Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(Gyncė @ 2007 01 27, 16:57)
O kuris čia tas baseiniukas su povandenine muzika? g.gif

Pirčių komplekse. Prieš pirtis yra toks negilus baseinukas. Atsiguli į jį ir klausaisi muzikos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*aha* @ 2007 01 28, 09:33)
Pirčių komplekse. Prieš pirtis yra toks negilus baseinukas. Atsiguli į jį ir klausaisi muzikos  thumbup.gif

Prieš Aida pirtį. Muzika girdisi panėrus ausis į vandenį.
Atsakyti
nu va išbandžiau akvaparką
labiausiai patiko turkiškos pirtys, upė, kalnelis kur galima čiuožti ant padangų dviese arba vienam ir armėniška virtuvė pakeliui į/iš Druskininkų

4 val. vos vos pakako ir tai ne viską išbandžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 01 27, 16:57)
O kuris čia tas baseiniukas su povandenine muzika? g.gif

tas kur prie pirciu, kur gultai su spalvotais skeciais,toks nedidelis ir jo gylis gal kokie 50cm.
Atsakyti
Na aš nežinau kaip jums, bet man tai labiau patinka Livu parkas Latvijoj... ten beveik visi takeliai su tom padangom, nepavijinga, negilu, viskas patikima ir viskas dirba thumbup.gif drinks_cheers.gif unsure.gif
Atsakyti
Na va mes buvom sestadieni tame parke. Ant 12 valandos tai zmoniu doh.gif Mes vaziavom su grupe tai nelabai galejom pasirinkti. Buvo uzpirkta trim valandom kartu su pirtimis. Tai mes nespejom neiko gero pamatyti ir patirti. Svarbiausia norejau isbandyti kalnelius. Tai labai patiko, daug geriau nei latvijoje. As nesu labai didele baile, tai man patinka leistis be padangu o cia tokiu dauguma. Bet vat pirtys tik trumpai uzejom pabuvom 10 minuciu ir viskas. Daugiau nieko nespejom pamatyti.
Taigi:
MELYNAS su padangomis: isviso nebaisus, trumpas, negreitas, neaukstas.
JUODAS su padangomis: labai patiko, is pradziu taip letai leidomes o paskui isigreiejo tai visas tunelis spalvotom lemputem issakstytas, labai graziai atrodo kai leidiesi. Jis taip pat nera baisus.
ORANZINIS: skritas vaikams, nera nei greicio nieko. Kelis kartus sustoji tame tuneli besileisdamas. Berysio.
RAUDONAS be padangu: Jega thumbup.gif tik jei gerai nemokat plaukti truputi pavojunga. Labai fainiai ten issuka tame suskuryje ir imeta i vandeni. Adrenalino clap_1.gif
MELYNAS (tas kur ketvirtam aukste) idomus yra vietu kur tikrai jau taip neramu pasidaro, bet bendrai tai fainas ir turbut pats nebaisiausias is tu, kurie be padangu.
MELYNAS (kur sestame aukste) rolleyes.gif suktas, bet negreitas.
Gaila, kad neveike tas baltas.

Atsakyti
Pagaliau buvom šiandien ir mes! Atvažiavom 10 val, žmonių buvo visai nedaug! Padarėm klaidą, kad iš karto nėjom į visus atrakcijonus, nes eilės turbūt būtų niekur nebuvę... Žodžiu, tikrai apsimoka anksčiau atsikelti ir būti kai tik atsidaro...
Tada ir pirtyse sau dviese romantiškai gali pasėdėt... ir džiakuzėj... O žmonių antplūdį pastebėjau apie 12 val.
Oi kaip mums patiko tos pirtys! Kas valandą vis kitoj pirtelėj vyksta programa (yra iškabintas tvarkaraštis), tai mes trijose sudalyvavom - taaaip patiko thumbup.gif Ir baseinėlis su muzika ir džiakuziai ir kaskados ir lauko pramogos... Ech... Būtinai vėl važiuosim! Ir imsim visos dienos abonementą. Juk 4 val - 79Lt, o visai dienai - 99Lt. Vos dvidešimties litų skirtumas, bet gali ramiai sau būti ir nereikia nuolatos į laikrodį žvilgčiot ir laiką planuot. Apskritai juokingai atrodo - prietema, muzika rami groja, tik gulėk ir relaksuokis, bet įlekia šeima, nervingai prisėda ir po kelių minučių sako "nu, einam! Čia jau pabuvom." Todėl pamaniau, jei tik leidžia laikas, atsipalaiduokim, mergaitės, pailsinkim kūną ir sielą...
Jei buvo kas neaišku (o buvo - vos tik įėjom, jautėmės kaip ufonautai), klausiau darbuotojų - visi labai malonūs, gražiai viską paaiškina.
Beje, į pirtis reikia neštis didelį rankšluostį. O prieš einant namo jau nemalonu po dušo tuo šlapiu rankšluoščiu šluostytis, tai įsidėkit dar vieną ir kelis litus sutaupysit ir šiaip... man savas rankšluostis mielesnis blush2.gif tongue.gif
Čiuožyklos - tos, kur su ratais, patiko. O tos, kur leidiesi pats, tai... g.gif Oranžine besileisdama kiekvienu nugaros kauleliu jaučiau žiedų sujungimus (nors nesu labai kaulėta biggrin.gif ), atsispyriau gerai, tai švilpiau kaip vėjas, bet iš tos laimės kažkaip matyt kilstelėjau galvą, vienoj vietoj lyg švystelėjo į orą ir kaip vožiau su galva į dugną... verysad.gif Gerai, kad kaukolė kieta biggrin.gif Bet sakiau nuo 6iol vis1 gyvenim1 tik su ratu leisiuos biggrin.gif .
Prisiskaičius čia nuomonių apie maistą labai užsimaniau į tą armėnišką kavinę, Jerevan, kur pakeliui link Grūto. Maistas buvo tikrai skanus! thumbup.gif Rekomenduoju! Tai va tiek įspūdžių 4u.gif
Papildyta:
P.s. parašiau taip drastiškai, kad galvą vožiau į dugną. Daba mamos savo vaikų neleis smile.gif Ne į baseino dugną, o į ta plastikinį lovį trinktelėjau. Matyt, kad ir kaip smagu būtų, nereikia pasimiršt tongue.gif ir galvos be reikalo nekilnot. Sprendžiant iš to, kiek prirašiau - viskas gerai, smegenų sutrenkimo negavau lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
dieve kokie faini atsiliepimai wub.gif aš jau vėl noriu blush2.gif nors sakėm kad dabar tik vasarą važiuosim, ir taip jau tris kart buvom doh.gif
Atsakyti
Nu va mūsų šeimyna irgi jau pabuvojom atrakcionuose. Labai patiko. Tiesa patys kalneliai man asmeniškai Jurmaloj labiau patiko, nu bet pirtys tai nerealios. Kitą kartą tikrai imsim visai dienai ir neskubėdami galėsim pirtelėse pasismagint. Ech...ir aš jau noriu vėl.
Tiesa buvom sekmadieni nuo 11 val. - tai žmonių labai normaliai.
Atsakyti
mes irgi šeštadienį apsilankėm vandens pramogų parke thumbup.gif atvažiavom apie 12.30, tai bilietus nusipirkom per kokias 10 min., o buvau jau nusiteikus ilgai laukt eilėj.

o kaip jums su paltų, striukų pakabinimu? ten didesnė eilė negu prie bilietų doh.gif o kai pasiekiem eilės vidurį, pasakė, kad nebėra jau kur kabinti, laukit, kol kas nors ateis pasiimt doh.gif tai mes kaip ir daugelis striukes į mašiną nunešėm.
taigi eilėj stovėjom ne ilgiau 15 min šeštadienį per pietus biggrin.gif

jau internete buvau pasiskaičius, jog vyrų ir moterų dušai atskirai. ženklai, kur vyrų, o kur moterų man pasirodė gana aiškūs, bet, kaip pastebėjau dauguma lekia tiesiai, visiškai nežiūrėdami, ir dar kai kurios moteriškės piktinasi, jei vyrų duše adomą netyčia pamato biggrin.gif

išsipirkom 4 val. bet jei esat ir kalnelių, ir pirčių mėgėjai, tai laiko tikrai pritrūks. nemažai užtrunki kol sulauki padangų ir dar paskui prie nusileidimo doh.gif žinoma, vakare gal mažiau žmonių būna.

kadangi nesu didelė vandens pramogų mėgėja, tai man labiausiai patiko pirtys, muzikinis baseinas, burbulinės vonios ir pačiam viršuj ,kur tik po 2 pirtis yra, yra dušas su programomis: tropikų lietus, štormas, atlanto vandenynas thumbup.gif programos trunka tik 50-70 s, bet man jau po 15 s norisi sprukti blush2.gif

jau dabar svajoju, kada vėl reiks nuvažiuoti. Druskininkuose man žymiai labiau patiko nei Jūrmaloj. tik Jūrmaloj šlapias baras geresnis - didesnė zona, kur gėrimus gali skanaut vandeny.
Atsakyti
Taip susigundziau biggrin.gif dar vakar laida pasiziurejau tai kita savaitgali reiks lekti ir man pasidauryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 01 29, 14:29)
Taip susigundziau biggrin.gif dar vakar laida pasiziurejau tai kita savaitgali reiks lekti ir man pasidauryti biggrin.gif

O kaži kada šita laidą kartos? g.gif
Atsakyti