Mano sūnus irgi suplėšė glaudes,o gal pirty kur pradegino(likom nesupratę).Gaila, nes buvo naujos.
Tai greičiausiai ten pat, nes jau daug girdėjau kas susiplėšė ir nusibrozdino
QUOTE(roma @ 2007 01 16, 11:06)
Mano sūnus irgi suplėšė glaudes,o gal pirty kur pradegino(likom nesupratę).Gaila, nes buvo naujos.
QUOTE(Aga @ 2007 01 16, 11:13)
Tai greičiausiai ten pat, nes jau daug girdėjau kas susiplėšė ir nusibrozdino
Jungiuosi prie jūsų. Nes tik perskaičius jūsų postus, prisiminiau, kad maždaug po savaitės apžiūrėjau, kad sūnaus glaudės dviejose vietose, kaip išdilusios, nutrintos. Kadangi jis kasdieną jas naudoja baseine, tai nutariau, kad ten kur nors padraskė, bet dabar jau pradeda atrodyt kitaip.
Dar kaip pagalvoji glaudės pusė velnio vyriškos ar vaikiškos, bet pvz. jei moteriškas maudymosi kostiumėlis, jei dar koks naujas ir itin brangus Blyn baisu daros ir važiuoti, nes maudymkė naujutėlė ir ne pigi, nu būtų gaila, o senesnės neturiu
QUOTE(Aga @ 2007 01 16, 11:54)
Dar kaip pagalvoji glaudės pusė velnio vyriškos ar vaikiškos, bet pvz. jei moteriškas maudymosi kostiumėlis, jei dar koks naujas ir itin brangus Blyn baisu daros ir važiuoti, nes maudymkė naujutėlė ir ne pigi, nu būtų gaila, o senesnės neturiu
Tada tikrai bjauru. O ką daryt, jei tik atėjus, nučiuožei kalneliu ir susiplėšei maudymkę? Važiuot namo?
Aš tai kalneliais čiuožiu tik su tom guminėm valtim/ratais. Maniau, kad iš baimės, dabar žinau, kad dėl saugumo
O tai kiek tu kalnelių su su tom guminėm valtim/ratais ten yra?
[quote=Aga,2007 01 16, 11:08]
Šiaip viskas patiko, tik va nuo vieno leisdamasis šefas gerokai nusibrozdino ir suplėšė glaudes Ir jau nebe iš pirmo tą girdžiu Sakė lauke apžiūrinėjo tą triūbą ir akivaizdžiai matos vienoj vietoj brokas per sujungimą, kur dauguma ir užkliūna
O gal zinai, kaip tas kalniukas vadinasi , nes tuomet reiktu tiesiog neciozti nuo jo
Šiaip viskas patiko, tik va nuo vieno leisdamasis šefas gerokai nusibrozdino ir suplėšė glaudes Ir jau nebe iš pirmo tą girdžiu Sakė lauke apžiūrinėjo tą triūbą ir akivaizdžiai matos vienoj vietoj brokas per sujungimą, kur dauguma ir užkliūna
O gal zinai, kaip tas kalniukas vadinasi , nes tuomet reiktu tiesiog neciozti nuo jo
QUOTE(oaze 2 @ 2007 01 16, 12:46)
O tai kiek tu kalnelių su su tom guminėm valtim/ratais ten yra?
Berods, du ar trys, nebepamenu. Nedaug...Aš su didžiausiu malonumu kelis kartus leidausi tuo juoduoju Nors draugės vyras sakė, kad jam tai labai baisus tas kalnelis.
Vakar per Pinigų kartą rodė Druskininkų vandens pramogų parką, šiandien 14.10 kartos. Gal kam įdomu bus pasižiūrėti
[quote=Vilmuxa,2007 01 16, 15:09]
Vakar per Pinigų kartą rodė Druskininkų vandens pramogų parką, šiandien 14.10 kartos. Gal kam įdomu bus pasižiūrėti
[/quote
O kaip faina,
Lekiu ziureti, kai dar nesu buvusi tai labai idomu ka zurnalistai gero papasakos.
[/quote
O kaip faina,
Lekiu ziureti, kai dar nesu buvusi tai labai idomu ka zurnalistai gero papasakos.
QUOTE(Vilmuxa @ 2007 01 16, 14:09)
vakar žiūrėjau labai patiko nesitikėjau, kad ten taip gražu
reiks būtinai nuvažiuot , noriu labai
o mano vaikas 2,5 metų, pažiūrėjo, ir psio, užsimanė ten važiuot, nuėjo, apsimovė batus (nors jau su pižama buvo), sakau, niekur mes nevažiuojam šiandien, o jis vistiek, įsitikinęs, kad dabar tuoj važiuos ten sakau - ate- o jis - papure (kepure)-tiute (striuke...)... tai teko ramint
Nu ką žinau kiek vienam savo.
Maniškis vakar su draugu kaip maži vaikai prasidūko ant tų kalnelių ir abiejų glaudės nesuplyšę(maniškis net su šrtais buvo ne su glaudėm) nei nusibrozdinimų, nei susižalojimų jokių. Jeigu nemoka linksmintis žmonės ir peržengia ribas paskui nelaimės ir įvyksta. Man tai apsoliučiai viskas patinka šiam akvaparke.
Maniškis vakar su draugu kaip maži vaikai prasidūko ant tų kalnelių ir abiejų glaudės nesuplyšę(maniškis net su šrtais buvo ne su glaudėm) nei nusibrozdinimų, nei susižalojimų jokių. Jeigu nemoka linksmintis žmonės ir peržengia ribas paskui nelaimės ir įvyksta. Man tai apsoliučiai viskas patinka šiam akvaparke.