Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

Ilgai tiesiog tylejau ir stebejau kaip ta diskusija del neisaukletu vaikuciu rutuliosis...na ka,liudna,mielosios...vos viena kita suprato ka butent as turejau omeny,o kitos atsiprasant kaip vistos pereksles "mano vaikutis,mano mazutis,jam viska galima"...galima...bet ne viska ir nevisur,ir nereikia jo uzdaryt uz kokios tvoros kaip cia kazkas minejo,bet jei jau vediesi ji i tokia vieta,kur zmones TIKRAI nori ir NUSIPELNE pailset,tai bukit mielos sudrausminkit savo vaikus!!!!o namie ar darzely,ar kieme tegul tas vaikas kad ir sienom eina!!!bet ne viesose vietose,kur ne visi yra su mazais vaikais ir priprate prie tu cypavimu ir zaidimu gaudyniu restorane!!!
Atsakyti
Aš persiprašau labai... Aš čia naujokė blush2.gif O šita tema apie vaikų auklėjimą ar apie akvaparką?
Atsakyti
QUOTE(Alina22 @ 2007 01 16, 20:33)
Ilgai tiesiog tylejau ir stebejau kaip ta diskusija del neisaukletu vaikuciu rutuliosis...na ka,liudna,mielosios...vos viena kita suprato ka butent as turejau omeny,o kitos atsiprasant kaip vistos pereksles "mano vaikutis,mano mazutis,jam viska galima"...galima...bet ne viska ir nevisur,ir nereikia jo uzdaryt uz kokios tvoros kaip cia kazkas minejo,bet jei jau vediesi ji i tokia vieta,kur zmones TIKRAI nori ir NUSIPELNE pailset,tai bukit mielos sudrausminkit savo vaikus!!!!o namie ar darzely,ar kieme tegul tas vaikas kad ir sienom eina!!!bet ne viesose vietose,kur ne visi yra su mazais vaikais ir priprate prie tu cypavimu ir zaidimu gaudyniu restorane!!!

Alina22, suprantam mes tave, nebesikarščiuok mirksiukas.gif
Atsakyti
sita tema apie gyvenima biggrin.gif

p.s.atsiprasau "normaliu" forumo dalyviu,kuriuos uzkraunam siom diskusijom...
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 01 16, 17:16)
Nu ką žinau kiek vienam savo.

Maniškis vakar su draugu kaip maži vaikai prasidūko ant tų kalnelių ir abiejų glaudės nesuplyšę(maniškis net su šrtais buvo ne su glaudėm) nei nusibrozdinimų, nei susižalojimų jokių. Jeigu nemoka linksmintis žmonės ir peržengia ribas paskui nelaimės ir įvyksta. Man tai apsoliučiai viskas patinka šiam akvaparke.

Nu įdomu kaip 50 metų vyras gali kitaip leistis vamzdžiu, kad spec. nusibrozdintų ir susiplėšytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 01 16, 21:40)
Nu įdomu kaip 50 metų vyras gali kitaip leistis vamzdžiu, kad spec. nusibrozdintų ir susiplėšytų g.gif

Nu aš sakau maniškis su draugeliu davės kaip išprotėja, nesilaikydami taisykliu bet ir tai nei susižalojo nei susiplėšė(aikšu durni diedai bet...)
O pati ten niekad neinu nei eisiu, bijau aš tu kalnelių.

O ir šiaip čia noriu pasisakyt, kad visi džiaugtūsi kad pagaliau ir lietuva turi akvaparka, kad ir koks jis būtų kad ir su minusais kokiais bet turim patys, nebereik nei i latvija nei dar kažkur važiuot.
Atsakyti
Aišku smagu, kad pastatė thumbup.gif bet noris, kad atsižvelgtų ir į trūkumus ax.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes,apie druskininku vandens parka girdejau kad ten jau atsitiko 2nelaimes schmoll.gif
Atsakyti
Šeštadienį buvo vienas uždarytas, sakė būtent ten ir susilaužė sad.gif
Atsakyti
Na bet vistiek ten nerealu, o įpatingai pirčių szonoj wub.gif ramu tylu gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deirė @ 2007 01 16, 14:02)
Berods, du ar trys, nebepamenu. Nedaug...Aš su didžiausiu malonumu kelis kartus leidausi tuo juoduoju thumbup.gif Nors draugės vyras sakė, kad jam tai labai baisus tas kalnelis.  biggrin.gif

Tik du su padangom sad.gif
O tas juodas tik nuo 12 metų. Bet mano mažoji, kuriai devyneri, leidos daug kartų ir sakė, kad visai nebuvo baisu. Ir aš, pasiskaičius aprašymą, galvojau, kad baisesnis bus. Bet ir džiaugiuos, nes nemėgstu siaubų.
O tokio siaubo, jei suplyštų mano maudymkė, neištverčiau doh.gif biggrin.gif Užtat irgi dažniausiai renkuosi vamzdžius su padangom.

Beje, tas kitas, nors ilgas, turi tik 12 laipsnių nuolydį. Atrodo, kad jis nuo 8 metų, bet manau, kad juo galėtų leistis ir mama/tėtis su jaunesniu vaiku. Mano dukroms budėtojas pats pasiūlė sėstis kartu į vienvietę padangą. Jei tvarkingai susėsit ir apkabinsit mažąjį, neturėtų nieko bloga nutikti, nes jokių staigių posūkių ar kritimų ten nėra (aišku, reiktų pirma pačiai nusileist prieš nusprendžiant). Ir sustojimas saugus, nes pabaigoj visiškai sulėtinamas greitis. Žodžiu, man jis pasirodė nuobodus, bet kokių penkerių metų vaikui būtų atrakcija.

QUOTE(Alina22 @ 2007 01 16, 20:33)
jei jau vediesi ji i tokia vieta,kur zmones TIKRAI nori ir NUSIPELNE pailset,

Ava kaip, pasirodo... o aš jau būčiau klaidingai pamaniusi, kad vaikai irgi žmonės, kurie TIKRAI nori ir NUSIPELNĘ pailsėt tongue.gif
Žiūrėk, kad vaikai nesurengtų akcijos „Suaugusiems pramogų parkuose, viešojo maitinimo įstaigose ir miesto transporte – ne vieta“ mirksiukas.gif
Kita vertus, o jei aš TIKRAI norėsiu ir būsiu NUSIPELNIUSI pailsėt, pvz., vaikų daržely ar „Lėlės“ teatre – kur bėgt pasiskųst??? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Alina22 @ 2007 01 16, 21:33)

Na man linksma ir tiek,kad kai kurios mamytes provokoja testi diskusija ne i tema.
Galiu tik patart kreiptis pas nervu gydytoja,jei jums mieloji trugdo vaiku jokas,cypavimas ir tai kad vaikai zaidzia VANDENS PRAMOGU PARKE!!!!!!Priminsiu kad temos pavadinimas:DRUSKININKU VANDENS PRAMOGU PARKAS,o ne patarymai kaip reikia auklet vaikus!!!
Atsakyti