Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(marinulia @ 2007 01 17, 04:42)
Na man linksma ir tiek,kad kai kurios mamytes provokoja testi diskusija ne i tema.

Priminsiu kad temos pavadinimas:DRUSKININKU VANDENS PRAMOGU PARKAS,o ne patarymai kaip reikia auklet vaikus!!!

Na, ji jaučiasi NUSIPELNIUSI diskutuoti ČIA ir dabar mirksiukas.gif

Kalbant į temą - tas kalnelis, kur nuo 12 m., tai ten leidžia visus, maniškį devynmetį irgi leido, tik jis kažko labai sustiręs nusileido, tai daugiau ir nenorėjo.

O šiaip man vakar skambino draugė ir sakė, kad per teliką girdėjo, jog uždarys DVP rekonstrukcijai... g.gif Užtikrinau ją, kad tikrai nieko panašaus, gal ne taip suprato...Bet paskui pati suabejojau... g.gif Ką nors girdėjot apie tai? (nemačiau nė vieno reportažo apie DVP)
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 01 16, 11:13)
Tai greičiausiai ten pat, nes jau daug girdėjau kas susiplėšė ir nusibrozdino doh.gif

Man ir sake drauge kad kas nuciuozia vis viena sona bruzina ir ziurineja kas pasidare g.gif

QUOTE(marinulia @ 2007 01 17, 04:42)
Na man linksma ir tiek,kad kai kurios mamytes provokoja testi diskusija ne i tema.
Galiu tik patart kreiptis pas nervu gydytoja,jei jums mieloji trugdo vaiku jokas,cypavimas ir tai kad vaikai zaidzia VANDENS PRAMOGU PARKE!!!!!!Priminsiu kad temos pavadinimas:DRUSKININKU VANDENS PRAMOGU PARKAS,o ne patarymai kaip reikia auklet vaikus!!!

thumb_yello.gif
Nu siandien vaziuosiu ir pati isitikinsiu ax.gif kas tiesa, o kas ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 17, 11:29)

Nu siandien vaziuosiu ir pati isitikinsiu  ax.gif kas tiesa, o kas ne  g.gif

Tai dabar lauksim tavo įspūdžių. Parašyk ką nors pozityvaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia is "Delfi" gal km bus idomu g.gif

Neveikia dėl techninių kliūčių”, – tokie ne pernelyg grėsmingi užrašai apie atrakcioną „Ekstremalusis” iškabinėti Druskininkų vandens parke (DVP). Tačiau skelbimuose nutylėta esmė – supergreito nusileidimo vamzdis uždarytas dėl jame susižalojusio žmogaus.
L.T. žurnalistai nutarė nuvykti į Druskininkus bei patys išbandyti DVP teikiamus malonumus ir keliamus pavojus. Dienraščio fotokorespondentas grįžo su geru gumbu ties smilkiniu.
Nusitarkuoja odą
Parką atidarius prieš Naujuosius metus, vandens atrakcionus jau spėjo išbandyti tūkstančiai žmonių, todėl įspūdžiai plačiai sklinda iš lūpų į lūpas. Tačiau pasakojami ne vien smagūs patyrimai, bet ir šiurpokos istorijos.
Kalbama, kad didžiuliu greičiu leidžiantis vamzdžiais kartais kūnas praslysta per sausą ruožą – nuo stiprios trinties oda nusibrozdina ar net nusvyla. DVP personalas neoficialiuose pokalbiuose prasitarė, kad taip atsitiko vienam jaunam statybininkui – jis gerokai nusitarkavo nugarą ir užpakalį.
Posūkyje – į sienelę
Kitas pavojus – galima susitrenkti. Taip nutiko ir L.T. fotokorespondentui Irmantui Gelūnui, pasiryžusiam išbandyti ekstremaliausią iš dar neuždarytų atrakcionų. Šis nusileidimo vamzdis pavadintas „Adrenalinas”, jo aprašyme skelbiama: „Jeigu esate drąsus, veržlus ir mėgstate nuotykius, šis nusileidimo kalnelis kaip tik Jums! Jūsų kraują kaitins didžiulis greitis ir adrenalino antplūdis.”

Žurnalistui nusileidus, ties jo kairiu smilkiniu iškart ėmė ryškėti ir kilti nemažas gumbas.
„Daugiau ten nebeisiu. Posūkyje toks greitis, kad mane vožė į vamzdžio sienelę”, – susiėmęs už sutrenktos galvos karštus įspūdžius pasakojo jis ir patarė šių eilučių autoriui nemėginti to pakartoti.
Prognozuoja traumas
„Čia gali būti mirčių”, – sakė garsus mikrochirurgas Kęstutis Vitkus ir priminė legendinio aktoriaus Bruce’o Lee mirtį, kai šiam į smegenis išsiliejo kraujas. Vyras vartojo vaistus nuo galvos skausmo, kurie skystina kraują, o tuomet traumų pavojus – žymiai didesnis.
Šeštadienį DVP lankydamasis K.Vitkus kartojo: „Gana žiauroki, ekstremalūs nusileidimai. Ten gali būti aukų, turėtų pasitraumuoti žmonės.” Pats profesorius nedrįso išbandyti greitųjų atrakcionų, o drąsesnis jo sūnus užsigavo ranką.
Savaitgalį DVP aplankę „Omnitel” prezidentas Antanas Zabulis bei jo šeima traumų išvengė.
„Man nebuvo ekstremalu. Žmonai – buvo. O mažajai dukrai ten negalima. Mūsų buvo didelė grupė, bet visi liko patenkinti. Žodžiu, įspūdžiai neblogi. Viskas dar neįsivažiavę, bet žmonių norai geri”, – kalbėjo verslininkas, DVP pasigedęs tik maitinimo įstaigų gausos.
Įspėjimai nepadėtų?
Druskininkų pirminės sveikatos priežiūros centro vyriausioji gydytoja Vida Kašėtienė L.T. minėjo, kad greitoji pagalba į DVP nuo gruodžio 26-osios lėkė tris kartus: „Buvo apsinuodijimas ir dvi traumos.” Dar keli nukentėjusieji pas traumatologus atvyko patys.
Ar pati medikų vadovė išbandė ekstremalias pramogas, įvertino jų saugumą? „Nuo kalnelių aš niekada nesileidžiu! Sakiau, kad jei jau leisiuosi, tai bus paskutinė mano gyvenimo diena”, – šmaikštavo V.Kašėtienė.
Ar negalėtų medikai aiškiai ir garsiai visus parko lankytojus įspėti, kaip jie rizikuoja brangiausiu turtu? „Profilaktiką vertinu skeptiškai. Kai kiekvieną dieną žmogui tą kalu, o jis priešais atsisėdęs vaiposi, tai... atleiskite. Tik užsienyje mediko žodis žmogui – šventas”, – kalbėjo V.Kašėtienė.
Tiria komisija
Galbūt bent vandens pramogų parko direktorė Aldona Vičiulienė išbandė savo siūlomus šlapius nuotykius?
„Be abejo! Aš esu ekstremalių pojūčių mėgėja! Ir nardau, ir po kalnus laipioju”, – sakė Druskininkų DVP vadovė. 50 metų moteris tikino išbandžiusi ir „Ekstremalųjį”, kuris šiuo metu uždarytas.
„Jis uždarytas, nes vienas mūsų lankytojas šiek tiek susižalojo koją. Žinome priežastį ir laukiame kompanijos, kuri šią savaitę turėtų sutvarkyti”, – pasakojo meistrų iš Lenkijos laukianti A.Vičiulienė. Ji pridūrė, kad incidento priežastims tirti sudaryta speciali komisija. Manoma, kad klientas susižalojo dėl per trumpos stabdymo vonelės.
Paklausta apie nusibrozdinimus ir apsvilimus dėl sausų vamzdžio ruožų, VPP direktorė užtikrino:„Irgi apžiūrėjome. Viską irgi perduodame kompanijai, kuri montavo. Ir dar kartą apžiūrėsime!”
A.Vičiulienė pabrėžė, kad bilietus įsigiję DVP klientai automatiškai apdraudžiami, draudimo išmoką pretenduoja gauti ir šis nukentėjusysis.
Neteko sąmonės
DVP vadovė siūlė nesureikšminti smulkių traumų. „Patikėkite, aš apvažinėjusi pusę pasaulio parkų.
Kai parvažiuoju, bijau net į namus grįžti. Man sako – niekur daugiau tavęs neleisime, nes šonai nubrozdinti, maudymosi kostiumėliai sudraskyti. Tai ir yra ekstremalu! Tu leidiesi – ir tu rizikuoji!” – kalbėjo direktorė.
Smagiai apie vandens pramogas A.Vičiulienė šneka net po to, kas jai atsitiko Krokuvoje: „Tris kartus nusileidau sėkmingai, bet ketvirtą susidaužiau galvą. Labai stipriai – net sąmonę praradau! Ir koją susidaužiau.”
Beje, Druskininkuose kalbama, kad dviem savaitėms DVP iš dalies bus uždarytas, nes būtina pašalinti statybos broką.
„Tikrai ne”, – gandus neigė direktorė. Tiesa, L.T. žurnalistai pastebėjo taisytinų svarbių detalių: tualeto duris be rankenų, klozetus be galimybės nuleisti vandenį.
Medikai – pasirengę
Druskininkų medikai parko personalui surengė pirmosios pagalbos kursus. „Ar uždėti įtvarą, ar dirbtinį kvėpavimą bei širdies masažą manekenui atlikti – visi labai puikiai tą atliko”, – tikino gydytoja V.Kašėtienė.
Net kelis kartus apsižvalgyti į vandens pramogų parką buvo nuvykę greitosios ekipažai: „Apėjo visus kelius ir pasižiūrėjo, jei kartais koks lūžis ar traumos, pro kur greičiau į jį patekti, išeiti.” DVP turi savo medicinos punktą, tačiau dirbti jame pasamdyti ne gydytojai, o žemesnės kvalifikacijos medikai.

Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2007 01 17, 01:09)
Kita vertus, o jei aš TIKRAI norėsiu ir būsiu NUSIPELNIUSI pailsėt, pvz., vaikų daržely ar „Lėlės“ teatre – kur bėgt pasiskųst??? unsure.gif

jin NUSIPELNIUSI viską daryt biggrin.gif ir ne į temą diskusijas užvest, o paskui "tyliai stebėt", kaip jos rutuliojasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif yra gi "fruktų" šiam pasauly biggrin.gif

aš vis tik irgi važiuosiu išbandyt, tik būtų faina, kad žmonių nebūtų labai labai daug, kokiu laiku savaitgalį geriausia būtų g.gif
bandysiu bilietus per tinklapį pirkt g.gif

gal kuri galėtų daugiau apie vaikų baseiną papasakot, man pvz livu nepatiko-kažkoks tamsus, šaltas tas kampas brr...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 17 sausio 2007 - 11:51
QUOTE(rupestelis @ 2007 01 17, 11:45)
jin NUSIPELNIUSI viską daryt biggrin.gif ir ne į temą diskusijas užvest, o paskui "tyliai stebėt", kaip jos rutuliojasi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif yra gi "fruktų" šiam pasauly biggrin.gif

O jūs visos esat nusipelne ant jos pavaryti???

O kalbant į temą geriausias metas važiuot į akvaparką yra šiokiadieniais vakare, ten būna tuščia tikrąją ta žodžio prasme.
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 01 17, 12:24)
O jūs visos esat nusipelne ant jos pavaryti???

O kalbant į temą geriausias metas važiuot į akvaparką yra šiokiadieniais vakare, ten būna tuščia tikrąją ta žodžio prasme.

ne nu tai žinoma, negi vieni yra NUSIPELNĘ, o kiti NENUSIPELNĘ. lygybės kažkokios norėtųsi biggrin.gif :

o į temą kalbant, nelabai gaunasi šiokiadienį, iš Vilniaus dar kelias pirmyn -atgal....

nu tai kas nors gal palygins vaikų kampelius DVP ir pvz Livu, please 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(deirė @ 2007 01 17, 08:31)
O šiaip man vakar skambino draugė ir sakė, kad per teliką girdėjo, jog uždarys DVP rekonstrukcijai... g.gif Užtikrinau ją, kad tikrai nieko panašaus, gal ne taip suprato...Bet paskui pati suabejojau... g.gif Ką nors girdėjot apie tai? (nemačiau nė vieno reportažo apie DVP)

Pats DVP neigia žiniasklaidos pranešimus ir vadina gandais. Bet ką gali žinot? g.gif Ypač kai prisimeni seną tarybinę tradiciją prieš pat pabrangstant cukrui visais kanalais triūbyti, kad tai tik gandai, kad cukrus tikrai tikrai nebrangs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 01 17, 12:29)

Vakare parasysiu, nes esu bus ir Jurmaloj ir Mikolaikose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 01 17, 12:29)
ne nu tai žinoma, negi vieni yra NUSIPELNĘ, o kiti NENUSIPELNĘ. lygybės kažkokios norėtųsi biggrin.gif  :

o į temą kalbant, nelabai gaunasi šiokiadienį, iš Vilniaus dar kelias pirmyn -atgal....

Na iš kauno ar iš vilniaus lygiai toksai pats kelias. Tik gal jūm sunkiau dėl vaikų.
Papildyta:
Ai tiesa, va kaip buvom pirmadienį ištiesų neleido niekur kitur gert tik prie baro blink.gif kai tuo tarpu abu likusius kartus kaip buvom, kokteilius gerdavo jaccuzi.
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 17, 13:46)
Vakare parasysiu, nes esu bus ir Jurmaloj ir Mikolaikose  mirksiukas.gif

Kažkaip nelietuviškai parašyta...
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 01 17, 12:46)
Vakare parasysiu, nes esu bus ir Jurmaloj ir Mikolaikose  mirksiukas.gif

ačiū lauksiu, nes jūrmaloj tai vaikas buvo paliktas močiutei, nejauku ten kažkaip tam vaikų skyrelyje schmoll.gif

QUOTE(Gyncė @ 2007 01 17, 13:17)
Ai tiesa, va kaip buvom pirmadienį ištiesų neleido niekur kitur gert tik prie baro blink.gif kai tuo tarpu abu likusius kartus kaip buvom, kokteilius gerdavo jaccuzi.

man tai kažkaip nehigieniška atrodo...

nu bet DVP skyrelis ne tik vaikų auklėjimo darosi, bet ir lietuviškumo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 17 sausio 2007 - 14:17