Lyginant su Jūrmala tai DVP kažkoks keistas išplanavimas, eini eini ir nesupranti kas kur randasi, gan painu.Laiptai ant laiptų, nieko neveik tik lipk ir lipk.Jei su vaiku tai galima ir sušalti. Kalbu apie patekimą į pirčių kompleksą. Niekur nemačiau viso akvaparko išplanavimo žemėlapio
Pirtys nerealios, visų skoniams Labiausiai patiko infraraudonųjų spindulių sauna ir Japoniško stiliaus visai netikėtai atradom prie pirčių dušą (palendi o ten tai tropikų lietutis, tai audra, tai štormas )jis ten tokiam kampe įspraustas, kad galima ir nepastebėti.
Kas liečia atrakcionus:
1. Mėlynas su padangom , kol pajudėjom iš vietos prižiūrėtoja bandė stumti mus su ta padanga, mes ir bandėme patys, sunkiai sekėsi, bet šiaip ne taip pajudėjom.
2. Juodas su padangom, pats fainiausias ir muzika, ir baubimai, staigimai, ir šviesos
3. Morkinis be padangų visiškas š... sunku pajudėti iš vietos, vandens mažai, jaučiais visi sudūrimai, greičio 0. Jei aš leisdamasis juo sugebėjau apžiūrėti visas "siūles, sudūrimus" tai galite patikėti koks ten greitis.Prieš patį galą aš sustojau teko su rankomis remtis į šonus , kad nusileisčiau, beje visą kelią aš su rankomis ir stumdžiausi
4. Mėlynas be padangų neblogas. Galiu pasakyti, akd leidausi pagal visas instrukcijas, "neišsidirbinėjau" ir rezultate "apsitarkavau" nugarą nesimato, bet jaučiasi. Taip, kad galiu pasakyti nebūtina "duotis, kvailioti", kad kas nors atsitiktų
Lyginant su Jūrmala tai nepatiko, kad DVP baruose TIK ALKOHOLINIAI KOKTEILIAI Mes su vyru tikėjomės atsigerti po kokį pienišką kokteiliuką, deja....buvau pasiruošusi sumokėti kaip ir Jūrmaloje po 12Lt.......bet...barmenė, kuri man darė kokteilį visiška nemokša:jei per 15 min nesugeba sumaišyti degtinės, sulčių ir sirupo nervavosi, keikėsi, lakstė skėryčiojosi rankom, jokio profesionalumo
Jakuzzzi labai patiko, nerealu man kaip mėgėjai karšto vandens tai ypač kur lauke, sėdi sau, garuoji. Jūrmaloje jakuzzi vanduo pravėsęs, mažai burbuliavimo. Kaip paprastoje vonioje.
Dar patiko visi baseinai, ypač jūros bangavimo imitacija, plaukianti upė.Ir nesijaučia per daug chlorkalkių kvapo.
Duše jau po visko nusiprausiant sušalau ir niekaip nesupratau kur skirta moterims į dušą, o kur vyrams nes piešinukai tai kažkokie vienodi .
P.S. Daug kur trūksta šypsenėlių, nes jų kiekį SM riboja.......
Papildyta:
QUOTE(Savūnė @ 2007 01 19, 16:36)
Aha, šitas nesolidžiai publikai, nes ten ir svoris ribojamas iki 60 kg, o kadangi mano 62, tai ir nečiuožiau
Tai, kad iki 80kg sumaišei mane dabar visai aš tai leidausi bet man tai nepatiko
Papildyta:
QUOTE(Zibuokle` @ 2007 01 18, 15:17)
NA ikisiu ir as savo trigrasi. Palyginti abieju parku negaliu nes esu buvus tik latvijoje o i druskininkus vaziuosiu tik kita savaitgali.
Palyginus kainas pigiau man iseina Latvijoje. As gyvenu Siauliuose- Mazeikiuose tai iki Jurmalos yra dvigubai trumpesnis kelias nei iki Druskininku. Kiek kartu esu vazinejus as po ta Latvija dar ne karto neteko moketi jokios baudos TFu Tfu Tfu. O vazineju tikrai nemazai. (zinoma kiek sunkiau liepojoj ir rygoj, nes ten tie tramvajai).
Latvijoje 4 valandoms kainuoja apie 50 litu, tai i ta suma ieina ir tie dziakuziai ir tos kelios pirteles ir vamzdziai.
O kiek paziurejau Druskininkuose tai be pirciu kainuoja 40 litu. Bet jei vaziuoji su vaikais tai i pirtis net neieisi. Ir is visu pasisakymu supratau kad didziausias malonumas yra butent jos.
Palyginus kainas pigiau man iseina Latvijoje. As gyvenu Siauliuose- Mazeikiuose tai iki Jurmalos yra dvigubai trumpesnis kelias nei iki Druskininku. Kiek kartu esu vazinejus as po ta Latvija dar ne karto neteko moketi jokios baudos TFu Tfu Tfu. O vazineju tikrai nemazai. (zinoma kiek sunkiau liepojoj ir rygoj, nes ten tie tramvajai).
Latvijoje 4 valandoms kainuoja apie 50 litu, tai i ta suma ieina ir tie dziakuziai ir tos kelios pirteles ir vamzdziai.
O kiek paziurejau Druskininkuose tai be pirciu kainuoja 40 litu. Bet jei vaziuoji su vaikais tai i pirtis net neieisi. Ir is visu pasisakymu supratau kad didziausias malonumas yra butent jos.
Mums ir kelionė vien tik pirmyn 320km mes ėmėm pirtys+atrakcionai taik žmogui kainavo 65Lt (darbo dienomis nuo 10 iki 17 val.), nemanyčiau, kad labai brangu, o Jūrmalos jakuzzzi ir pirtelių net nėra ko lyginti su Druskininkų