Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(Alksniukė @ 2007 01 30, 14:07)
Oi, tiea, chlorkės chlorkės... Kvapo tai kaip ir nelabai jautėsi. Bet mano maudomas... Dievuliau, nusipirkau gerą maudymuką, tai net pasidžiaugt nespėjau  cry.gif Jau prieš tai kažkokiam baseine viršutinės dalies gumos nuo chloro pradėjo tirpti, o Druskininkuose beveik galutinai ištirpo... Vadinasi, chloro ten užtektinai yra  blink.gif

hm....mano maudymukas paprastas iš turgaus blush2.gif jam nieko nenutiko unsure.gif tikrai gaila tavojo unsure.gif

merginos, bet chlorkė tai dezinfekantas, ką darysi, reik unsure.gif O maudymką prasiskalbi ir vėl jis kvepia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2007 01 30, 17:37)
merginos, bet chlorkė tai dezinfekantas, ką darysi, reik unsure.gif O maudymką prasiskalbi ir vėl jis kvepia ax.gif

Aš tai nieko prieš ir nesakau, bile faina žiauriai pačiam parke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 01 30, 17:53)
Aš tai nieko prieš ir nesakau, bile faina žiauriai pačiam parke thumbup.gif

drinks_cheers.gif

kai tirpsta maudymka, tai blogai unsure.gif

O parke fainai tikrai...noriu vėl cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibuokle` @ 2007 01 30, 17:34)
Na as to chloro neuzuozdziau ir esejus laukan akiu negrauz skirtingai nuo livu kai pus valandos englaejau i sviesa paziureti ir asarojo. BEt mano tetis dirbo baseine chloruotoju tai jis man sake kad ju ten uztekstinai yra smile.gif sako tu nepratus nesupranti  doh.gif  Bet esme tame kad nesujaucia ir akiu negrauzia.

O man tai akytes graužė kai papuldavo vandens į akis. blush2.gif
Atsakyti

ruosiames vaziuot kita savaite visa seimyna + draugai . kaip supratau 10.5 men lialioko ten geriau nevezt g.gif nes vaiku kambary priima tik nuo 3 metu verysad.gif ***** obydna , neturim mes jo kur palikt , teks surizikuot veztis kartu . ganysim pasikeisdami sese , brolis as ir tetis mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi žadam šeštadienį važiuoti. Tų kas buvo norėčiau paklausti kuriam laikui optimaliausia imti bilietą ir ar verta imti vaikui pliažo žaislus?
Atsakyti
O kiek kainuoja 4val. Akvaparke? Man neatidaro http://www.akvapark.lt , negaliu paziuret g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja @ 2007 02 01, 16:38)
Mes irgi žadam šeštadienį važiuoti. Tų kas buvo norėčiau paklausti kuriam laikui optimaliausia imti bilietą ir ar verta imti vaikui pliažo žaislus?

jei norit ir ant kalnelių, ir į pirtis - tikrai patarčiau 4 val. be to ir prie kasų jums tą patį pasiūlys, jei norit į abi dalis eit. o vien į vandens zoną manu ir 3 val.užtektų.

dėl žaislų nieko negaliu patart, tik girdėjau, kad daug kas plaukimo liemenes ar ant rankų tuos užmaunamus pasiima iš namų.
Atsakyti
Jeigu keturioms valandoms, tada jau geriau imti visai dienai - ten skirtumas gaunasi tik 20 litukų...
Atsakyti
Na, mums 4 val. pilnai pakako smile.gif
siaip jau didžiąją laiko dalį praleidom pirčių zonoj - tikras relaksas, žmoniu mažai, dažnai buvom pirtyse ir perlinėje vonioje beveik vieni mirksiukas.gif tik, žinoma, čia taip darbo dienos pavakary...
deja, tik kai grįžau perskaičiau, kad dar buvo ledo kambarys prie pirčių, kurio nematėm, gal ten įėjimas iš lauko baseino g.gif

kiti pastebėjimai:
jei nenorit susiplėšyt naujo maudymuko, geriau venkit sėstis ant kėdžių vandenyje prie baro, nes ten aprūdiję varžtai taip ir kėsinasi į kelnaičių medžiagėlę.. schmoll.gif
dar nesupratau, kam nešiausi chalatą - visi ten be jo apseina, svarbu tik dedesnis rankšluostis pirčių zonoj, ir dar būtų gerai vienas sausas - spintelėj paliktas, nes manasis buvo visai permirkęs.. blink.gif
šiaip jau nepatiko, kad perkant kartu, spintelės raktus duoda toli viena nuo kitos, tai po to kol vienas kitą surandi.. schmoll.gif gal paprašius šalia, ir būtų davę ax.gif
Atsakyti
beje, kas ryšis leistis nuo "Ekstremalaus" takelio, tai patariu turėti labiau sportinio tipo maudymosi kostiumėlį, nes aš su savo moterišku, surišamu gale liemenuku, "nusitarkavau" nugarą verysad.gif visgi tas takelis su labai juntamais sujungimais, todėl man nepatiko schmoll.gif na, o gale nuo greičio beveik viskas nusmunka blush2.gif bet visgi norėjos išbandyti tongue.gif
visgi smagiausia ir pakankamai baisu leistis geltonos zonos kalneliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vittie @ 2007 02 02, 15:13)
deja, tik kai grįžau perskaičiau, kad dar buvo ledo kambarys prie pirčių, kurio nematėm, gal ten įėjimas iš lauko baseino g.gif

Ledo kambarys yra antram aukšte, prie pat baro kur, ten toje vietoje tik dvi pirtelės yra, ir šale tamsus ledo kambarys.
Atsakyti