Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

o kaip chlorkalkiu kvapas labai jauciasi? ir dar apie ta bara prasom daugiau, kokios kainos, ar tik alkoholiniai gerimai, ar yra ir sulciu, mineralinio?
Atsakyti
QUOTE(Cypse @ 2007 01 29, 12:23)
jau internete buvau pasiskaičius, jog vyrų ir moterų dušai atskirai. ženklai, kur vyrų, o kur moterų man pasirodė gana aiškūs, bet, kaip pastebėjau dauguma lekia tiesiai, visiškai nežiūrėdami, ir dar kai kurios moteriškės piktinasi, jei vyrų duše adomą netyčia pamato biggrin.gif

Tikrai, ženklai yra, bet dauguma jų kažkodėl nemato biggrin.gif Šiaip kai eini-mergaitės kairėn, berniukai dešinėn biggrin.gif

QUOTE(Giselle @ 2007 01 29, 20:58)
o kaip chlorkalkiu kvapas labai jauciasi? ir dar apie ta bara prasom daugiau, kokios kainos, ar tik alkoholiniai gerimai, ar yra ir sulciu, mineralinio?

Tikrai nesijaučia, gal kiek nežymiai nežymiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu ir aš mirksiukas.gif O kaip dėl masažų, ar yra tokios procedūros? Iš pirties į masažą neblogai būtų užsukt rolleyes.gif
Ar buvot kas su nakvyne Aquamedunoj? Ar yra kokios nuolaidos, jei imi nakvynę?

O kaip ten papietaut, jei visą dieną imi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saire*: 29 sausio 2007 - 22:47
QUOTE(Saire* @ 2007 01 29, 22:43)

Pačiame parke yra čili picerija-ten su maudimkėm, ar su chalatu,( juos nuomoja) ką tik išlipę i baseino žmonės sėdi, taigi, jei ten užsinorėsi-pavalgysi mirksiukas.gif
Atsakyti
bet kad kazkas cia rase,kad ta Cili tai tik pavadinimas,o maitina kazkokiais kibinais is maximos,o ne tuo maistu, kuris buna Cili picerijose g.gif tai kaip ten yra is tikruju?
Atsakyti
QUOTE(Saire* @ 2007 01 29, 22:43)
Noriu ir aš  mirksiukas.gif O kaip dėl masažų, ar yra tokios procedūros? Iš pirties į masažą neblogai būtų užsukt  rolleyes.gif
Ar buvot kas su nakvyne Aquamedunoj? Ar yra kokios nuolaidos, jei imi nakvynę?

kiek žinau, jei gyveni Aquamedūnoj, tai eilėj prie bilietų stovėti nereikia. ir aplamai sakė, gali valandai įeit, paskui vėl vėliau ateit. sumuojamas bendras visos dienos laikas. pati mačiau, kaip žmonės iš viešbučio jau iškart su chalatais eina į vandens pramogų parką.
šeštadienį dar kabėjo skelbimas, jog vasario 14 dvivietis už vienviečio kainą. tik kažin ar dar yra vietų g.gif

o gal kas pietavo viešbučio restorane? jie ten giriasi puikia virtuve g.gif

o pirčių komplekse bare tai parduoda viską nuo sulčių, colos iki alaus, alkoholinių kokteilių... tik kad šlapiam bare tik kelios kėdės ant kurių gali gurkšnot. bet dar yra baras ir su staliukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypse: 30 sausio 2007 - 10:12
QUOTE(Alina22 @ 2007 01 30, 09:18)
bet kad kazkas cia rase,kad ta Cili tai tik pavadinimas,o maitina kazkokiais kibinais is maximos,o ne tuo maistu, kuris buna Cili picerijose g.gif tai kaip ten yra is tikruju?

Na, mačiau kažkokių salotų, kibinų, dar kažko...na, valgančių yra daug ten...bet aš nevalgiau, negaliu pasakyti...Užkišt skrandį yra kuo, bet daugiau komentuot negaliu, nes nežinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2007 01 29, 21:58)

Oi, tiea, chlorkės chlorkės... Kvapo tai kaip ir nelabai jautėsi. Bet mano maudomas... Dievuliau, nusipirkau gerą maudymuką, tai net pasidžiaugt nespėjau cry.gif Jau prieš tai kažkokiam baseine viršutinės dalies gumos nuo chloro pradėjo tirpti, o Druskininkuose beveik galutinai ištirpo... Vadinasi, chloro ten užtektinai yra blink.gif
Atsakyti
Dėl cloro parašysiu savo pastebėjimą.
Kaip buvom pirmą kartą(12.28) skaityk tik atsidarius, visiskšai nesijautė jo, net gryžus džiugavau kad net maudymkė nesmirda visiškai. Antrą kartą jau šiektiek smirdėjo, o jau trečią kartą gryžus namo ir ištraukus maudymkę iš maišelio jau taip gerokai dvokė chlorke. O viduje ištiesų nesijaučia visai, tik paskui maudimkė smirda.
Atsakyti
o merginos kaip del kainu? sake, kad lietuvoj daug brangiau iseina negu jurmaloj.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(daržovytė @ 2007 01 30, 17:05)
o merginos kaip del kainu? sake, kad lietuvoj daug brangiau iseina negu jurmaloj..  g.gif

Aš tai nesuprantu negi sunku pažiūrėti kainas jų puslapyje? doh.gif

KAINOS

O čia latvijos LIVU akvaparko kainos
KAINOS
Atsakyti
Na as to chloro neuzuozdziau ir esejus laukan akiu negrauz skirtingai nuo livu kai pus valandos englaejau i sviesa paziureti ir asarojo. BEt mano tetis dirbo baseine chloruotoju tai jis man sake kad ju ten uztekstinai yra smile.gif sako tu nepratus nesupranti doh.gif Bet esme tame kad nesujaucia ir akiu negrauzia.
Atsakyti