Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(Gyncė @ 2007 01 15, 18:03)
Važiuojam šiandien į akva parką trečią kartą lotuliukas.gif 
MB paskambino ir liepė rinktis šmutkes ir varom wub.gif

Kaip jums faina thumbup.gif , kad tas parkas arti jusu, o mums tai beveik 400 km verysad.gif
Lauksime ispudziu, gal kuo toliau jie juo bus geresni, gal ten reikia priprasti prie visko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypla @ 2007 01 15, 17:26)
gal ten reikia priprasti prie visko  ax.gif

o gal tiesiog nereikia tikėtis stebuklo iš to DVP? bigsmile.gif rolleyes.gif smile.gif

nors mes ir nebuvom, ... dar... tik kaip supratau iš komentarų... ...iš tiesų gaila, kad nepadarė baseino vaikams, kurio gylis būtų pvz nuo 50 cm nueinant gilyn iki 1,50 m... jaučiu būtų pats tas tokiems vaikams thumbup.gif ... ech...

p.s. parašiau... pagalvojau, gal nespaust "atsakyti", bet kad jau parašiau, tai tegu bus ir mano apgailestavimas išreikštas blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2007 01 15, 16:52)
Ir dar papasakokit tadum kur dėt vaiką septynmetį  jeigu eini į pirčių kompleksą, palikti tam varlynuke kur 15cm vandens ar kaip  blink.gif Man gali bloguoju baigtis jeigu aš jį bandysiu pas mažius patalpinti Gali atsitikti va taip va pomidorai2.gif  lotuliukas.gif O gal geriau tada pirčių kompleksą atidėti kitam kartui kai važiuosim tik su MB mastau.gif

Vaikus galima palikti sausumoje pas aukles. Ten vaiku kambaryje yra pripuciamos ciuozyklos, dar kazkokiu zaidimu. O vaiku baseinelyje nera gylis vien tiktai 15 cm. Kitas - truputi gilesnis. Gal geriau kooperuotis kelioms seimoms su vaikais, kad pasikeisdami galetumete priziureti. Man asmeniskai tai tik pirtys ir vertos demesio. Jokiu ciuozyklu is viso gali ten nebuti. Man labiausiai patiko pirtys "faraonas" ir infra.
Atsakyti
Mano draugas buvo ten savaitgali,tai viskas patiko,išskirus tai,kad sunku susigaudyti,kur rūbinės ir kaip iš ten patekti į parką.
Atsakyti
QUOTE(Alina22 @ 2007 01 13, 14:46)
na kad kai kurias personas biski apramint, tai tada skelbiu,kad as turiu vaika, 1,5 metu sunu, tai jei as jo nemyliu kaip cia sakoma,tada as tikra ragana lotuliukas.gif  lotuliukas.gif baisu unsure.gif cia ne apie meile vaikams kalbama, o apie mokejima gerbt visuomene, o ne tik savo islepinta vaika g.gif ir tie nieko neprisurimi vaikas sokineja toli grazu ne varlinyke,o visur,kaip skruzdeles doh.gif jei as vezuosi vaika ten kur zmones atvaziavo pailset,ar tai butu kavine, ar parduotuve, ar kinas, na bet kas, tai as is visu jegu stengiuos, kad jis netrukdytu kitiems zmonems!!!!nes kas tau normalu, iprasta, kasdieniska, kitus varo is kantrybes!!!neivarykit vaikui minties kad jis yra pasaulio bamba ir gali daryt ka nori!!!

Alina22, labai pritariu ir gerbiu tavo nuomonę.Duok Dieve, kad daugiau tokių supratingų tėvų atsirastų. Praeitais metais nuvažiavome į Druskininkų viešbutį, pailsėti, atsipūsti nuo vaikų (kaip čia viena mamytė rašė), užsisakėm romantišką vakarienę. Ir ką jūs sau manot: šalia mūsų, prie gretimo staliuko pasodino dvi šeimas su mažais vaikais, kurie po restoraną bėgiojo, cypavo ir kažkokius ten šokinėjimo žaidimus žaidė aplink mūsų stalą. Nebeiškenčiau ir paprašiau padavėjo, kad mus pasodintų prie kito staliuko. Ot romantiška vakarienė, kada tau svetimi vaikai ramybės neduoda
O kitą dieną dar teko regėti tokį vaizdą: atėjo pagyvenusių žmonių pora į turkišką pirtį su jakuzzi ir baseinėliu pasilepinti, o prie jų prijungė taip pat šeimas su paaugliais vaikais, kurie šokinėjo ir taškė vandenį, kas porą minučių lakstė iš pirties pirmyn - atgal.Neapsikentę jie pareiškė priekaištus tėvams, tai toks triukšmas kilo, kad ojojoj...
Mano nuomone, tai, kad vandens atrakcionų prake yra atskirtos zonos suaugusiems ir vaikams yra labai sveikintinas ir pagirtinas dalykas.
Atsakyti
vaikams yra kambarelis. vidutinio dydzio. nuo 3 metu priziuri. yra kelios aukles. tu eini maudytis, o vaikus gali palikti. ten vandens nera. mokama papildomai. tiksliai neatsimenu kiek. keli litai valanda. baseiniukas vaikams yra antrame aukste. ten jau su tevais. specialiai niekas nepriziuri. mano mazius (1 metai 10 men) ten is dziaugsmo sokinejo
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2007 01 15, 23:16)
Alina22, labai pritariu ir gerbiu tavo nuomonę.Duok Dieve, kad daugiau tokių supratingų tėvų atsirastų. Praeitais metais nuvažiavome į Druskininkų viešbutį, pailsėti, atsipūsti nuo vaikų (kaip čia viena mamytė rašė), užsisakėm romantišką vakarienę. Ir ką jūs sau manot: šalia mūsų, prie gretimo staliuko pasodino dvi šeimas su mažais vaikais, kurie po restoraną bėgiojo, cypavo ir kažkokius ten šokinėjimo žaidimus žaidė aplink mūsų stalą. Nebeiškenčiau ir paprašiau padavėjo, kad mus pasodintų prie kito staliuko. Ot romantiška vakarienė, kada tau svetimi vaikai ramybės neduoda

Mano nuomone, tai, kad vandens atrakcionų prake yra atskirtos zonos suaugusiems ir vaikams yra labai sveikintinas ir pagirtinas dalykas.

Trukt už vadžių, vėl iš pradžių...

Kad zonos atskirtos DVP tai, aišku, puiku, daugmaž žinai, ko kur tikėtis.

Bet, kaip suprantu, jūs norėtumėt, kad tų zonų būtų daugiau gyvenime (restorane, parduotuvėj, viešajam transporte, gatvėj galų gale)? O gal mamas su vaikais išleist į gatves tik tam tikru numatytu laiku? Ir, be abejo, uždraust vaikams šokinėt, cypaut ir kitaip drumst romantiškas nuotaikas. smile.gif

A mane nervija, kai garsiai telefonais šneka visur. UŽDRAUST ir tuos. Iš kaimynės šuo, kai loja man nepatinka, irgi UŽDRAUST.

(suprantu, vaikų klykavimas yra tėvų kultūros reikalas. Bet perdėtas piktinimasis taip pat didelės tolerancijos pasauliui nerodo)
Atsakyti
dar suprasčiau jei kokios senmergės ar pensinykės rašytų šitaip apie vaikus. niekada nėra nei vienas vaikas man trukdęs. ta prasme tai mano požiūris. o jūs ką norit vaikams uždrausti bėgioti, šūkauti ir visa kita. gal geriau tegu eina į atskirą zoną, prie tvoros pvz., pasijunta atskirti, o tada ateitų jums kur už kampo pvz. per galvą trenkt doh.gif blink.gif juk žmonės viskas nuo tokio idiotiško požiūrio į vaikus ir prasideda. mano persenę kaimynai tai jau nustojo pas mane belstis, žino mano nuomonę vaikų auklėjimo klausimais biggrin.gif
jei žiūrėtumėt į vaikus-visus-ne tik savo, kaip į dangaus pasiuntinius, patys geresni taptumėt 4u.gif ai bet tema ne apie tai, bet kai pagalvoji, kiek daug piktų žmonių. kur ritamės doh.gif

klausimas buvusiom-gal galit kuri palyginti 15 cm DVP vaikų baseinėlį su Impuls Kareivių g. vaikų baseinuku-ten visai mums patiko-ir mes su vyru dar tilpom, o kadangi vanduo ten šiltas, tai aš daug laiko praleidžiu būtent ten blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 16 sausio 2007 - 09:51
drinks_cheers.gif reikia džiaugtis vaikais.Jei juokėsi,šokinėja,taškosi-reiškia sveiki ir laimingi lotuliukas.gif lotuliukas.gif O laimingo vaiko-laiminga mama nestuke.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif thumbup.gif
o taip
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2007 01 16, 11:53)
drinks_cheers.gif reikia džiaugtis vaikais.Jei juokėsi,šokinėja,taškosi-reiškia sveiki ir laimingi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O laimingo vaiko-laiminga mama nestuke.gif

nu tai nieks nesako kad reikia uzdraust bet kai vaziuoji kokiam mikriui ir tau ant galvos per sedyne lipo plaukus rauna o tevai sudi ir juokiasi koks saunus ju vaikelis tai sori. buvau as druskininkuose baseine ir nuejau i dziakuzi pasedet tai ka manot atejo vaikas ir tasko visiems i veidus vandeni o ka mamaske sedi ir nei vieno sudrausminamo zodelio sypsena plati kaip tas baseinas. nu tokiais atvejais tai jau padek dieve. aisku ne vaikai kalti o ju nevisprociai tevai fool.gif nezino patys nei ribu nei elgesio viesose vietose tai kokius vaikus isaugins
Atsakyti
Šeštadienį buvo šefai, eilių nebuvo beveik. Šiaip viskas patiko, tik va nuo vieno leisdamasis šefas gerokai nusibrozdino ir suplėšė glaudes doh.gif Ir jau nebe iš pirmo tą girdžiu ohmy.gif Sakė lauke apžiūrinėjo tą triūbą ir akivaizdžiai matos vienoj vietoj brokas per sujungimą, kur dauguma ir užkliūna doh.gif
Nu bet darė darė ir nepadarė gerai, kaip pradės draudimai reikalauti pinigų, gal patvarkys g.gif
Atsakyti