Mes irgi siandien pabuvojom vandens pramogu parke, vaziavom be vaiku norejom viska apziuret , o kita karta butinai ir vaikus vesimes , tegu puskenasi vaiku kampelyje
Siaip viskas patiko , tik kai katros smulkmenos...
dusuose toletu smarve tai
Ir dar antra karta kai vaziuosim tai butinai antrus ranksluoscius pasiiimsim, nes pirciu komplekse taip sudreko ranksluosciai kad iseinant neturejom net kuom sluostytis
Srauni upe irgi nepatiko , nei ilipt normaliai nei islipt , stumdosi grudasi o kai as plaukt nemoketoja tai man beisu
baseinas fainas tik kad gilokus , as kai nemokanti plaukt tai man teip norejosi kur kriokliai , o ten jau gilu
Labai patiko pirciu kompleksas ir baseinelis su grojancia muzika , nerealus relaksas atsiguli panardini ausis ir atrodo kad tavo galvoj nieko nieko nera tik muzika skamba super
Eiliu visai nebuvo , iejom 15 val
QUOTE(Ingaaa @ 2007 01 14, 22:28)
baseinas fainas tik kad gilokus , as kai nemokanti plaukt tai man teip norejosi kur kriokliai , o ten jau gilu
Bet kad visur gylis 1m 50cm Na aš pati ne aukštaūgė 1,60 bet dugną visur siekiau
QUOTE(Lindra @ 2007 01 14, 18:12)
esmę pagavome - DVP - nėra, ką daryt 4-10 m vaikams.
Na jau, na jau...
Išgirstų mano devynmetė nusijuoktų į akis
QUOTE(Zibuokle` @ 2007 01 14, 21:09)
N cia ir issismaginot merginos, o i mano klausima niekas neatsake. Ar ten yra ka veikti 60 metu zmonems?
Taigi viršutinės amžiaus ribos nėr, nuo žmogaus sveikatos ir aktyvumo priklauso. Mes vežėmės daug vyresnį žmogų vamzdžiais, tiesa, nesileido, bet puikiai praleido keturias valandas, o juk mes net pirčių komplekse nebuvom
Mes vakar buvom DVP, viskas . teko pabuvoti ne vienam Europos akvoparke tai šis pirtys nerealios, tikrai yra ką veikti visą dieną, yra pirčių programos, bariukai, geras aptarnavimas, paslaugus vaikinukai, švaru visur ir jokių eilių nei penktadienį nei šeštadienį nebuvo. Didžiausį įspudį paliko pirtis, pačio akvaparko pramogos panašios kaip ir visose akvaparkuose, bangos, upė, kalniukai, ten daugiausiai žmonių, o pirčių kompleksas nepakartojamas ir nedaug žmonių Jei nebučiai pririšta prie kudikio būtume visai dienai ėme ir butume nepasigailėję
QUOTE(Savūnė @ 2007 01 14, 23:38)
Na jau, na jau...
prašau nesuprasti neteisingai
tai ne mano teiginys, kad ten nėra ką veikti kažkokio tai amžiaus vaikams, aš tik pasakiau, kad ginčo esmę pagavom, kas ką norėjo pasakyt, o kas ką savo vaikui leidžia daryt, ar neleidžia, tai ne šios temos tikslas, ir tiek.
taikos prašom, taikos
QUOTE(Alina22 @ 2007 01 12, 20:28)
o vat as tai medali duociau tam zmogui,kuris sugalvojo i pirtis neleist vaiku nors ten ramybe rasi,nieks nelakstyts,necypaus,ant galvos nesokines ir pirties duru netrankys vaiksciodami pirmyn atgal
apskritai,man labai keistai skamba tas ka kuriu pasipiktinimas kas parkas nelabai vaikams pritaikytas.sakykit,o is kur tokia nuomone,kad vandens parkas turi buti skirtas vaikams,o ne suaugusiems???vat butent tokiu vietu pas mus ir truksta,kur galetum is tikruju pailset,papramogaut be svetimu vaiku sokinejanciu tau ant galvos!!!!!kiek as buvau uzsieny,tai niekur nemaciau tokiu "bespridielu" kad i vandens parka atsiveda 2 metu vaikus ir dar po to skundziasi,kad ner cia ka vaikams veikt,o tai nepagalvojot,kad nebutinai visos pramogu vietos turi buti ir vaikams pritaikytos???atsiveda,numeta tos vaikus,o tie daro ka nori,piktin zmones kurie bando megautis poilsiu,o teveliam DZIN...sokinek mazuti tetom ant galvu,nieko baisaus:)gal ir grieztai as cia pavariau,bet pasipiktinau
apskritai,man labai keistai skamba tas ka kuriu pasipiktinimas kas parkas nelabai vaikams pritaikytas.sakykit,o is kur tokia nuomone,kad vandens parkas turi buti skirtas vaikams,o ne suaugusiems???vat butent tokiu vietu pas mus ir truksta,kur galetum is tikruju pailset,papramogaut be svetimu vaiku sokinejanciu tau ant galvos!!!!!kiek as buvau uzsieny,tai niekur nemaciau tokiu "bespridielu" kad i vandens parka atsiveda 2 metu vaikus ir dar po to skundziasi,kad ner cia ka vaikams veikt,o tai nepagalvojot,kad nebutinai visos pramogu vietos turi buti ir vaikams pritaikytos???atsiveda,numeta tos vaikus,o tie daro ka nori,piktin zmones kurie bando megautis poilsiu,o teveliam DZIN...sokinek mazuti tetom ant galvu,nieko baisaus:)gal ir grieztai as cia pavariau,bet pasipiktinau
nu tu duodi parašei ne per griežtai, o be ryšio
nori ramybės-nėr ko ir į druskininkus grūstis-prašom tau VIP pirtelės kad ir Vilniuje
nei vieno karto nebuvo joks vaikas užšokęs o kuom tau mažiukai nepatinka? aš tai sveikinu žmones, kurie ir mažiausius šeimos narius ima-šaunuoliai . būtent -vandens parkas yra visai šeimai, o ne ramybės ištroškusiems senukams
Nu pabaikit pleaseeeeeeeeee. Kaip senos bobutės negali susiturėti nelepteleja ką nors?
gErbkti viena kitos nuomonę ir bus
Daug įdomiau yra skaityti atsiliepimus negu kelis puslapius pjautynes
QUOTE(Gyncė @ 2007 01 15, 13:49)
Nu pabaikit pleaseeeeeeeeee. Kaip senos bobutės negali susiturėti nelepteleja ką nors?
kodėl kaip aš gal ir esu sena bobutė aišku įdomiau ypač su nuotraukom atsiliepimus skaityt, bet kad nervina su tokiais savo pareiškimais kai kas....
puikiai supratau, ka norejo Alina22 pasakyti. man teko ne karta susidurti, kai vaikai elgesi kaip nuo grandines atitruke, o teveliai ramiai sau 'pasislepia'. butu saunu, kad supratingi butu ir teveliai, paprasciausiai nepalikti vaiku vienu, o atsivezus kartu su jais uzsiimti, kad butu patenktintos abi puses, ir vaikuciai, ir bevaikuciai
Bet jus ir isivaziavote
Geriau rimtai pasidalininkite savo ispudziais, as uz keliu savaiciu leksiu i Druskininkus, tai butu idomu jusu nuomones apie pati atrakcionu parka ,
kiek valandu imti pirma karta, kokiu laiku gerausia eiti? Kokios pirtys geriausios, o i kokias neapsimoka varyti.
Geriau rimtai pasidalininkite savo ispudziais, as uz keliu savaiciu leksiu i Druskininkus, tai butu idomu jusu nuomones apie pati atrakcionu parka ,
kiek valandu imti pirma karta, kokiu laiku gerausia eiti? Kokios pirtys geriausios, o i kokias neapsimoka varyti.
QUOTE(navy @ 2007 01 14, 21:29)
Vistiek važiuosiu su savo septynmečiu
Mes irgi bandysim važiuot su savo septynmečiu
QUOTE(Cypla @ 2007 01 15, 15:40)
Ir dar papasakokit tadum kur dėt vaiką septynmetį jeigu eini į pirčių kompleksą, palikti tam varlynuke kur 15cm vandens ar kaip Man gali bloguoju baigtis jeigu aš jį bandysiu pas mažius patalpinti Gali atsitikti va taip va O gal geriau tada pirčių kompleksą atidėti kitam kartui kai važiuosim tik su MB
Važiuojam šiandien į akva parką trečią kartą
MB paskambino ir liepė rinktis šmutkes ir varom
MB paskambino ir liepė rinktis šmutkes ir varom