Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(Medėja @ 2007 01 18, 10:42)
Norėtume ir mes nuvažiuoti kokiam savaitgaliui į DVP, sako, kad ten ir viešbutis yra, o gal kas nors ten gyveno, gali parašyti kokios kainos, kaip užsisakyti.

Mane irgi domintų ax.gif kažkuri mergina čia rašė,kad viešbutis baisus ten g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 18 sausio 2007 - 10:46
QUOTE(oaze 2 @ 2007 01 17, 22:08)
turėjau galimybė pažiūrėti įrašą,kaip leidosi vyras,kuris susižalojo.keista ,kad jis galvos sau nenusuko,taip kvailiodamas ant kalnelio fool.gif

Na, tada nenuostabu, kad jis susitraumavo.

QUOTE(Medėja @ 2007 01 18, 10:42)
Norėtume ir mes nuvažiuoti kokiam savaitgaliui į DVP, sako, kad ten ir viešbutis yra, o gal kas nors ten gyveno, gali parašyti kokios kainos, kaip užsisakyti.

Kad yra nete įkainiai...žinau, kad paprastas kambarys 119 lt-(čia apie dviviečius kalbu) parai, yra ir už 149 ir 200-liuksas 250- liuksas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alina22 @ 2007 01 18, 08:57)
p.s. kada geriau ten vaziuot, ar ryte ar labiau i vakara?

Visus tris kartus buvom šiokiadieniais vakare, tad žmonių tik keliatas, tikrai labai labai mažai. Tad aš siū;yčiau vakare, ir apsiskaičiuoti laiką kad išeitumėt prieš akvaparkui užsidarant, žmonių tik kokį 10 lieka per visą parką lotuliukas.gif

QUOTE(rupestelis @ 2007 01 18, 10:15)
kažkuri mergikė žadėjo palyginti Livu ir DVP, labai laukiu, ypač dėl vaikų kampelio 4u.gif
o ką jin jau yra NUSIPELNIUSI ir nutraukti diskusijas apie vaikų aukėjimą. super, aplaus, kokia šauni moteris lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kaip norėčiau būti tokia NUSIPELNIUSI lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jau net nebepastebi, kad seniai apie vaikus niekas nebešneka, tik iš jos žvengia doh.gif

Na kaip tik manyčiau iš jūsų žvengia labiau tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 01 18, 13:31)
Na kaip tik manyčiau iš jūsų žvengia labiau tikrai lotuliukas.gif

o ką čia jūs matote, iš ko žvengti, kad laukiu DVP ir Livu palyginimo, ar kad liaudišką žodį pavartojau g.gif kokia paslaptinga ir įdomi esate biggrin.gif aš diskusijų apie vaikų auklėjimą neužvedu, neplėtoju ar nenutraukiu :mirksiukas
jei palaikote a22 ir jos pareiškimus, tai nereiškia, kad galite ieškoti, kas kitų žinutėse juokingo (jūsų nuomone) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 18 sausio 2007 - 14:51
NA ikisiu ir as savo trigrasi. Palyginti abieju parku negaliu nes esu buvus tik latvijoje o i druskininkus vaziuosiu tik kita savaitgali.
Palyginus kainas pigiau man iseina Latvijoje. As gyvenu Siauliuose- Mazeikiuose tai iki Jurmalos yra dvigubai trumpesnis kelias nei iki Druskininku. Kiek kartu esu vazinejus as po ta Latvija dar ne karto neteko moketi jokios baudos TFu Tfu Tfu. O vazineju tikrai nemazai. (zinoma kiek sunkiau liepojoj ir rygoj, nes ten tie tramvajai).
Latvijoje 4 valandoms kainuoja apie 50 litu, tai i ta suma ieina ir tie dziakuziai ir tos kelios pirteles ir vamzdziai.
O kiek paziurejau Druskininkuose tai be pirciu kainuoja 40 litu. Bet jei vaziuoji su vaikais tai i pirtis net neieisi. Ir is visu pasisakymu supratau kad didziausias malonumas yra butent jos.

Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 01 18, 14:47)
o ką čia jūs matote, iš ko žvengti, kad laukiu DVP ir Livu palyginimo, ar kad liaudišką žodį pavartojau g.gif kokia paslaptinga ir įdomi esate biggrin.gif aš diskusijų apie vaikų auklėjimą neužvedu, neplėtoju ar nenutraukiu :mirksiukas
jei palaikote a22 ir jos pareiškimus, tai nereiškia, kad galite ieškoti, kas kitų žinutėse juokingo (jūsų nuomone)  g.gif

Gaila kad palyginti negaliu nes vaikų dar neturiu verysad.gif tad ir nežiūrių į vaikų zonas.
Atsakyti

Na, logiškai mąstant, turėtų būti laisviau šiokiadienių rytais, o savaitgalių vakarais. Bet pagal atsiliepimus tai žiūriu, kad vakarais geriau.
Atsakyti

Siulau vakare nes ir as vakare buvau ir zmoniu labai mazai thumbup.gif (17.00)

Taigi, buvau vakar tam DVP ir kagi man patiko, bet Latvijoj fainiau ax.gif nes daugiau kalniuku kuriuos as dievinu thumbup.gif Isbandzdiau visus isskyrus ta kur uzdarytas, taigi parasysiu spalvom nes pavadinimu neatsimenu blush2.gif Siulau isbandyti siuo eiliskumu:(patirsit daugiau malonumu)
1. Melynas su padangom thumbup.gif tikrai faina ir is pradziu baisoka
2.Juodas su padanga thumbup.gif thumbup.gif baubas staugia, tamsu ir nezinai i kuria puse bus posukis.
3.Morkvinis jau be padangu, tai skirtas sakuciau daugiau jaunimui, nes man tai silpnas toks paprastas pasirode schmoll.gif
4. Raudonas thumbup.gif thumbup.gif ciuozi ir pabaigoj ikrenti i baseina (reikia gerai moketi plaukti)
5. Melynas blink.gif siuo takeliu nusileidi per 8sek. blink.gif tai zinokt va jau cia greitis nerealus nu as kai nuciuoziau tai jau pakartot tai nenorejau ir jau nenoresiu tikrai schmoll.gif nes labai varto as net ant pilvo variau tai bandziau dar atsiverst tai alkune susimusiau(nusideginau) ir maudymke tai i sonus islakste tiksliau papai vietoj maudomas uz ju lotuliukas.gif ir dar stringiukai gavosi lotuliukas.gif

Bangavimas dar man ten visai patiko (jura), vaikams yra baseinelis bet toks nedidukas negilus (15cm) pabraidziot ir biski gilesnis nu ten galeciau su prieziura savo 3 metu dukra jau leisti. Ir dar tas mokamas vaiku kambarys yra tai ten tik tie visokie sokinet pripusti ir viskas g.gif
Vaikams svarbu buti ne zemesniems nei 120 tada jau leidzia ciuosti su tevais tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 18, 23:05)
7Taigi, buvau vakar tam DVP

O taip vat thumbup.gif papunkčiui thumbup.gif tokios instrukcijos seniai reikėjo aciuks.gif
Dar parašyk kiek laiko buvot ir ar užteko ar mažoka ar per daug mastau.gif
Atsakyti
[quote=Jurg@,2007 01 19, 00:05]

Taigi, buvau vakar tam DVP ir kagi man patiko, bet Latvijoj fainiau ax.gif nes daugiau kalniuku kuriuos as dievinu thumbup.gif Isbandzdiau visus isskyrus ta kur uzdarytas, taigi parasysiu spalvom nes pavadinimu neatsimenu blush2.gif Siulau isbandyti siuo eiliskumu:(patirsit daugiau malonumu)
1. Melynas su padangom thumbup.gif tikrai faina ir is pradziu baisoka
2.Juodas su padanga thumbup.gif thumbup.gif baubas staugia, tamsu ir nezinai i kuria puse bus posukis.
3.Morkvinis jau be padangu, tai skirtas sakuciau daugiau jaunimui, nes man tai silpnas toks paprastas pasirode schmoll.gif
4. Raudonas thumbup.gif thumbup.gif ciuozi ir pabaigoj ikrenti i baseina (reikia gerai moketi plaukti)
5. Melynas blink.gif siuo takeliu nusileidi per 8sek. blink.gif tai zinokt va jau cia greitis nerealus nu as kai nuciuoziau tai jau pakartot tai nenorejau ir jau nenoresiu tikrai schmoll.gif nes labai varto as net ant pilvo variau tai bandziau dar atsiverst tai alkune susimusiau(nusideginau) ir maudymke tai i sonus islakste tiksliau papai vietoj maudomas uz ju lotuliukas.gif ir dar stringiukai gavosi lotuliukas.gif

Bangavimas dar man ten visai patiko (jura), vaikams yra baseinelis bet toks nedidukas negilus (15cm) pabraidziot ir biski gilesnis nu ten galeciau su prieziura savo 3 metu dukra jau leisti. Ir dar tas mokamas vaiku kambarys yra tai ten tik tie visokie sokinet pripusti ir viskas g.gif
Vaikams svarbu buti ne zemesniems nei 120 tada jau leidzia ciuosti su tevais tai tikrai.
Na nors vienas normalus aprašymas.AČIU 4u.gif Dabar jau žinau,kur fainiausi kalneliai,o kur geriau man nelist lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 19 sausio 2007 - 00:04
QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 19, 00:05)

Taigi, buvau vakar tam DVP ir kagi man patiko, bet  Latvijoj fainiau  ax.gif nes daugiau kalniuku kuriuos as dievinu  thumbup.gif  Isbandzdiau visus isskyrus ta kur uzdarytas, taigi  parasysiu spalvom nes pavadinimu neatsimenu  blush2.gif  Siulau isbandyti siuo eiliskumu:(patirsit daugiau malonumu)
1. Melynas su padangom  thumbup.gif tikrai faina ir is pradziu baisoka
2.Juodas su padanga thumbup.gif  thumbup.gif baubas staugia, tamsu ir nezinai i kuria puse bus posukis.
3.Morkvinis jau be padangu, tai skirtas sakuciau daugiau jaunimui, nes man tai silpnas toks paprastas pasirode  schmoll.gif
4. Raudonas  thumbup.gif  thumbup.gif ciuozi ir pabaigoj ikrenti i baseina (reikia gerai moketi plaukti)
5. Melynas  blink.gif siuo takeliu nusileidi per 8sek. blink.gif tai zinokt va jau cia greitis nerealus nu as kai nuciuoziau tai jau pakartot tai nenorejau ir jau nenoresiu tikrai  schmoll.gif nes labai varto as net ant pilvo variau tai bandziau dar atsiverst tai alkune susimusiau(nusideginau) ir maudymke tai i sonus islakste tiksliau papai vietoj maudomas uz ju  lotuliukas.gif ir dar stringiukai gavosi  lotuliukas.gif

Bangavimas dar man ten visai patiko (jura), vaikams yra baseinelis bet toks nedidukas negilus (15cm) pabraidziot ir biski gilesnis  nu ten galeciau su prieziura savo 3 metu dukra jau leisti. Ir dar tas mokamas vaiku kambarys yra tai ten tik tie visokie sokinet pripusti ir viskas  g.gif

Aciu 4u.gif dabar man jau aiskiau, taigi zinosiu kur nosi kisti, o kur mirksiukas.gif ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 18, 23:05)
3.Morkvinis jau be padangu, tai skirtas sakuciau daugiau jaunimui, nes man tai silpnas toks paprastas pasirode  schmoll.gif

Aha, šitas nesolidžiai publikai, nes ten ir svoris ribojamas – iki 60 kg, o kadangi mano 62, tai ir nečiuožiau beee.gif
biggrin.gif
Atsakyti