QUOTE(estrella @ 2007 01 17, 14:38)
Taigi,atėjau pasiskaityti apie akvaparką ir ką randu ogi nieko pagalvojau gal ne į tą forumą užklydau na ne tas pats manau,kad ši diskusija ir toliau rutuliosis ,reikėtų turbūt moderatoriams įsikišti
joooo, atrodo nenaujokė, kad sumaišytum forumus
aš tai radau informacijos ir žmonės dalinasi įspūdžiais. tai nžn gal akinius kažkam užsidėti reikia
QUOTE(rupestelis @ 2007 01 17, 14:43)
joooo, atrodo nenaujokė, kad sumaišytum forumus
aš tai radau informacijos ir žmonės dalinasi įspūdžiais. tai nžn gal akinius kažkam užsidėti reikia
Informacijos tai tikrai yra,bet kiek psl. vien tik apie vieną ir tą pati vaikų auklėjimą kalbama, net neįdomu skaityti yra tam tikri forumai šia tema kalbėti Žmogui atėjus pasiskaityti apie akvaparką tikrai neįdomu skaityti kaip kažkas kažkam sudrumstė ramybę Tai tiek
Na mes dar neesame buvę,bet tikrai ruošiamės apsilankyti bet tikriausiai tik pavasarį Taigi ,laiko dar yra likę ,todėl vis paskaitinėsiu jūsų komentarus apie akvaparką
QUOTE(Gyncė @ 2007 01 16, 22:04)
O ir šiaip čia noriu pasisakyt, kad visi džiaugtūsi kad pagaliau ir lietuva turi akvaparka, kad ir koks jis būtų kad ir su minusais kokiais bet turim patys, nebereik nei i latvija nei dar kažkur važiuot.
Tik kad nuo Klp iki tos Latvijos mazesnis atstumas nei iki druskininku,tai toks ir geris nors ir ten, ir ten toli
QUOTE(solo @ 2007 01 17, 15:07)
Tik kad nuo Klp iki tos Latvijos mazesnis atstumas nei iki druskininku,tai toks ir geris nors ir ten, ir ten toli
vava, ir aš girdėjau, kad į Jurmalą nuvažiuopt iš Klaipėdos yra arčiau nei į Druskininkus, o kaip su kainomis? koks skirtumas tarp Jurmalos ir DVP?
kaip supratau važiuojant į Jurmalą, garantija nepastebėsi(m) TO nelemto ženklo, tai reiktų ir baudą į tą sumą įskaičiuot
QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 17, 11:41)
Galbūt bent vandens pramogų parko direktorė Aldona Vičiulienė išbandė savo siūlomus šlapius nuotykius?
Be abejo! Aš esu ekstremalių pojūčių mėgėja! Ir nardau, ir po kalnus laipioju, sakė Druskininkų DVP vadovė. 50 metų moteris tikino išbandžiusi ir Ekstremalųjį, kuris šiuo metu uždarytas.
Smagiai apie vandens pramogas A.Vičiulienė šneka net po to, kas jai atsitiko Krokuvoje: Tris kartus nusileidau sėkmingai, bet ketvirtą susidaužiau galvą. Labai stipriai net sąmonę praradau! Ir koją susidaužiau.
Be abejo! Aš esu ekstremalių pojūčių mėgėja! Ir nardau, ir po kalnus laipioju, sakė Druskininkų DVP vadovė. 50 metų moteris tikino išbandžiusi ir Ekstremalųjį, kuris šiuo metu uždarytas.
Smagiai apie vandens pramogas A.Vičiulienė šneka net po to, kas jai atsitiko Krokuvoje: Tris kartus nusileidau sėkmingai, bet ketvirtą susidaužiau galvą. Labai stipriai net sąmonę praradau! Ir koją susidaužiau.
Na jei suplysusios maudymkes, nubrozdinimai ir traumos poniai DVP direktorei vadinami elementariausiais astrais pojuciais,tai sorry, gal as nebesiorientuoju siam gyvenime? Geriausia jos fraze:"šonai nubrozdinti, maudymosi kostiumėliai sudraskyti. Tai ir yra ekstremalu! Tu leidiesi ir tu rizikuoji!". Ponia direktore nelabai supranta, kas yra rizika gyvenime ir rizika atrakcionu parke seimai. Adrenalino zmogus turi gauti ne is suzalojimu ar susiplesymu, o del pacio atrakciono specifikos- greicio, sukuriu ir t.t. Ir apskritai pirmoj vietoj cia turi buti saugumas, uz ka pirma vieta Livu parkui!
Planuoju nuvaziuot ten po menesiuko kokio,tikiuos problemu nebus
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2007 01 17, 15:19)
vava, ir aš girdėjau, kad į Jurmalą nuvažiuopt iš Klaipėdos yra arčiau nei į Druskininkus, o kaip su kainomis? koks skirtumas tarp Jurmalos ir DVP?
kaip supratau važiuojant į Jurmalą, garantija nepastebėsi(m) TO nelemto ženklo, tai reiktų ir baudą į tą sumą įskaičiuot
Taip ir yra, iki jurmalos gaunas apie 40km arciau. ieik i akvaparks.lv ir vandensparkas.lt ir ten paziuresi kainas. o del baudu tai baik juokus, TU nematomu zenklu ten nebus
turėjau galimybė pažiūrėti įrašą,kaip leidosi vyras,kuris susižalojo.keista ,kad jis galvos sau nenusuko,taip kvailiodamas ant kalnelio
QUOTE(oaze 2 @ 2007 01 17, 22:08)
turėjau galimybė pažiūrėti įrašą,kaip leidosi vyras,kuris susižalojo.keista ,kad jis galvos sau nenusuko,taip kvailiodamas ant kalnelio
Tu čia suintrigavai... Ką jis tokio darė ir kaip jis susižalojo - tikrai koją susilaužė, ar čia tik pletkai buvo? Ir įrašas iš kur - to kalnelio viduje filmuojama?
Na vienu zodziu aisku, kaip sakoma duok Durniui kelia net ir gincytis neidomu, kai matai kad zmogus kaip 3 metu vaikas "uzsiciklines", kad man vaikai trukdo ir as juos visus i Sibira istremciau, nematau su kuo kalbet. Man cia kazkas dave patarima kreiptis i neorologa, tai sakyciai jis jums jau nebapades...gal susiraskit koki uzsiemima, bureli darbsciuju ranku ar dar ka na, kad ne turetumet tiek laiko tokiu pievu rasyt viskas, siuo klausimu as savo dalyvavima diskusijioje nutraukiu.
Papildyta:
o dabar pasnekam i tema apie akvaparka:)
na del tu traumu, tai bent jau as manau, kad nereikia situ dalyku labai jau dramatizuot, visur ju buna, ir toj pacioj Latvijoj kai kurie man pazsitami pilieciai sugebedavo ranka susilauzyt nes kaip cia Gynce parase apie jos vyrioka, tai ir tie kaip isdurneja visokiom pozom ten vartesi, na ir prisivarte,tai ka db konstrukcijas kaltint? dar kazkas minejo, kad tas parkas pastatytas per gana trumpa laika, tai kokios gi jis kokybes.mielosios, dauguma Lietuvos gyventoju gyvena dangoraiziuose kurie irgi statomi principu- "vakar sia vieta pravazinejau namo nebuvo,siandien jis jau yra" tai kad namas sugrius jus negalvojat, o akvaparkas tikrai sugrius reiskai? na vienu zodziu, noriu pasakyt, kad tie susizalojimai yra sakyciau "iprastas"dalykas tokiose vietose,juk gali eit gatve, paslyst, suplesit kelnes, ir ka juk nekaltinsi kelininku
p.s. kada geriau ten vaziuot, ar ryte ar labiau i vakara?
Papildyta:
o dabar pasnekam i tema apie akvaparka:)
na del tu traumu, tai bent jau as manau, kad nereikia situ dalyku labai jau dramatizuot, visur ju buna, ir toj pacioj Latvijoj kai kurie man pazsitami pilieciai sugebedavo ranka susilauzyt nes kaip cia Gynce parase apie jos vyrioka, tai ir tie kaip isdurneja visokiom pozom ten vartesi, na ir prisivarte,tai ka db konstrukcijas kaltint? dar kazkas minejo, kad tas parkas pastatytas per gana trumpa laika, tai kokios gi jis kokybes.mielosios, dauguma Lietuvos gyventoju gyvena dangoraiziuose kurie irgi statomi principu- "vakar sia vieta pravazinejau namo nebuvo,siandien jis jau yra" tai kad namas sugrius jus negalvojat, o akvaparkas tikrai sugrius reiskai? na vienu zodziu, noriu pasakyt, kad tie susizalojimai yra sakyciau "iprastas"dalykas tokiose vietose,juk gali eit gatve, paslyst, suplesit kelnes, ir ka juk nekaltinsi kelininku
p.s. kada geriau ten vaziuot, ar ryte ar labiau i vakara?
QUOTE(Alina22 @ 2007 01 18, 08:57)
Negalėčiau labai jau užtikrintai tvirtinti, bet, manau, - ryte. Remiuosi savo bei pažįstamų patirtim. Kita vertus, kai prieš porą metų nuvažiavom į Jūrmalą vasarą iš pat ryo, eilėj prastovėjom apie 2 valandas. Kitą kartą nuvažiavom apie 18 val., tai buvo visai tuščia. Turbūt, taisyklės nėra
kažkuri mergikė žadėjo palyginti Livu ir DVP, labai laukiu, ypač dėl vaikų kampelio
o ką jin jau yra NUSIPELNIUSI ir nutraukti diskusijas apie vaikų aukėjimą. super, aplaus, kokia šauni moteris kaip norėčiau būti tokia NUSIPELNIUSI jau net nebepastebi, kad seniai apie vaikus niekas nebešneka, tik iš jos žvengia
priminėt skaudžią temą, kaip visa nuotaika buvo sush...nu latviai nebūtų latviai jei taip "nemylėtų" brolių lietuvių. geras būdas užsidirbti-tik stabdė ir stabdė, daugumoj lietuvaičius:oh dėl to pažadėjom daugiau į Livu nebevažiuot 50 lt regis nulupo
o ką jin jau yra NUSIPELNIUSI ir nutraukti diskusijas apie vaikų aukėjimą. super, aplaus, kokia šauni moteris kaip norėčiau būti tokia NUSIPELNIUSI jau net nebepastebi, kad seniai apie vaikus niekas nebešneka, tik iš jos žvengia
QUOTE(Lindra @ 2007 01 17, 15:19)
QUOTE(solo @ 2007 01 17, 15:38)
o del baudu tai baik juokus, TU nematomu zenklu ten nebus
priminėt skaudžią temą, kaip visa nuotaika buvo sush...nu latviai nebūtų latviai jei taip "nemylėtų" brolių lietuvių. geras būdas užsidirbti-tik stabdė ir stabdė, daugumoj lietuvaičius:oh dėl to pažadėjom daugiau į Livu nebevažiuot 50 lt regis nulupo
Norėtume ir mes nuvažiuoti kokiam savaitgaliui į DVP, sako, kad ten ir viešbutis yra, o gal kas nors ten gyveno, gali parašyti kokios kainos, kaip užsisakyti.