Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

Buvom ir mes vakar DVP. Na bandysiu aprašyti savo įspūdžius
Lyginant su Jūrmala tai DVP kažkoks keistas išplanavimas, eini eini ir nesupranti kas kur randasi, gan painu.Laiptai ant laiptų, nieko neveik tik lipk ir lipk.Jei su vaiku tai galima ir sušalti. Kalbu apie patekimą į pirčių kompleksą. Niekur nemačiau viso akvaparko išplanavimo žemėlapio g.gif
Pirtys nerealios, visų skoniams wub.gif Labiausiai patiko infraraudonųjų spindulių sauna ir Japoniško stiliaus wub.gif visai netikėtai atradom prie pirčių dušą (palendi o ten tai tropikų lietutis, tai audra, tai štormas tongue.gif )jis ten tokiam kampe įspraustas, kad galima ir nepastebėti.
Kas liečia atrakcionus:
1. Mėlynas su padangom , kol pajudėjom iš vietos blink.gif prižiūrėtoja bandė stumti mus su ta padanga, mes ir bandėme patys, sunkiai sekėsi, bet šiaip ne taip pajudėjom.
2. Juodas su padangom, pats fainiausias thumbup.gif ir muzika, ir baubimai, staigimai, ir šviesos thumbup.gif
3. Morkinis be padangų visiškas š... sunku pajudėti iš vietos, vandens mažai, jaučiais visi sudūrimai, greičio 0. Jei aš leisdamasis juo sugebėjau apžiūrėti visas "siūles, sudūrimus" tai galite patikėti koks ten greitis.Prieš patį galą aš sustojau blink.gif teko su rankomis remtis į šonus , kad nusileisčiau, beje visą kelią aš su rankomis ir stumdžiausi
4. Mėlynas be padangų tongue.gif neblogas. Galiu pasakyti, akd leidausi pagal visas instrukcijas, "neišsidirbinėjau" ir rezultate "apsitarkavau" nugarą verysad.gif nesimato, bet jaučiasi. Taip, kad galiu pasakyti nebūtina "duotis, kvailioti", kad kas nors atsitiktų smile.gif
Lyginant su Jūrmala tai nepatiko, kad DVP baruose TIK ALKOHOLINIAI KOKTEILIAI verysad.gif Mes su vyru tikėjomės atsigerti po kokį pienišką kokteiliuką, deja....buvau pasiruošusi sumokėti kaip ir Jūrmaloje po 12Lt.......bet...barmenė, kuri man darė kokteilį blink.gif doh.gif visiška nemokša:jei per 15 min nesugeba sumaišyti degtinės, sulčių ir sirupo blink.gif nervavosi, keikėsi, lakstė doh.gif skėryčiojosi rankom, jokio profesionalumo schmoll.gif
Jakuzzzi labai patiko, nerealu wub.gif man kaip mėgėjai karšto vandens tai ypač kur lauke, sėdi sau, garuoji. Jūrmaloje jakuzzi schmoll.gif vanduo pravėsęs, mažai burbuliavimo. Kaip paprastoje vonioje.
Dar patiko visi baseinai, ypač jūros bangavimo imitacija, plaukianti upė.Ir nesijaučia per daug chlorkalkių kvapo.
Duše jau po visko nusiprausiant sušalau ir niekaip nesupratau kur skirta moterims į dušą, o kur vyrams g.gif nes piešinukai tai kažkokie vienodi .

P.S. Daug kur trūksta šypsenėlių, nes jų kiekį SM riboja.......

Papildyta:
QUOTE(Savūnė @ 2007 01 19, 16:36)
Aha, šitas nesolidžiai publikai, nes ten ir svoris ribojamas – iki 60 kg, o kadangi mano 62, tai ir nečiuožiau beee.gif
biggrin.gif

Tai, kad iki 80kg bigsmile.gif g.gif sumaišei mane dabar visai doh.gif aš tai leidausi bet man tai nepatiko schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Zibuokle` @ 2007 01 18, 15:17)
NA ikisiu ir as savo trigrasi. Palyginti abieju parku negaliu nes esu buvus tik latvijoje o i druskininkus vaziuosiu tik kita savaitgali.
Palyginus kainas pigiau man iseina Latvijoje. As gyvenu Siauliuose- Mazeikiuose tai iki Jurmalos yra  dvigubai trumpesnis kelias nei iki Druskininku.  Kiek kartu esu vazinejus as po ta Latvija dar ne karto neteko moketi jokios baudos TFu Tfu Tfu. O vazineju tikrai nemazai. (zinoma kiek sunkiau liepojoj ir rygoj, nes ten tie tramvajai).
Latvijoje 4 valandoms kainuoja apie 50 litu, tai i ta suma ieina ir tie dziakuziai ir tos kelios pirteles ir vamzdziai.
O kiek paziurejau Druskininkuose tai be pirciu kainuoja 40 litu. Bet jei vaziuoji su vaikais tai i pirtis net neieisi. Ir is visu pasisakymu supratau kad didziausias malonumas yra butent jos.

Mums ir kelionė vien tik pirmyn 320km doh.gif mes ėmėm pirtys+atrakcionai taik žmogui kainavo 65Lt (darbo dienomis nuo 10 iki 17 val.), nemanyčiau, kad labai brangu, o Jūrmalos jakuzzzi ir pirtelių net nėra ko lyginti su Druskininkų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(estrella @ 2007 01 18, 11:44)
Mane irgi domintų  ax.gif kažkuri mergina čia rašė,kad viešbutis baisus ten  g.gif

Viesbutis normalus, nes jis dar naujas, bet tuo atveju jei turite tik viena vaika, kadangi mano vaikams 5 ir 7 m tai ant vieno to ciuzinuko jos netilpo! Patogu, kad nereikia imti su savimi ranksluoscio, chalato, plauku dziovintuvo, viskas yra vonios kambaryje...

QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 19, 00:05)
Siulau vakare nes ir as vakare buvau ir zmoniu labai mazai thumbup.gif (17.00)

Taigi, buvau vakar tam DVP ir kagi man patiko, bet  Latvijoj fainiau  ax.gif nes daugiau kalniuku kuriuos as dievinu  thumbup.gif  Isbandzdiau visus isskyrus ta kur uzdarytas, taigi  parasysiu spalvom nes pavadinimu neatsimenu  blush2.gif  Siulau isbandyti siuo eiliskumu:(patirsit daugiau malonumu)
1. Melynas su padangom  thumbup.gif tikrai faina ir is pradziu baisoka
2.Juodas su padanga thumbup.gif  thumbup.gif baubas staugia, tamsu ir nezinai i kuria puse bus posukis.
3.Morkvinis jau be padangu, tai skirtas sakuciau daugiau jaunimui, nes man tai silpnas toks paprastas pasirode  schmoll.gif
4. Raudonas  thumbup.gif  thumbup.gif ciuozi ir pabaigoj ikrenti i baseina (reikia gerai moketi plaukti)
5. Melynas  blink.gif siuo takeliu nusileidi per 8sek. blink.gif tai zinokt va jau cia greitis nerealus nu as kai nuciuoziau tai jau pakartot tai nenorejau ir jau nenoresiu tikrai  schmoll.gif nes labai varto as net ant pilvo variau tai bandziau dar atsiverst tai alkune susimusiau(nusideginau) ir maudymke tai i sonus islakste tiksliau papai vietoj maudomas uz ju  lotuliukas.gif ir dar stringiukai gavosi  lotuliukas.gif

Bangavimas dar man ten visai patiko (jura), vaikams yra baseinelis bet toks nedidukas negilus (15cm) pabraidziot ir biski gilesnis  nu ten galeciau su prieziura savo 3 metu dukra jau leisti. Ir dar tas mokamas vaiku kambarys yra tai ten tik tie visokie sokinet pripusti ir viskas  g.gif
Vaikams svarbu buti ne zemesniems nei 120 tada jau leidzia ciuosti su tevais tai tikrai.

Labai psiseke jei pataiket ant to kuris ziuri pagal ugi g.gif , mes viena diena pataikeme ant tokio, tai galiu pasakyti, kad pasiseke nusileisti, o kita diena niekas nekreipe demesio i ugi, svarbiausia kiek metu???, 0 mano merginos saziningos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akai: 19 sausio 2007 - 21:42
QUOTE(akai @ 2007 01 19, 21:37)
Viesbutis normalus, nes jis dar naujas, bet tuo atveju jei turite tik viena vaika, kadangi mano vaikams 5 ir 7 m tai ant vieno to ciuzinuko jos netilpo! Patogu, kad nereikia imti su savimi ranksluoscio, chalato, plauku dziovintuvo, viskas yra vonios kambaryje...
Labai psiseke jei pataiket ant to kuris ziuri pagal ugi g.gif , mes viena diena pataikeme ant tokio, tai galiu pasakyti, kad pasiseke nusileisti, o kita diena niekas nekreipe demesio i ugi, svarbiausia kiek metu???, 0 mano merginos saziningos doh.gif

O tai nuo kiek metų tadum galima, paruoščiau savo septynmetį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2007 01 18, 23:37)
O taip vat  thumbup.gif papunkčiui  thumbup.gif  tokios instrukcijos seniai reikėjo aciuks.gif
Dar parašyk kiek laiko buvot ir ar užteko ar mažoka ar per daug mastau.gif

Buvom mes be pirciu 2val. tai mums gana smile.gif

QUOTE(svelni @ 2007 01 19, 20:25)
Duše jau po visko nusiprausiant sušalau  ir niekaip nesupratau kur skirta moterims į dušą, o kur vyrams g.gif  nes piešinukai tai kažkokie vienodi .

Jo, cia ir as pataikiau i vyru lotuliukas.gif einu ziuriu kur cia list i kuri dusa ziuriu "Adomas" stovi ir sako: Ei mergike, biski ne ten pataikei blink.gif

QUOTE(P@nter@ @ 2007 01 19, 23:01)
O tai nuo kiek metų tadum galima, paruoščiau savo septynmetį  blush2.gif

nu rodos nuo 14 g.gif bet nepamenu
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 20, 08:53)

nu rodos nuo 14 g.gif bet nepamenu

Nuo 12 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2007 01 20, 00:01)
O tai nuo kiek metų tadum galima, paruoščiau savo septynmetį  blush2.gif

Jei neklystu nuo 8m, kiti nuo 12m. prie laiptu yra taisykles, ten buna parasyta nuo kiek galima, kol uzlipsit laiptais, spesit pasiruosti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 20, 08:53)
Jo, cia ir as pataikiau i vyru  lotuliukas.gif einu ziuriu kur cia list i kuri dusa ziuriu "Adomas" stovi ir sako: Ei mergike, biski ne ten pataikei  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif oj juokiaus susirietus lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes vakar buvom, nors šeštadienis, bet eilės visiškai nebuvo (įėjom 11 val) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Buvom su trimečiu, tai viskas liuks, neturiu prie ko prisikabinti, tik kitą kartą į pirtis nepirkčiau, man ten nėra ką veikti schmoll.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2007 01 21, 13:24)
Mes vakar buvom, nors šeštadienis, bet eilės visiškai nebuvo (įėjom 11 val)  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Buvom su trimečiu, tai viskas liuks, neturiu prie ko prisikabinti, tik kitą kartą į pirtis nepirkčiau, man ten nėra ką veikti  schmoll.gif  thumbup.gif

Tai saunu thumbup.gif , kad eiliu nebera, nes as jau galvojau jei po 2-3 val. laukti i baseina, tai ir noras gali praeiti.
O tai kodel pirtys nepatiko g.gif , ar siaip esi nemegeja pirciu?
Atsakyti
QUOTE(Cypla @ 2007 01 21, 16:28)
Tai saunu  thumbup.gif , kad eiliu nebera, nes as jau galvojau jei po 2-3 val. laukti i baseina, tai ir noras gali praeiti.
O tai kodel pirtys nepatiko  g.gif , ar siaip esi nemegeja pirciu?

Negaliu išsėdėt ramiai, kai aplink tiek pramogų lotuliukas.gif Nemėgstu pirčių cool.gif
Atsakyti
prisiskaiciau atsiliepimu, griebsiu vyra ir varysim... as labai pirtis megstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 01 18, 10:15)
kažkuri mergikė žadėjo palyginti Livu ir DVP, labai laukiu, ypač dėl vaikų kampelio 4u.gif

priminėt skaudžią temą, kaip visa nuotaika buvo sush...nu latviai nebūtų latviai jei taip "nemylėtų" brolių lietuvių. geras būdas užsidirbti-tik stabdė ir stabdė, daugumoj lietuvaičius:oh  blink.gif dėl to pažadėjom daugiau į Livu nebevažiuot cool.gif 50 lt regis nulupo cool.gif

o, TAIP IR MES TA BAUDA PLOJOM, KAI TUO TARPU LATVIAI VARO TIESIAI doh.gif
Atsakyti