du baseinai siseli, man ta sraunioji upe ar tos bangos isviso kazkaip ispudzio nepadare, nors nesu as labai isranki. bet nueiti pamatyti verta, nzn tik ka ten visa diena galima veikti
Atsakyti